reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

witajcie
widzę że nikt o mnie nie pytał....:baffled::-(
mnie też dziś coś dopadło....jakaś chandra...i nie wiem co z nią zrobić????
przyjechaliśmy już do domku.
mały właśnie zasypia
dziś wyrwałam mu kleszcza.....
muszę go chyba zaszczepić bo zwłaszcza w naszych warunkach mogą sie często do niego przyczepiać a widzę że lgną do niego.:dry:
She-miłego wypoczynku.
Gloria-oby dół szybko minął -trzymam kciuki za lepsze samopoczucie
Wiolka-może jednak nie będzie tak strasznie źle jak myślisz????

dziewczyny mam pytanie do tych które miały zabieg...-czy długo po tym bolał was brzuch???

reklama
Motylku wielkie gratulację!!!
13x13 tez gratuluję!! Będzie wszystko dobrze, nie ma innej opcji!!Twój optymizm jest super.

Dziewczynki teą zafasolkujecie, w końcu musi przyjśc pora na każdą!! Same wiecie, że najlepiej jest po prostu spróbowac sobie odpuścic, choc to bardzo trudne.

A u mnie cały czas jakiś kiepski nastrój, już sama nie wiem czemu... Jutro jedziemy na wesele do rodziny mojego Misia, nawet nie wiecie jak bardzo nie mam na to ochoty... Nie znam za bardzo jego rodzinki, do tego nie bardzo mam się w co ubarc, a na nową kreację bark kasy, a do tego ta moja cholerna przyszła teściowa. Straszna, wredna, czepialska baba, a będę z nią musiała spędzic kupę czasu brrr...

A no i oczywiście witam nowe Aniołkowe Mamusie, przytulam mocno!

Wszystkie bez wyjątku pozdrawiam i prztulam!!

Emy świetnie że zaśniad pokonany.A do marca zobaczysz jak szybko czas zleci:-)

kasiamaj mnie po zabiegu brzuch wogóle nie bolał. Tylko kilka godzin zaraz po.

karola słońce nie wiem jak Ty tak dajesz rade ciągle po 12 h.

Byłam dziś u lekarza i dziewczynka na 99%, także zaczynam wymyślać imię. 17 tylko potwierdzenie płci na połówkowym, ale to chyba formalność. Z małą wszystko ok, oby tak dalej...

Agatko 13x13, może skontaktuj się z lekarzem, czy nie zwiększyć dawki duphastonu czy luteiny, co tam bierzesz, bo plamienia to często objaw niedoboru progesteronu, a wiem, że masz z tym problem..

Olu81, a Ty kiedy test planujesz zrobić?

Padme-jeszcze tobie obiecałam odpisać....słuchaj na moje wychodzi że wszystko jest ok w waszym przypadku.
u nas wyniki nasienia po chemii były znacznie gorsze...
ruch plemników po godzinie
typA-0
typB-30
typC-33
typD-37
po 4 godzinach;
typA-0
typB-26
typC-22
typ-D-52
i do tego sporo martwych.......

a.....jeszcze obawiam się tymi moimi bakteriami z wymazu.....boję się że przez nie mogę mieć później problemy z zajściem.....
napiszcie proszę czy też miałyście tego typu problemy bakteryjne????czy to wpływało na Wasze starania negatywnie???

EDIT-
Nikki-trzymam kciuki w takim razie!!!!
Olu-mnie to tak pobolewa...albo zakuje .....no i nadal mam jakieś plamienia drobne.

Ostatnia edycja:
Padme-jeszcze tobie obiecałam odpisać....słuchaj na moje wychodzi że wszystko jest ok w waszym przypadku.
u nas wyniki nasienia po chemii były znacznie gorsze...
ruch plemników po godzinie
typA-0
typB-30
typC-33
typD-37
po 4 godzinach;
typA-0
typB-26
typC-22
typ-D-52
i do tego sporo martwych.......

a.....jeszcze obawiam się tymi moimi bakteriami z wymazu.....boję się że przez nie mogę mieć później problemy z zajściem.....
napiszcie proszę czy też miałyście tego typu problemy bakteryjne????czy to wpływało na Wasze starania negatywnie???

EDIT-
Nikki-trzymam kciuki w takim razie!!!!
Olu-mnie to tak pobolewa...albo zakuje .....no i nadal mam jakieś plamienia drobne.
kasiamaj, a jakie masz te bakterie?

Nikki to super, że wszystko u Was ok. A zajmowanie się dziewczynką nie jest chyba bardziej skomplikowane niż chłopcem. No i Twoja córcia będzie miała starszego brata, a to moim zdaniem bardzo fajnie.

reklama
Nikkusia ja bym bardzo chciała córcię. Ale jak będzie synuś to tez będe najszczęśliwsza mamą na swiecie. No a babcie że szczęśliwe to ja doskonale je rozumiem :-) Nauczysz się wszystkiego przy córci. I sama bedziesz później śmiała się ze swoich obaw ;-)

Do góry