reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
No dokładnie, troche nam sie @ pogubiły, ja cały czas nie mam tej drugiej, a już sie spóźnia 5 dni :szok:, ale koleżanka mnie tu pociesza, że to szalejące hormony.

Też prawda, przecież nie zawsze miesiączka jest regularnie. Ja pamiętam, że kiedyś mi się co jakiś czas zmieniała data. Tylko wtedy się tak tym nie przejmowałam :-)

Agniesia82 nic się nie przejmuj ja druga dostałam tydzień za wcześnie i jeszcze się ciągnie. Jest okropnie bolesna , długa , i obfita:tak::-:)-:)-:)-(

Agnieszko gratuluję, bardzo się cieszę,że jest ok. Oby tak dalej.
Edytka prosiła , aby Wam przekazać ucałowania i pozdrowienia. Nie ma dnia , aby o Was nie myślała, ale dopóki jest w szpitalu, dopóki nie będzie miała Laptopa pozostają Wam informacje od osób mających z nią kontakt telefoniczny , w tym i Mnie.
Kingus tez mam wizytę na 19. Ale w tym tygodniu ciazy to tylko sprawdza wyniki, bada czy wszystko zamkniete, czy nie ma bakterii i tyle.
Miłego popołudnia życzę wszystkim.

reklama
Czesc Dziewczynki!!!!!!
Od dzis jestem na zwolnieniu wiec mam chwilke zeby nareszcie narobić wszystko ;-)
Edytko lez kochana dzielnie i odpocywaj!!!! Co by Fasolek tylko zdrowy był :tak:
Aguś Kusicielko jak Ty sie trzymasz? :-( Mysle o Tobie bardzo czesto
Allaa gratuluje!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Niusia pracuj dzielnie co by za niedługo Fasolek zakiełkował
Olcia PM Ty wiesz...... trzymam kciuki
Haniu Nocna jak u Ciebie?
Wszystkie niewymienione Dziewczynki bardzo bardzo bardzo mocno tule!!!!!!

Ostatnia edycja:
Do góry