ruda-85
Czekając na lepsze czasy.
Dziewczyny znacie jakiegoś dobrego gina w okolicach Inowrocławia? Za ok 4 mies przenosimy się w tamte okolice
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Olu kochana, strasznie mi przykro... Ale teraz się nie smuć tylko o ten cykl zadbaj, zacznij wiesiołka łykać i idź do gina, niech Ci coś na ten pęcherzyk da, żeby pękł, no i prolaktynę zbadaj. Głowa do góry!!mama sówka gratulacje:-)
U mnie niestety fałszywy alarm:-----no: Płakać mi sie chce:--( Miłego dnia dziewczynki
Dzień dobry Dziewczyny:-) Kochane ja pół nocy nie spałam no i proszę:-) a jeszcze dziś mam wynik betki:-)
Nikki super fasolka w brzusiu, cieszę się,że wszystko dobrze.
Nikki dzidziuś super.
Kochana śliczne to Twoje Maleństwo
Super:-)Witam Was Dziewczyny!! Moje dziecko ma już 4,97 cm
Nie wiem, czy odstawiać??
Pewnie tak;-);-)No i mała Kinia pewnie zadowolona że mama znowu na zwolnieniu, Powyleguję się ;-) ;-)
Kinguś cieszę się że z małą Kinią wszystko dobrze oby tak dalej a Ty sobie leniu**** i wypoczywaj
Ja też się męczę z upławami.Raz jest mniej a raz wiecej...Chyba juz tak mam miec i tyle...bacznie sie obserwuje i jak bedzie cos niepokojacego to zareaguje.Moja kolezanka na dniach ma rodzic i tez borykala sie z takimi uplawami...
No no ;-);-);-);-)a poza tym poszalałyśmy z Wercią po sklepach generalnie po rossmanie ta moja córka jest niemożliwa sama sobie wybierała emulsje do opalania bo przecież do mojego wyjazdu nie całe dwa tygodnie
do fryzjera zajrzałyśmy i ścieła sobie grzywkę modnisia
a i lody też sobie zafundowałyśmy a co jak szaleć to szaleć
a teraz królewna w wannie siedzi i śpiewa
No to super.Witam,
Dostałam dziś pierwszą @, 31 dni po zabiegu, tak jak miałam normalne cykle przed ciążą.
ŚlicznyA to mój maluszek:
Witaj. Bardzo mi przykro.Witam wszystkie mamy aniołków, dołączam do Was z nadzieją, że jeszcze mi się uda... Straciłam nasze maleństwo w 5 tc 7.06.2009 - raptem tydzien temu. Ciezko mi teraz wrocic do normalnego zycia. Usmiecham sie kiedy tego ode mnie oczekuja, odpowiadam na pytania, robie to co powinnam, ale w glebi serca czuje dziure, straszna pustke. I czekam... bo ponoc czas leczy rany.
Super, gratuluję.Ja tylko na chwile chcialabym sie tylko pochwalic ze od 2 godzin jestem ciocia
Cóż za wspaniałe wieściDzień dobry Dziewczyny:-) Kochane ja pół nocy nie spałam no i proszę:-) a jeszcze dziś mam wynik betki:-)
Przytulam bardzo mocno.U mnie niestety fałszywy alarm:-----no: Płakać mi sie chce:--(
Super:-)a to my dzis pozdrawiam
Bardzo mi przykro.Hej!! Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem tutaj po raz pierwszy i widzę że nie tylko ja mam problemy z zajściem w ciążę. Niestety już dwa razy poroniłam i od pół roku staramy sie o dzidzię ale niestety bez skutku:-( jeszcze wczoraj myślałam że może sie udało(ponieważ już 5 dni spóżniał mi sie okres)ale niestety popołudniu @ i lipa nadal nic:-(Poradzcie mi co zrobić żeby w końcu sie udało
Dobrze, że trafiłaś na dobrą ginkęJa dzisiaj byłam u nowej ginki... bardzo fajnie mnie przyjęła i juz na dzień dobry umówiła mnie na piątek na usg i namawia do odstawienia tabletek i do zabrania się do staranek... w każdym bądź razie widać że chce mi pomóc... zobaczymy co powie mi w piątek... zapytała się czy mam w sobie siłę do walki... a tego nie wiem....