reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dziewczyny mam pytanie do tych które miały zabieg...-czy długo po tym bolał was brzuch???
mnie bezpośrednio po zabiegu brzuch nie bolał wcale, ze az sie zastanawialam, czy mi tam wogole cos grzebali po tym jak mnie uśpili :baffled::happy2:
ale za to teraz po polowie drugiego cyklu cos czasami czuje, no i w okolicach owulacji jajniki czuje

reklama
streptococcus agalactiae, enterococcus faecalis, candida sp.
zrobili mi diagram i wyszło że są wrażliwe na amoxycilinę i dostałam amotaks (antybiotyk) i prowag na odbudowę pożytecznych bakterii do tego piję jogurty z bakteriami mlekowymi.....
te nazwy jakieś straszne!!!!-czytałam co nieco w necie na ich temat.....

Just-mnie bolał zaraz po zabiegu troszeczkę....ale szybko przeszło -teraz czasem własnie mam jakieś ukłucia....
no i zawsze przed @ mnie bolał i potem podczas jajeczkowania...dlatego zawsze wiedziałam kiedy je mam.

Hej nie mialam czasu napisac po wizycie.Wiec tak moja dr.zbadala mnie i powiedziala ze wszystko oki ze czekamy teraz na @ i moge starac sie o dzidzie porobie sobie badanka ale dla upewnienia zrobie jeszcze usg bo w innym miejscu mi wykonuje te badanie.Wiec zobaczymy jak sie ulozy.;-)

Nikki - gratuluję córci - to dopiero skarb będzie ;0 przygotuj się na wspólne gotowanie i sprzątanie :) heh super
My bardzo chcieliśmy mieć dziewczynkę - za pierwszym razem miala być Lenka- a jest Leon :) no a za drugim się udalo/nie udało...

Emmy - tak sobie czasem o Tobie myślałam - jak Twoje zdrowie i samopoczucie... Pozdrawiam Cię!!!

Mazia -A Ty miałaś w końcu ten szew zakładany, czy wszystko jest git?

kasiamaj - ja teraz też czekam na wyniki wymazu, mój(nowy) gin powiedział,że wszystko powinno być wyleczone. Ja tez mam częste stany zapalne itp wygibasy.Trzeba doprowadzić do takiego stanu żeby tego było jak najmniej/ w ogóle

pozdrawiam

Nikki to super, że wszystko u Was ok. A zajmowanie się dziewczynką nie jest chyba bardziej skomplikowane niż chłopcem. No i Twoja córcia będzie miała starszego brata, a to moim zdaniem bardzo fajnie.

Nikkusia ja bym bardzo chciała córcię. Ale jak będzie synuś to tez będe najszczęśliwsza mamą na swiecie. No a babcie że szczęśliwe to ja doskonale je rozumiem :-) Nauczysz się wszystkiego przy córci. I sama bedziesz później śmiała się ze swoich obaw ;-)

Dzięki Dziewczyny, mam nadzieję, że moje dzieci znajdą wspólny język mimo różnicy wieku i płci. Maja mama kupiła dziś Wikiemu lalkę bobasa, żeby "trenował", a mój synuś, tak delikatnie ją głaskał i przytulał, że miałam łzy w oczach....:zawstydzona/y::zawstydzona/y:

streptococcus agalactiae, enterococcus faecalis, candida sp.
zrobili mi diagram i wyszło że są wrażliwe na amoxycilinę i dostałam amotaks (antybiotyk) i prowag na odbudowę pożytecznych bakterii do tego piję jogurty z bakteriami mlekowymi.....
te nazwy jakieś straszne!!!!-czytałam co nieco w necie na ich temat.....

To po kuracji antybiotykiem na pewno ich nie masz, a mąż też przeleczony? A na grzybki to lactovaginal co jakiś czas profilaktycznie.

reklama
Do góry