Witam się wieczorową porą.
Aguś Kusicielko.. :-( Będę z całych sił się modlić by wszystko było ok. By dzidzia zdrowo rosła. Jak napisała Kasia Szafirek - narazie wszystko jest.. i dzidzia i serduszko i pęcherzyk. Nie przekreślajmy wszystkiego odrazu. Ale WIEM WIEM jak jest Ci cieżko. I nawet nie wiem czy można Cię dzisiaj jakoś uspokoić i pocieszyć.
Tak bardzo chciałabym Cię przytulić....
Chciałabym dać Ci trochę mojego optymizmu choć i u mnie bywa róznie. Chciałabym móc jakoś Ci pomóc.. ale jak??? Jak?
Pati Niusi@ zrób jak uważasz ja czekam na te piekności od Ciebie.
Kasiu Szafirku miło ze jesteś. Odrazu mi lepiej na serduszku.
Iza Carri - tak tak Agatka nasza też nas opuściła ale mam nadzieję że powróciła już na stałe do nas.
Madziu38 faktycznie objawy typowo ciążowe

ja zgłupiałam...
Kaska0201 jak mogę pocieszyć? Jak pomóc? Tylko wspraciem duchowym i dobrym słowem. A nie powiem że będzie dobrze bo sama nie wiem jak będzie. Mogę tylko wierzyć i modlić sie za Was.
Pati.b życze tych II kreseczek na teście. Bo predzej Twój M padnie

hihihihihii
Sylwia zachciwajki masz. Ale dobrze. Dzisiaj ja też cały dzień głodna chodzę. A zbędnymi kg będziesz się martwić po.
martusionek dlatego może Ty i Twój organizm potrzebujecie wiecej czasu niżeli tylko do pierwszej @. Poczekaj .. moze się rozkręci...
Iza30 piękne zdjęcie... urocze... cóż wiecej mogę powiedzieć?
Enka cieszę się że częściej piszesz. A mam nadzieję że teb wirus już sobie od Ciebie pojdzie.
Ja do picia jestem ostatnia. Ale wirtualnie czemu nie?
Andzi myślami jestem z Wami.
gloria gdzie jestes?
Olcia PM i jak w pracy? Jak samopoczucie? I jak drukowanie CV?
Iza Olcia jak remoncik cieszy? Co teraz macie w planach.
Asiu Angelko i jak piękną twarzycze masz już po tych zabiegach? Twój już się CIebie nie boi? Mama pozdrowiona?
Haniu nocna pamiętamy. Nie wiem kiedy miałaś mieć komunię.. czy już jesteś po czy dalej przed.. ale myślami jestem razem z Wami.. i przy Was.
Maja fajnie jakiś krok do przodu... poźniej następny i ani sie obejrzysz jak będziecie starac się znowu o swój mały cud.
Emilko spać nie możesz po nocach? Przytulam i przesyłam masę energi.
Ola81 a Ty jaki masz plan działania? WIem że mówiłaś coś że zapomnieliście się z M... czy faktycznie masz dni płodne?Uważacie już czy jednak położyliście wszystko na jedną szalę?
Agatko i co? Jak ze świętowaniem?