reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam dziewczynki u nas strasznie gorąco
Jak ja nie lubię lata
anusia, Basinka witam na forum, dla waszych anoiłków (*) (*)
mam nadzieję, że z nami zostaniecie

Edytko modlę się za was codzień, wszystko będzie dobrze, musi być

U mnie bez zmian, mam tylko nadzieję że ta udręka szybko minie
Pozdrawiam
Życzę miłego dnia
Buziaki

reklama
Melduję się tylko na chwilkę... (prawie w domu nie bywam:zawstydzona/y:)

u mnie nic nowego... czekam na wizyt.ę w piątek i zobaczymy co zaplanuje doktorek na następny cykl...

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki... zafasolkowane i czekające;)

Edytko, Wróbelku -= wtrwałości w leżakowaniu:-)

Melduję się tylko na chwilkę... (prawie w domu nie bywam:zawstydzona/y:)

u mnie nic nowego... czekam na wizyt.ę w piątek i zobaczymy co zaplanuje doktorek na następny cykl...

Pozdrawiam wszystkie dziewczynki... zafasolkowane i czekające;)

Edytko, Wróbelku -= wtrwałości w leżakowaniu:-)

Trzymam kciuki za wizytke i za owulacje w tym cykl;u

witam...
przytulam nowe Aniolkowe Mamusie:(

EDYTKO WSZYSTKIE TRZYMAMY KCIUKI ZA MALUSZKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Wrobelku nie martw sie,juz spory dzidzius w tym czasie wiec jest ok jednak mysle ,ze jeszcze dacie rade troszke w dwupaku posiedziec hihi;)

Pixelko za siostre rowniez zaciskam kciuki,podziwiam ja ogromnie.

Kingus cudowny brzuszuś:-)

Selenko.,Kasiekkk...buziaki

Aga Aj...czy ktos wie co uu niej?

Aga Ir daj znac po badaniach..koniecznie!!!:-)

Witajcie dziewczynki.
Melduje ze jestem i narazie juz nie znikam. To straszne jest 10stron przeczytalam i znalazlam 4 nowe aniołkowe mamy! co sie dzieje na tym swiecie? Dlaczego taki nasz los???
Witam Pchelcia, Moniabir,Basienka27, Anusia 76. (*) (*) (*)(*) Dla kazdego anioleczka osobno.Co do boreliozy to jak kazda choroba odzwierzeca ma wpływ na dziecko i plud,ale nic konkretniejszego niewiem.:no:
Magdalena26 Hej. Ale sie męczysz kochana,wyleczenia jak najszybszego zycze.
Tak jak dziewczynki wczesniej pisaly,Emy masz tyle samozaparcia w sobie,dzielna dziewczyna z ciebie.
pati.b nie to co wkleilas jest po prostu obazliwe i pozostawiem jak wiekszosc bez komentarza.
Wróbelek i pixelka czekamy na zdrowiutkie dzidziusie.
Hanka3450 brawo! 10 tyg. Gratulacje.
Selena i Edytka za was obie sie modle co wieczor. Bądzcie dzielne i trzymajcie sie. Wierze ze tutaj ze 20 dziewczyn mysli o was i waszych dzidziusiach. Zeby sie udalo. Na te 2 dzieci( i zrezszta nie tylko na te ) tak wiele osob czeka. Musi byc dobrze!
Wszystkich co nie wymienilam goraco caluje i pozdrawiam.

Hej Pluszaki ! :-D

Magdalena26 CZEEEEEEEEEEEEEEEŚĆ :-D

Ah a ja padam na pyszczek pół leżę - pół siedzę :-D w sypialni z laptopem, zerkam na M jak miłość, na nic innego już nie mam siły.
Biegałam od południa z teściową za firankami i ogólnie dodatkami do mieszkania, które mój R wyremontował i będziemy szukać na nie najemcy.
Jak dokończę to wkleję Wam fotki :-)

Kurcze Kasia w serialu poroniła... :dry:

Myślicie, że trzymanie laptopa na brzuchu jest niedobre?
hej Sonitko:-)
co do laptopa to lepiej nie przesadzać i po 4 godz lepiej go odstawić:tak:

ja od chemii dostałam zapalenia jamy ustnej (podobno normalne) nie bardzo mogę jeść, dostałam maść, może pomoże
boli dosłownie wszystko od podniebienia po poliki i wargi
takie życie
Emy dzielna z Ciebie kobitka, nie wiem jak ci pomóc ale mam nadzieję że wkrótce poczujesz się lepiej:-)

:no:witam Was!jestem nowa na forum,ale już od 9miesiecy aniolkowa mamusia:no:mojemu synkowi przestało bić serduszko w 24tc i urodził się martwy o godz.15.38:((Tak bardzo tęsknię za nim i nie potrafię zapomniec,nie umiem się nauczyć żyć bez niego..to tak bardzo boli:no: KOCHAM CIE MÓJ ANIOŁKU JA I TWÓJ TATUŚ
Witam cię, szkoda że w takich okolicznościach i zapalam
[*] dla twojego Aniołka

