reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

syla....trzymam kciuki za 1 czerwca, rozumiem, ze złe samopoczucie, ciagłe dolegliwości dodatkowo nakręca i ciężko tu wchodzic widzac złe wieści....ale zobacz prucz złych sa tez i dobre!!! miglak, guska, also, alla juz się doczekały :-) niedługo i na ciebie kolej przyjdzie....

ja idę do ginka 26.05 - w dzień matki i pewnie powie, ze wszystko ok bo bardzo dobrze się ostatnio czuję...moze dlatego, ze psychika zanotowała, ze już 35 tc leci i dzidzia ze 2500g ma więc kawał dziewuchy :-)....usg mam 12.06-chyba ostatnie przed porodem....oby :-)...a za 9 dni juz 9-ty miesiąc zacznę

aga aj jestem myslami z tobą

słodziutka-trzymajcie się .....

aga irl...ja wiem, ze juz sie dobrze czujesz, ale mimo wszystko postaraj sie oszczędzać do końca 34tc.....

selenko pieknie wygladasz :-)

ach a co do luteiny ....brałam od 8tc do 14tc, nie wiem czy fizycznie cos mi pomagała, psychicznie napewno i to baaardzo :-)

acha also....boooskie fotki i maluszek, pieknie wygladasz mamusiu!!!!! przeslicznie

Ostatnia edycja:
reklama
Hey dziewczynki :-):-):-) Mam do Was takie pytanie... robiłam już dwa miesiące pod rząd badanie progesteronu, jutro idę trzeci. Wynik z marca to 4,28 a z kwietnia 6,44. W normach mojego laboratorium jest, że wynik w normie jest od 4,5 do 17,8. Ale normy normami, a mi sie wydaje,że słabiutki ten progesteron... :baffled::baffled::baffled: Co o tym sądzicie??

Ostatnia edycja:
witajcie dziewczynki.Mój brat oświęcił mnie że mam neta w komórce.Choć same wiecie jakie to jest pisanie.Ale musiałam Wam napisać i pokazać się.O wszystkich Was pamiętam!O wszystkich!Tylko nie mam możliwości jak i co pisać.Całuje i dziękuję za wszystkie kciuki i za modlitwy.A o eskach już nie wspomnę

Sylwia rozumiem..... wiem że czas dla ciebie trudny, ale my wszystkie tutaj wiemy prze przetrwacie do 40 tc i ujrzymy pieknego okrągłego bobaska:tak:

Pixella naprawde czas wam śmignął.... juz zaraz 9 mc:happy2:...

AJ....... przytulam mocno

Alicja a ty gdzie zabłądziłaś..... zostaw juz tego biednego mężusia.... daj chłopakowi odpocząć przecież on taki okruszynek a ty go biustem przygniatasz:szok:

Daaa ja jakoś na tych normach się nie znam, wiem tylko że w każdym dniu cyklu wynik jest rózny.... może dlatego masz róznice... najlepiej wyjaśni ci gin podczas wizyty....

witam

also -Ignas jest sliczniutki :)

miglak -pamietamy!!! gratuluje coreczki !!! niech nabiera sily i szybciutko wraca do domciu...

przyszla mamusiu -trzymam kciuki

witam nowe kolezanki

alla czekamy na zdjatka Kubusia

edziu jak milo widziec twojego posta :)

selenko wygladacie bosko

czy ktos wie co u wrobelka?

pozdrawiam Was wszystkie BUZIAKI

Hey dziewczynki :-):-):-) Mam do Was takie pytanie... robiłam już dwa miesiące pod rząd badanie progesteronu, jutro idę trzeci. Wynik z marca to 4,28 a z kwietnia 6,44. W normach mojego laboratorium jest, że wynik w normie jest od 4,5 do 17,8. Ale normy normami, a mi sie wydaje,że słabiutki ten progesteron... :baffled::baffled::baffled: Co o tym sądzicie??

Ta norma to dla fazy lutealnej... Obserwuje swój cykl na podstawie temperatury i ten progesteron robiłam równo 7 dni po owulacji.

Daaa ja jakoś na tych normach się nie znam, wiem tylko że w każdym dniu cyklu wynik jest rózny.... może dlatego masz róznice... najlepiej wyjaśni ci gin podczas wizyty....

Wiem, wiem, że najlepiej spytać lekarza, ale wybieram się dopiero za jakiś miesiąc i tak już sama sobie wymyślam własne interpretacje :sorry2::sorry2::sorry2:

reklama
Hej Edytka fajnie że sie odezwałaś..

Olcia juz po wizycie jesteś???? I jak tam??? Co lekarz powiedział??

Gloria Ty chyba też dzis wizytke miałaś, czy mi się coś pomyliło??

Do góry