kinguś
Nie poddam się
Witamy
A to My dzisiaj-19 tc
Witaj. Wydaje mi się, że najlepiej spytać lekarza on wszystko wyjaśni. Trzeba myśleć pozytywnieCzy ktoś może mi powiedzieć czego naprawdę mogę się spodziewać?:-(
Trzymaj się, jesteś bardzo dzielna.ja od chemii dostałam zapalenia jamy ustnej (podobno normalne) nie bardzo mogę jeść, dostałam maść, może pomoże
boli dosłownie wszystko od podniebienia po poliki i wargi
takie życie
Edytko trzymaj się. Maluszku walcz. Modlę się za Was.Mam prośbę, pomódlcie się za Edytkę, napisała mi,że nie ma dobrych rokowań.
Bardzo mi przykro.witam Was!jestem nowa na forum,ale już od 9miesiecy aniolkowa mamusia
Trzymam kciuki za siostrętrzymajcie kciuki za moja siostrę, w sobotę bedzie juz wiadomo czy są II czy znowu nic :-(
Czekamd
dzis w szpitalu wizyta kontrolna i test na cukier
wroce to dam znac
Na pewnomoże to głupie ale ten sen to dla mnie znak znak że jeszcze bedzie mi dane zmieniać pieluchy(w sumie i tak to robie pzry Werci) gotować zupki i prasowac te maleńkie piękne spioszki
każdej z nas będzie to dane
Witajwitam się z Wami i ja... nieśmiało pukam do Was... puk, puk... niestety w takich okolicznościach
Główka do góry, wszystko będzie dobrze;-)dzisiaj jestem cos nie w humorku Od wczoraj placze i boje sie ze cos pojdzie nie tak, ze mi sie nie uda!!!!!!!!!!
A kiedy odpoczywasz?Czesc wam dziewczynki? Co tam u was słychać dawno mnie nie było bo pracuje po 12h i padam jak wracam po 22.00 do domu
Może to trafił Ci się krótszy cykl.Dziewczynki....
Problem mam... kurcze wszystko za dobrze bylo chyba... :-(
wczoraj zauwazylam nitki krwi na papierze dzis juz krawawię
to 17 dc..... martwię sie... :-(
A to My dzisiaj-19 tc