Witam
Magda ja bardzo często miałam zapalenie pecherza, znam duzo sposobow, najlepiej stosowac je wszystkie... Dobre sa nasiadowki jak juz nie mozesz wytrzymac, a najlepsza z nadmanganianu potasu ale tylko z 4 ziarenka sie wrzuca aby woda była lekko fioletowa ( i ma byc bardzo ciepła) i pomocz się w tym trochę, od razu ulga. I oczywiście żurawina, najlepiej żurawit bo ma duza ilosc skladnika w stosunku do ceny (zaprzyjazniona kierowniczka apteki specjalnie mi sprawdzała), mało słodyczy, bo cukier powoduje ze bakterie sie łatwiej przyklejaja do ścianek pęcherza. Jakby co to pisz, ja raz miałam krwiomocz i to w 12 godzin od zauważenia choroby, więc nie zawsze to wina nieleczenia się. A reszta jak dziewczyny pisały, posiew i ogolne badanie, antybiogram. Tylk on może wyjść zafałszowany bo powinno sie z 2 dni nie brac antybiotyku, ale rób teraz bo już musisz i po leczeniu. Musisz mieć też specjalny pojemnik sterylny na mocz do antybiogramu kupiony w aptece. Ja teraz w ciąży znów złapałam i długo mnie trzymało, a badanka dobre, już nie wiedziałam co robić a tu o dziwo samo picie i cieplejsze gatki mi pomogły....
.
Dziękuję Ci bardzo:-) dzisiaj byłam u lekarza i dostałam skierowanie na badania ale mam je zrobić dopiero 2 czerwca jak skończe brać antybiotyk, jutro wybiorę się do urologa i zobacze co mi powie.
Już jest troszke lepiej, u mnie też infekcja idzie bardzo szybko, od pojawienia się pierwszych objawów do krwiomoczu mija 1 może 2 godziny i potem już ból jest nie do wytrzymania az do przyjęcia antybiotyku. Mam nadzieję że ten antybiotyk mi pomoże i infekcja już nie wróci:baffled:

AJ dla twojego Aniołka
[*]
Edyta tym razem musi być dobrze:-) trzymam kciuki:tak:

witajcie

Ja dzisiaj poczytuję ale czas brak.....
ale kontrole nad BB mam więc nie myślcie sobie że taki luzik tutaj będzie:-D:tak::-):-D:-):happy2::-D:tak:

uciekam bo czasu brak

buziole wielkie

Witam
Wybaczcie ,ze milczę......powiem tylko tyle,ze zyje......i zaczęłam walke ze szpitalem o wydanie karty matwo urodzonego dziecka....nie wiem czy znajde tyle siły w sobie aby dokonczyc "tego" dzieła....ale nie mam zamiaru chowac mojego kolejnego Aniołka w zbiorowym grobie.....zrobie wszystko aby dopiąc swego aby godnie pochowac moje Malenstwo....jak narazie muszę czekac na wynik histo.a ordynator obiecał,ze skonsultuje sie z dyrektorka szpitala i zobaczy co da się zrobic....wiecie jak poszłam dzis po wypis to miałam okazje rozmawiac z oddziałowa co za wredna baba...powiedziała ze sie pod takim czyms nie podpisze bo nie bedzie okradała zuz-u...a zus nie robi zadnych problemów...juz się mój M opytał...ryczałam jak cholerka a ona do mnie niech się pani nie denerwuje...brak mi słów ze nie wspomne o siłach..mam nadzieję,ze przy wsparciu M pokonamy to wszystko....prosze trzymajcie kciuki.....

Witam Wszystkie nowe Dziewczynki...tak bardzo mi przykro.....
[*]
[*]
[*]...dla Waszych Aniołków...
Edytko....musi byc dobrze,mocno trzymam kciuki.....
Haniu....mam nadzieję,ze macie się dobrze.....
Selenko...Tobie dziękuję szczególnie....pogłaszcz Magdulkę.....
Niusia...mam nadzieję,ze w nowej pracy Ci dobrze......
Sylus....juz z górki....trzymam kciukaski...
Wróbelek...uwazaj na siebie......
Scarlet...miło ze wróciłas......
Alutka...Ty tez zawsze o mnie pamiętasz....
Miglak....gratuluję Córeczki....zdrówka i szybkiego powrotu Malutkiej do domku..
Allaa,Also....sliczne Pociechy....zdrówka
Emi...podziwiam Cię ,zycze duzo sił i jeszcze więcej zdrówka...

Aga Ir,Anesto,Gabi,Guska,Dilajla,Szafirek,Marlenka,Magda,Karolka,Kingus,Ola,
Ona,Agi,Danula,Marti,Agnieszka,Dlaczegotak,Jezyk,Koti,Sonita,Enka,Daa,Pati.b,
MamaGrzesia,Gloria,Pixelka,Wonka...i wszystkie niewymienione pozdrawiam i dziękuję za swiatełka dla moich Aniołków......

reklama
Do góry