reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Nikki dzidziuś super.
Carri gratuluję Ciociu.
Ola81 następnym razem się uda trzymam kciuki.
Mama Sówka gratuluję i czekam na wynik betki.
13x13 jak tam egzamin a zresztą co za pytanie jestem pewna że do przodu
Witam nowe aniołkowe mamy a dla Waszych aniołków (*) (*) (*)
Smutna 82 co zrobić - niestety tak czasami bywa nic na siłę a pewnego dnia spotka Ciebie niespodzianka tak samo jak i mnie czego gorąco tego Tobie życzę
Motylku nie ma to jak pobyt u fryzjera i zrobienie coś dla siebie ja też wczoraj byłam i od razu samopoczucie mi się poprawiło.
Pozdrawiam z zimnej i deszczowej Iławy - gdzie jesteś słoneczko??????????
Ruda 85 a gdzie dokładnie będziesz mieszkała, z której strony Inowrocławia?

Kruszwica to nie pomogę bo ja raczej kojarzę ginków od strony Gniezna do Inowrocławia - z internetu możesz spróbować najwyżej umówisz się na wizytę i zobaczysz czy Ci się spodoba. Mam w sumie kuzynkę w Inowrocławiu jak chcesz to się jej mogę podpytać. Pozdrawiam.
A ja własnie wyprowadziłam się ze Strzelna (to też niedaleko Inowrocławia) i mam stamtąd złe wspomnienia.

Ostatnia edycja:
mama sówka gratulacje:-)

U mnie niestety fałszywy alarm:-:)-:)-:)-:)-:)no::no::no::no: Płakać mi sie chce:-:)-( Miłego dnia dziewczynki
Olu kochana, strasznie mi przykro... Ale teraz się nie smuć tylko o ten cykl zadbaj, zacznij wiesiołka łykać i idź do gina, niech Ci coś na ten pęcherzyk da, żeby pękł, no i prolaktynę zbadaj. Głowa do góry!!

reklama
Witam
Witam Was Dziewczyny!! Moje dziecko ma już 4,97 cm
Nie wiem, czy odstawiać??
Super:-)
Ja też się wahałam ale zaufałam lekarzowi i odstawiłam ale ciągle nosiłam w torebce czułam się bezpieczniejsza ;-);-)

No i mała Kinia pewnie zadowolona że mama znowu na zwolnieniu, Powyleguję się ;-) ;-)
Pewnie tak;-);-)

Kinguś cieszę się że z małą Kinią wszystko dobrze oby tak dalej a Ty sobie leniu**** i wypoczywaj
:-D

Raz jest mniej a raz wiecej...Chyba juz tak mam miec i tyle...bacznie sie obserwuje i jak bedzie cos niepokojacego to zareaguje.Moja kolezanka na dniach ma rodzic i tez borykala sie z takimi uplawami...
Ja też się męczę z upławami.
Brałam już 2 razy probiotyki, robiłam irygacje z tantum rosa i brałam antybiotyk macmiror i nic nie pomaga tzn. dobrze jest przez tydzień i później wraca.
Miałam robiony posiew i nic nie wyszło.
Moja ginka mówiła, że może nie chodzi o to że mam za dużo złych bakterii ale za mało tych dobrych.
Wczoraj na wizycie doszłyśmy do wniosku, że będę brała probiotyk co 2 dni i tak powtarzała kurację.

a poza tym poszalałyśmy z Wercią po sklepach generalnie po rossmanie ta moja córka jest niemożliwa sama sobie wybierała emulsje do opalania bo przecież do mojego wyjazdu nie całe dwa tygodnie
do fryzjera zajrzałyśmy i ścieła sobie grzywkę modnisia
a i lody też sobie zafundowałyśmy a co jak szaleć to szaleć
a teraz królewna w wannie siedzi i śpiewa
No no ;-);-);-);-)

Witam,
Dostałam dziś pierwszą @, 31 dni po zabiegu, tak jak miałam normalne cykle przed ciążą.
No to super.

A to mój maluszek:
Śliczny:-D:-D:-D
Witam wszystkie mamy aniołków, dołączam do Was z nadzieją, że jeszcze mi się uda... Straciłam nasze maleństwo w 5 tc 7.06.2009 - raptem tydzien temu. Ciezko mi teraz wrocic do normalnego zycia. Usmiecham sie kiedy tego ode mnie oczekuja, odpowiadam na pytania, robie to co powinnam, ale w glebi serca czuje dziure, straszna pustke. I czekam... bo ponoc czas leczy rany.
Witaj. Bardzo mi przykro.

Ja tylko na chwile chcialabym sie tylko pochwalic ze od 2 godzin jestem ciocia
Super, gratuluję.
Dzień dobry Dziewczyny:-) Kochane ja pół nocy nie spałam no i proszę:-) a jeszcze dziś mam wynik betki:-)
Cóż za wspaniałe wieści
GRATULUJĘ:-):-)

U mnie niestety fałszywy alarm:-:)-:)-:)-:)-:)no::no::no::no: Płakać mi sie chce:-:)-(
Przytulam bardzo mocno.

a to my dzis:) pozdrawiam
Super:-)

Hej!! Witam wszystkich bardzo serdecznie jestem tutaj po raz pierwszy i widzę że nie tylko ja mam problemy z zajściem w ciążę. Niestety już dwa razy poroniłam i od pół roku staramy sie o dzidzię ale niestety bez skutku:-( jeszcze wczoraj myślałam że może sie udało(ponieważ już 5 dni spóżniał mi sie okres)ale niestety popołudniu @ i lipa nadal nic:-(Poradzcie mi co zrobić żeby w końcu sie udało
Bardzo mi przykro.

Ja dzisiaj byłam u nowej ginki... bardzo fajnie mnie przyjęła i juz na dzień dobry umówiła mnie na piątek na usg i namawia do odstawienia tabletek i do zabrania się do staranek... w każdym bądź razie widać że chce mi pomóc... zobaczymy co powie mi w piątek... zapytała się czy mam w sobie siłę do walki... a tego nie wiem....
Dobrze, że trafiłaś na dobrą ginkę :tak::tak:

Do góry