reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny miałam czekać do środy ale nie wytrzymałam zrobilam test wczoraj jedna kreska nawet śladu drugiej
wiem jedno jesli nie teraz to daję sobie spokoj na jakieś trzy miesiące (maj odpada bo Wercia do komunii idzie wieć bałabym sie ze ona w kościele a ja na porodówce, w czerwcu jak zwykle turnus więc dam sobie spokój może nie pisane mi na razie drugie dziecko)
tak mi jakoś dziś smutno i źle nawet teraz sobie popłakuje
już nie mysle że to fasolinka po prostu wzruszenie AGATKI fasolką i Vikusia MOTYLKA to łzy szczęścia i nadziei ze kiedyś i dla mnie i nas wszystkich zaświeci słońce
w środę powinna przyjść @ więc na bete jeszcze zawcześnie skoro nawet testy jej nie wykrywają już chyba powoli się godzę z tym że nie udało się

oj te upragnione dwie kreseczki...
a jeżeli chodzi o planowanie to ja tez tak myślałam że jeszcze nie teraz bo coś tam innego, potem znowu coś wiec jeszcze później i jak juz się zdecydowało to 12 tyg. i koniec ciąży:sad:. Teraz już lepiej nie mysleć jaki czas najlepszy tylko jezeli sie chce to spokojnie sie starac:tak: bo tak to jesteś nastawiona że niedobry moment i dwie kreseczki mogą przez psychike i nastawienie nie nadchodzić a czego szczerze zyczę żeby się pojawiły:-)

reklama
Dziewczynki napiszcie pierwszy dzień cyklu liczy się od dnia dostania@ czy od drugiego dnia bo ja już zgupiałam ja słyszałam że od dnia kiedy przyjdzie@ a ostatnio czytałam że od drugiego dnia. Więc już sama nie wiem.
Od pierwszego dnia @.
Tylko któraś dziewczyna tu pisała, że gin jej powiedział, że jak przed @ pojawia się plamienie to pierwszy dzien cyklu jest dopiero jak prawdziwa @ przyjdzie, a nie od dnia wystapienia plamienia

Dziękuję wam słoneczka teŻ tak słyszałam że w dniu kiedy @ to powinno się liczyć jako pierwszy dzień ale naprawdę czytałam i było że od drugiego dnia ale my wiemy lepiej :-):-):-) więc we wtorek powinna przyjść lepiej żeby nie ,ale nie czuje żeby nastąpiły u mnie jakieś zmiany więc w tym mieiącu znowu nici z fasolki:-:)-(skarbeczki mi jeszcze do 21.00 zostało pare godzinek w pracy tak mi się nie chce tu siedzieć że masakra. Buziaczki kochane

Dziękuję wam słoneczka teŻ tak słyszałam że w dniu kiedy @ to powinno się liczyć jako pierwszy dzień ale naprawdę czytałam i było że od drugiego dnia ale my wiemy lepiej :-):-):-) więc we wtorek powinna przyjść lepiej żeby nie ,ale nie czuje żeby nastąpiły u mnie jakieś zmiany więc w tym mieiącu znowu nici z fasolki:-:)-(skarbeczki mi jeszcze do 21.00 zostało pare godzinek w pracy tak mi się nie chce tu siedzieć że masakra. Buziaczki kochane

To prawda ze my wiemy najlepiej i dobrze wiemy ze od pierwszego dnia kiedy odwiedzi nas @:tak:
a co do pracy to współczuję ja w poniedziałek wracam właśnie po urlopie i juz mi się bardzo nie chce:no2:

reklama
Do góry