aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
dzien dobry
witam sie i do obowiazkow znikam
milego dnia
witam sie i do obowiazkow znikam
milego dnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Jak dobrze zrozumiałam, dziś odbierasz wynik bety? O której? Już nie mogę się doczekać aż potwierdzisz te 2 kreseczki badaniami :-)
Dasz znać niezwłocznie? ;-)
Oczywiście, że dam znać:-) około 13:45 mam okulistę i lekarza medycyny pracy, więc jak tylko wrócę (tam odbieram wynik betki) to napiszę:-)
Hej!! Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem tutaj po raz pierwszy i widzę że nie tylko ja mam problemy z zajściem w ciążę. Niestety już dwa razy poroniłam i od pół roku staramy sie o dzidzię ale niestety bez skutku:-( jeszcze wczoraj myślałam że może sie udało(ponieważ już 5 dni spóżniał mi sie okres)ale niestety popołudniu @ i lipa nadal nic:-(Poradzcie mi co zrobić żeby w końcu sie udało
mama sówka gratulacje:-)
U mnie niestety fałszywy alarm:-----no: Płakać mi sie chce:--( Miłego dnia dziewczynki