reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Kinguś, dzięki za odpowiedź odnośnie pierwszej wizyty. Ja sobie oczywiście ściągę zrobię, chodziło mi przede wszystkim o to, co jest ważne (na co inni lekarze zwrócili uwagę), no, ale w końcu idę do dobrego speca, więc poczekam, co mi powie.
Za Twoją dzisiejszą wizytę zaciskam kciuki, jak prosiłaś:happy2:

reklama
Witam dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze?
Wpadłam tylko powiedzieć Wam, że moje szczęście już jest na świecie. Miała urodzić się 6 lipca, urodziła się 3 maja o godzinie 16. Wybraliśmy jej imię Hania. Ważyła 1630 g i miała 43 cm długości. Walczy dzielnie i już jest bardzo samodzielna.
Trzymajcie za na kciuki, bo bardzo tego potrzebujemy

Miglak oczywiście że malutka Hania ma calutkie nasze serca ze sobą.... dzielne maleństwo...

Kciuki zaciśnięte.... czekamy na dobre wiadomości Andzi, Kinguś.... a Olcia o której wizyta?

Edytko ja z tobą.....jak leżeć to leżeć:tak::tak::tak:

u mnie jakotako..... czyli bez zmian....

miłego popołudnia

I ja się dołączam przyszła mamusiu:-) do tego co Ci życzą dziewczynki
Ja też :-D:-D:-D:-D:-D
Edytka prosiła , aby Wam przekazać ucałowania i pozdrowienia. Nie ma dnia , aby o Was nie myślała, ale dopóki jest w szpitalu, dopóki nie będzie miała Laptopa pozostają Wam informacje od osób mających z nią kontakt telefoniczny , w tym i Mnie.
Kingus tez mam wizytę na 19. Ale w tym tygodniu ciazy to tylko sprawdza wyniki, bada czy wszystko zamkniete, czy nie ma bakterii i tyle.
Edytko trzymaj się kochana.
U mnie też tylko wyniki krwi, badanko i słuchanie serduszka :tak: usg dopiero w przyszły czwartek nie mogę się już doczekać.

Czesc Dziewczynki!!!!!!
Od dzis jestem na zwolnieniu wiec mam chwilke zeby nareszcie narobić wszystko
A co się stało, że na zwolnieniu?

Witam dziewczyny. Pamiętacie mnie jeszcze?
Wpadłam tylko powiedzieć Wam, że moje szczęście już jest na świecie. Miała urodzić się 6 lipca, urodziła się 3 maja o godzinie 16. Wybraliśmy jej imię Hania. Ważyła 1630 g i miała 43 cm długości. Walczy dzielnie i już jest bardzo samodzielna.
Trzymajcie za na kciuki, bo bardzo tego potrzebujemy
Pewnie, że pamiętam.
Oczywiście trzymam kciuki za Hanię. Trzymaj się;-)

u mnie jakotako..... czyli bez zmian....
Przytulam, mam nadzieje, że jutro będzie lepiej :tak:

Witajcie.U nas ulewa i burza,brrr..

Also jaki kochany maluszek,nie dziwię się że nie możecie się napatrzeć,zdjęcia cudne:tak:
Selenko widać że brzuszek rośnie,sliczne zdjęcia.dzięki że przekazujesz nam wieści od Edytki,pozdrów ją:tak:
Kasiek,a jak u ciebie lepiej choć troszkę?:-)
Przyszła_mamusia mnie tu pachnie fasolką,daj znać po wizycie,życzę byś usłyszała dobre wieści:tak:
GosiaLew witaj:tak:zobaczysz,byle do pierwszej@,potem już troszkę lzej:tak::tak:
Mgilak gratuluję,mocno trzymam kciuki żeby było dobrze.
Sonita,Alutka,Ola,Kinguś i wszystkie pozostałe was serdecznie pozdrawiam:tak:

Ja też jestem.
Cos mnie jajnik pobolewa, zastanawiam się czy to nie na owu ale dziś 11 dc to chyba trochę za wcześnie, jak sądzicie, bo ja już nie wiem, w ogóle nie poznaje swojego organizmu, zresztą ten jajnik to cały czas pobolewał od zabiegu ale na usg niby ok wygląda.
Macie jakiąś wiedzę na temat badania poziomu progesteronu bo wiem że najlepiej robić po 22 dc. Tak się zastanawiam czy progesteron przypadkiem nie ma wpływu endometrium, bo wyczytałam że tak najlepiej sprawdzić czy była owu a więcej nic nie wiem.

reklama
witam
Sonita:no::no::no: brak mi slow...ale niestety ta dziewczyna to nie odosobniony przypadek,pisalam prace nt.temat i musialam to zglebiac ahh przygnebiajace:wściekła/y:
GosiaLew bardzo mi przykro ale dobrze,ze trafilas na wlasciwe forum,przytulam mocno.

Agnieszko a bierzesz jakas luteine lub duphaston?ciesze sie ze ok:)
Also slodziak maly hehe,kochany czlowieczek:)
Selenko kurcze martwilam sie juz u Ciebie ale widze po focie ,ze wszysko suuperr,mieszkanko rosnie,cudo:tak::-)

Agniesia zycze II:)

Kasia0201 niestety takie sytuacje sie zdarzaja,pamietam swoje..pozniej klika dni o tym myslalam i nie moglam do siebie dojsc ale nie martw sie tak bardzo bo pozniej bedziesz obserwowac rosnacy brzusio a maz suuper powiedzial,ze niedlugo

bedziecie,masz wspanialego faceta:)

Milgak pewnie,ze Cie pamietam. Hania juz dala Ci znak ,ze jest silna kobietka i tak bedzie nadal:),gratuluje coreczki i oczywiscie duuuzo sily zycze;-)

Agus witaj witaj,kiedy sie dowiesz co buszuje w brzusiu? Mnie pytaja ludzie ale nie kazdemu mowie,wiekszosc mi przepowiedziala,ze dziewczynka lacznie z sasiadkami hihi:-)wiem dlaczego...bo wygladam koszmarnie hihi,ze 2 osoby powiedzialy ze bedzie chlopak bo mam spiczasty brzuch hehe a ja tylko smieje z nich:-D:-D
Kingus kciuki oczywiscie zaciskam

Do góry