Witam
Wybaczcie ,ze milczę......powiem tylko tyle,ze zyje......i zaczęłam walke ze szpitalem o wydanie karty matwo urodzonego dziecka....nie wiem czy znajde tyle siły w sobie aby dokonczyc "tego" dzieła....ale nie mam zamiaru chowac mojego kolejnego Aniołka w zbiorowym grobie.....zrobie wszystko aby dopiąc swego aby godnie pochowac moje Malenstwo....jak narazie muszę czekac na wynik histo.a ordynator obiecał,ze skonsultuje sie z dyrektorka szpitala i zobaczy co da się zrobic....wiecie jak poszłam dzis po wypis to miałam okazje rozmawiac z oddziałowa co za wredna baba...powiedziała ze sie pod takim czyms nie podpisze bo nie bedzie okradała zuz-u...a zus nie robi zadnych problemów...juz się mój M opytał...ryczałam jak cholerka a ona do mnie niech się pani nie denerwuje...brak mi słów ze nie wspomne o siłach..mam nadzieję,ze przy wsparciu M pokonamy to wszystko....prosze trzymajcie kciuki.....
Witam Wszystkie nowe Dziewczynki...tak bardzo mi przykro.....
[*]
[*]
[*]...dla Waszych Aniołków...
Edytko....musi byc dobrze,mocno trzymam kciuki.....
Haniu....mam nadzieję,ze macie się dobrze.....
Selenko...Tobie dziękuję szczególnie....pogłaszcz Magdulkę.....
Niusia...mam nadzieję,ze w nowej pracy Ci dobrze......
Sylus....juz z górki....trzymam kciukaski...
Wróbelek...uwazaj na siebie......
Scarlet...miło ze wróciłas......
Alutka...Ty tez zawsze o mnie pamiętasz....
Miglak....gratuluję Córeczki....zdrówka i szybkiego powrotu Malutkiej do domku..
Allaa,Also....sliczne Pociechy....zdrówka
Emi...podziwiam Cię ,zycze duzo sił i jeszcze więcej zdrówka...
Aga Ir,Anesto,Gabi,Guska,Dilajla,Szafirek,Marlenka,Magda,Karolka,Kingus,Ola,
Ona,Agi,Danula,Marti,Agnieszka,Dlaczegotak,Jezyk,Koti,Sonita,Enka,Daa,Pati.b,
MamaGrzesia,Gloria,Pixelka,Wonka...i wszystkie niewymienione pozdrawiam i dziękuję za swiatełka dla moich Aniołków......