reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

marta moze gdzies okolo 33 tygodnia mi powiedza kto tam mieszka:)albo i nie:) zobaczymy:) jak na razie to niby tak sie ulozylo ze nie widzieli:)moze to i dobrze:) bedzie niespodzianka:) zreszta do konca blizej niz dalej i juz jakos nie ma to wiekszego znaczenia:) byle zdrowe i donoszone:) a potem sie okaze kto to:)

reklama
ja dobrze sie czuje:)
nie leze co prawda tyle ile mi kazali ale jak jest ok to nie ma sie czym martwic:) skurczy nie ma wiec to najwazniejsze:) nie chodze za duzo w porownaniu do tego ile lazilam nie dzwigam oszczedzam sie ale jestem jak najbardziej na chodzie:)

Agusiu no i super.
Gloria robilam progesteron czesto ale teraz nie pamietam dokladnie kiedy to bylo,w sumie na wyniku mialam normy na wszystkie fazy,spytaj w laboratorium a czy ma jakis zwiazek z endo to tez nie mam pojecia.Gin powie Ci na usg jakie jest endo wiec sie nie martw:).Uciekam dziewczynki paa

ola81, ona26 dziękuję bardzo, mam nadzieję, że w końcu dostanę, dziś jeszcze na wszelki wypadek zrobiłam test i wyszedł negatywny, więc czekam na @ z niecierpliwością, bo to już druga, to potem jeszcze jedna i do dzieła stworzenia :-):cool2: tylko czy ja pamietam, jak to sie wszystko liczy.... :baffled: tu tyle dnie po, ale śluz to taki, a w ogóle to.... szok. :szok:

Ona26 nie biore zadnych takich lekow.Tu w ogole jest jakos inaczej niz w Polsce i moze lekarze zapisuja w wyjatkowych przypadkach...Sama nie wiem.Pierwsza wizyte u ginekologa mialam 28 kwietnia i od razu powiedzialam,ze ostatnia ciaze poronilam i zapytalam o tego rodzaju tabletki i nie dostalam...
Na razie jest w miare ok i mam nadzieje,ze dalej tak pozostanie.

reklama
hej
melduje sie że zyjemy ale jakos psychicznie nie daje rady tu wchodzic:-( taki mam etap ciązy ze boje sie kazdego dnia a jak widze jakąs nową aniołkową mamusie to serce mi sie kraja i mam koszmary:-( przepraszam za mój egoizm ale po prostu nie daje rady...
dzis pojechalismy do lekarza bo przez wekend męczyly mnie twardnienia brzucha, strasznie bolały żebra i kiepsko sie czulam, zwiększyl mi fenoterol no i takie tam a poza tym szyjka trzyma, mala lezy główką u góry i śmiga mi po pęcherzu nóżkami.
1 czerwca ide do szpitala na ktg, usg, krzywą cukrową i inne badanka związane z nerkami.a tymczasem dalej lezymy i aby dtrwac bez stresu do 1 czerwca.
buziam was wszystkie

Do góry