kaska0201
najważniejsza jest Wercia
GOSIAK witaj dla Twojego Aniołka (*)
CARRI gratulacje dla szwagra
dobranoc dziewczynki
CARRI gratulacje dla szwagra
dobranoc dziewczynki
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Strasznie mi przykro z powodu Twojej straty, nie poddawaj się....Witam wszystkie mamy aniołków, dołączam do Was z nadzieją, że jeszcze mi się uda... Straciłam nasze maleństwo w 5 tc 7.06.2009 - raptem tydzien temu. Ciezko mi teraz wrocic do normalnego zycia. Usmiecham sie kiedy tego ode mnie oczekuja, odpowiadam na pytania, robie to co powinnam, ale w glebi serca czuje dziure, straszna pustke. I czekam... bo ponoc czas leczy rany.
hej laseczki
no i tak mnie korciło że polazłam do apteki zakupiłam 3 testy no i niestety jedna kreska ale dwa sobie zostawiłam bo albo nic z tego w tym miesiącu albo może jeszcz za wcześnie
Kasiu dobrze ze zrobiłaś.
Ja już uciekam:-) całuski dla wszystkich
Spokojnej nocki. Jutro będę ok 15 -rano mam egzamin -maaaaaassssaaaaakkkkkra
Witam,
Dostałam dziś pierwszą @, 31 dni po zabiegu, tak jak miałam normalne cykle przed ciążą.
A to mój maluszek:
Witam wszystkie mamy aniołków, dołączam do Was z nadzieją, że jeszcze mi się uda... Straciłam nasze maleństwo w 5 tc 7.06.2009 - raptem tydzien temu. Ciezko mi teraz wrocic do normalnego zycia. Usmiecham sie kiedy tego ode mnie oczekuja, odpowiadam na pytania, robie to co powinnam, ale w glebi serca czuje dziure, straszna pustke. I czekam... bo ponoc czas leczy rany.
chcialabym sie tylko pochwalic ze od 2 godzin jestem ciocia
mamasówka gratuluję!!
widać wakacje były owocne :-)
sorki,że sie nie odzywałam ale juz jestem;-)
mama sówka gratulacje:-)
U mnie niestety fałszywy alarm:-----no: Płakać mi sie chce:--( Miłego dnia dziewczynki
Mama Sówka GRATULUJĘ!!! Z całego serducha. Mam nadzieję, że takich wieści i zdjęć będzie tu przybywać... Włącznie z moją... Hihihi... Dzisiaj świętowanko jak rozumiem? :-)
Jedno co to Twój test jaki jest na zdjęciach nie za dobrze mi się kojarzy :-( ... Robiłam go w dzień kiedy zaczęłam plamić. On mi pokazał 2 najwyraźniejsze dotąd kreski (wcześniej zrobiłam innej firmy 2). Chciałam się wtedy upewnić, że wszystko jest ok... Jakby test mógł mnie uchronić przed poronieniem i zatrzymać palmienie... No ale to moje takie skrzywienie... Dobrze, że Tobie będzie się dobrze kojarzyć :-) Trzymam ###, żeby ciąża była wzorowa!!!
Dziękuję:-) No mam nadzieję, że dla mnie ten test będzie szczęśliwy:-) jeszcze w to nie wierzę i podchodzę z dystansem, ale mam nadzieję, że tym razem się uda i Greckie powietrze pomogło:-)