reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kasiekkm ogromne gratulacje! Niech się Twoja pociecha zdrowo chowa :-)

Selenko trzymam kciuki za powodzenie czwartkowej akcji! :-)

Która następna w kolejce? Syla28?

Dokładnie w takich kolorach? Baaaaaaaardzo ładny :-)

Asiu kochanie witaj.

Cześć Oleńko :-)

Witajcie dziewczyny!!!

No nareszcie, bo już chciałam organizować akcję poszukiwawczą ;-)

Wczoraj mój S został magistrem!!!!:-D:-D:-D:-D

Gratulacje dla Męża! :-)

Od środy się bawiłam i do wczoraj byłam pijana, ale dzięki temu nie wpadłam w paniczny ryk na widok brzuszka panny młodej.

Czyli nie było aż tak źle jak się bałaś, że będzie?

Oczywiście pytania typu -kiedy wy? to już czas albo -to dobrze ze nie macie dzieci, a poczekajcie jeszcze z planowaniem -były

A czemu dobrze? I czemu macie czekać? Boże... Jak takie hasła mnie dobijają. Nie masz - źle; starasz się - źle... :baffled:

a po każdym takim pytaniu wypijałam kieliszeczek...

A jak głowa? :-)

Na szczęście dziś dostałam @ po 30 dniach, ostatnio po 29 więc chyba nie jest źle. Nie sprawdziły się prognozy lekarza że przez ten progesteron dużo się spóźni.

A od kiedy masz problemy z progesteronem? I jak zawsze miałaś cykle? Regularne czy nie?

1 lipca wracam do pracy -to już w środę buuuu

Buuuuu :-( Łączę się z Tobą w bólu...

reklama
Witaski kolorowe.

Agatko 13x13 więcej więcej bo i czasu ciut więcej i znów chce mi się zaglądać z pewnych względów na BB :-D:-) Ależ była impreza wow:cool2: a te kieliszki to niezła wymówka ;-):-p najważniejsze ze przetrwałaś i jestes już z nami.

ilonka26 mnie zawsze bolał długo po zabiegu. Nawet do następnej @! Ale warto to sprawdzić bo możesz mieć stan zapalny tam jak ja teraz po ostatnim! Wystarczył antybiotyk by nie bolało. Ale mnie bolał brzuch non-stop.
A z cyklami jest różnie jedne z nas mają normalnie po zabiegu inne gorzej jak dawniej inne całkiem inaczej jak do tej pory. Ja osobiście mam całkowicie inaczej jak przed poronieniami i czas i bolesność i wygląd.. i każda @ po mnie zadziwia.

iławianka cieszę się bardzoooo

Sylwia` dawniej było tak - chłopczyki jak piszesz na różowo ale od jakiś 6-7 lat moda jest odwrotna dziewczynki na różowo chłopczyki na niebiesko. WIem jak to się zmieniało bo handluję dziecinnymi ciuszkami..i musiałam wszystko wtedy zmieniać..

She1978 następna po Andzi powinna być Kasiek która urodziła dzisiaj :-D i wróbelek... potem Sylwia.. ale módlcie sie za Sylwie i JEJ córunie. Bo dzisiaj na wizycie okazało się że zbyt szybko chce przyjśc na świat.

Agnieszko0240 Was również pozdrawiam serdecznie.

gloria matka chrzestna? Wow jakie wyzwanie :-D choć faktycznie po starcie dziecka nie jest to "chleb powszedni" ze tak się wyraze.
U nas dzis cały dzień pochumrano ale dusznooo że hej. A teraz grzmi..

Aniu Pixelko Laurka bardzooo podobna do Ciebie. Sliczna pannica. I jak aniołek wygląda. Buziaczki dla Was.
Dla Wikusi również!

Sylwia` niekoniecznie zacofana bo niektórzy do dzisiaj ubierają chłopczyków na rózowo. Wszystko zależy od mamy!
A dziewczynka jak dziewczynka róż to podstawa jak widać na zdjęciu niżej ;-):-)

Pixella malutka jest cudna
A ja jestem zła, ksiądz mi nie chce dać zaświadczenia bo mieszkamy bez ślubu, i teraz nie wiem co zrobić, przeciez maluchowi się nie odmawia, kurde:baffled:

reklama
Kochany Marcelku!!!
witamy w naszym babskim gronie! Napisz czasem do nas i jak będziesz miał chwilkę to wklej swoje zdjęcie. Dbaj o mamusie.. Pamiętaj o podusi gdy siada :)
Pozdrawiam Cię gorąco

Selenka odliczanie trwa :) jesteśmy z Tobą i czekamy na Magdusie!

...na różowo chłopcy a niebiesko dziewczynki czy odwrotnie??

Na różowo dziewczynki, na niebiesko chłopcy, ale Ja nie lubię różowego więc suwaczek amm niebieski.. A magdusia co dostała to ma różowe, co mamusia kupiła i miała wybór to błękitne lub w innym kolorze. A do szpitala biorę różowe bpo takie malutkie dostałyśmy.
Pixelko, Ania śliczniusia!
Kasiu, marcelek również, dzięki za zdjątko.

dziękuję wam za wsparcie , bardzo go potrzebuję.

Do góry