reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pixella- Laura to sama słodycz!!

Selena, jak będzie córcia to też te pierwsze ciuszki będę miała różowe, a potem to inne kolorki też, ale chłopca w różowym sobie nie wyobrażam, róż jest taki "damski"

13x13 Agatko, no w końcu po coś ten alkohol ludzie produkują, bo jak widać czasem się przydaje!

reklama
Witam.
Kasiekkm urodziła , Marcelek ma 3300 gram i 51 cm, dostał 10 punktów. Gratuluję Kasiu.
Ja idę do szpitala w czwartek rano na cięcie. Trzymajcie kciuki za Mnie i Magdusię. Pozdrawiam.
Kasiekkm - OGROMNE GRATULACJE!!!
Selena - Trzymamy kciuki!!!! i czekamy na Madzię!

mam do was dziewczyny pytanko, czy długo was bolał brzuch po zabiegu?? Bo ja choinka nie mogę podnieść po dwóch tygodniach nawet niewielkich zakupów bo od razu mnie boli cały dół brzucha, a mąż krzyczy ze podnoszę. Jak to u was było?
Ciekawa w ogóle jestem jak teraz u mnie będzie z @ bo zazwyczaj miałam co 28 dc, czy zmienia się to mocno po poronieniu?
Owszem, bolało mnie 3 tygodnie i co drugi dzień upierdliwie jeździłam do szpitala, bo mi sie to nienormalne wydawało, ale tam kończyło sie na przeciwólowych zastrzykach zazwyczaj i rozkurczowych lekach. Po 3 tygodniach dostałam krwotoku i znów do szpitala - lekarze stwierdzili, że nic niepokojacego się nie dzieje (a zakrwawiłam całą tapicerkę w samochodzie...), miałam tak z tydzień, dostałam leki przeciwkrotoczne, ale zeszło, co miało zejść i przestało boleć w końcu... Co do @ cykl mi sie wydłużył po poronieniu do 30 dni.
Witam, my juz w domciu

a to moja laura

O, jakie cudo śliczne!!!! Aż się zapatrzyłam na te słodkości....:-D:tak::-D

Edytko... u mnie wszystko nareszcie w normie. Dzidziuch mnie kopie i nigdy nie podejrzewałam, że te kopniaczki to tyle szczęścia dają i tak uspokajająco na mnie działać będą. Troszkę problemów ze zdrowiem mam (arytmia ciążowa, nereczki się odezwały), ale nie jest źle. Za dwa tygodnie mam kolejną wizytę u gin i usg... Może tym razem Mój Wstydzioch nie będzie tak dyskretny i się odsłoni? Luby wymyślił imię dla chłopca - Mikołaj. Ale jak na razie, to lekarze za dziewczynką obstają (choć to nic pewnego) hehehe. Nie robię zakupów dla Dzidziucha, bo sie boję. Ale wózek upatrzyliśmy już - Tako Jumper z serii 2009 w kolorystyce silver, do łózeczka się przymierzałam. Mama kupiła mi (właściwie to wnukowi) pościel do łóżeczka http://allegro.pl/item668158979_6_cz_piekna_posciel_120x90_z_aplikacja_gratis.html, a i wujek zaszalał (znaczy mój młodszy brat) i też dostałam od niego śliczną pościel do łóżeczka http://allegro.pl/item669818445_drewex_posciel_3_czesciowa_mis_hippo_duck_safari.html.

Ostatnia edycja:
I ja witam cieplutko.

Kasiek cieszę się że Marcelek już z wami,gratuluję z całego serduszka,nie zapominaj o nas choć będziesz teraz miała malutko czasu:tak:Poproszę ładnie o zdjęcie kruszynki:tak:

Selenko oczywiście że mocno zacisnęłam kciuki,nie ma dnia bym nie pomyslała o Was,zobaczysz że wszystko pójdzie gładko.:tak:Trzymaj się kochana:tak:

Wszystkie was bez wyjątku pozdrawiam.

halo kobiety

Kasiek witamy Marcelka!!!!!!! gratulacje

Pixella cudowna twoja Laurka..... aż by się chciało wycałować takiego bobaska..... pozdrawiam

Andzi wsparcie masz murowane.... i czekamy na zdjęcia Madzi...

Edziulek i jak było? dałaś radę?

Asia najważniejsze że maluszek solidnie kopie... a problemy ze zdrowiem to paskudztwo, ktore nie pozwala spokojnie cieszyć sie ciążą..... ale wasz suwaczek pędzi jak szalony....

miłego wieczorka dla wszystkich

reklama
Nie mozesz isc do innego ksiedza?A chodzi o zaswiadczenie do spowiedzi?

no własnie chodzi o zaświadczenie że mogę być chrzestną, chrzest jest w innej parafii niż moja i dlatego musze wziąść ten świstek ze swojej parafii, ksiądz wyjął moją kartotekę a tam wielko napis KONKUBINAT i powiedział że nie da bo nie jestem dobrym materiałaem na chrzestną

Do góry