reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Tu znajdziesz dzisiejszy LIVE dotyczący uwazności w relacji z dzieckiem. Jak sue przyda - zapraszam :) Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Aga - mimo wszystko mam nadzieję, że się uda... niech się dzidzia zbiera do wzrostu... nie jedna ciąża była młodsza na USG i rodziły się zdrowe dzieciaczki.... wiem, że łatwo mi się pisze ale nie możesz się poddawać puki dwa serduszka biją w Tobie...

Pati - trzymam kciuki za II kreseczki, ja w tym miesiącu pod koniec mam nadzieję testować jak oczywiście jajeczko urośnie...

reklama
Dobra kochane ja na dzis juz koncze Maz przyszedł z pracy wczesniej i trzeba sie nim zajac i kolacyjka ;-)

Agusia Aj tule Cie.....

Dobranoc wszystkim juz mowie papap

papa carri zrób romatyczna kolacje mężusiowi :) ja bym tak chciała cię potem po porodzie w szpitalu odwiedzic ;-) mam blisko wiec fajnie by było :)

magdalenko trzymam więc kciuki żeby i tobie jajeczko urosło i żebyśmy obie miały dwie grube kreseczki :) a potem ładne zdjęcia z usg... jej zaczelam się stresowac.. jeszcze to moje postanowienie-wizyta najszybciej w 7 tygodniu :/ tylko jak ja to wytrzymie... chyba martwie sie na zapas jeszcze nie wiem czy zaciazyłam a już planuje...

Aguś kochana może to taka uroda tej ciąży jak na razie jest tak jak powinno pęcherzyk, zarodek i serduszko....całym srecem jestem z wami....

szafirek dobrze to podsumowałaś... jest tak jak byc powinno a wielkosc cóż ja wiem że jeszcze urosnie widocznie powolutku sie rozciaga :) aga tulem cie i modle sie

Aguś kochana może to taka uroda tej ciąży jak na razie jest tak jak powinno pęcherzyk, zarodek i serduszko....całym srecem jestem z wami....

Aga Aj Szafirek mi to z ust wyjął,serduszko bije i moze dzidzia podrośnie,nie poddawaj sie PROSZĘ!!
czesc dziewczyny
Agi28 fajnie,ze jestes i zostań juz...
wszystkiego najlepszego.spełnienia marzeń...

Aguś Aj wiem, nie jest łatwo, ale staraj się nie denerwować i módl się za maleństwo, ja i chyba wszystkie dziewczyny na forum będziemy sie modlić z Tobą!!!!!!

Ja tylko melduję, że żyjemy ale dzisiaj ledwo ledwo.................. mam twardy brzuch i czuję skurcze na dole jak poprzednio Jutro ide na kontrole, ale jak skurcze beda czestrze to jeszcze dzisiaj pojade do szpitala \trzymajcie kciuki

Witam się wieczorową porą.

Aguś Kusicielko.. :-( Będę z całych sił się modlić by wszystko było ok. By dzidzia zdrowo rosła. Jak napisała Kasia Szafirek - narazie wszystko jest.. i dzidzia i serduszko i pęcherzyk. Nie przekreślajmy wszystkiego odrazu. Ale WIEM WIEM jak jest Ci cieżko. I nawet nie wiem czy można Cię dzisiaj jakoś uspokoić i pocieszyć.
Tak bardzo chciałabym Cię przytulić....
Chciałabym dać Ci trochę mojego optymizmu choć i u mnie bywa róznie. Chciałabym móc jakoś Ci pomóc.. ale jak??? Jak?

Pati Niusi@ zrób jak uważasz ja czekam na te piekności od Ciebie.

Kasiu Szafirku miło ze jesteś. Odrazu mi lepiej na serduszku.

Iza Carri - tak tak Agatka nasza też nas opuściła ale mam nadzieję że powróciła już na stałe do nas.

Madziu38 faktycznie objawy typowo ciążowe :baffled::sorry2: ja zgłupiałam...

Kaska0201 jak mogę pocieszyć? Jak pomóc? Tylko wspraciem duchowym i dobrym słowem. A nie powiem że będzie dobrze bo sama nie wiem jak będzie. Mogę tylko wierzyć i modlić sie za Was.

Pati.b życze tych II kreseczek na teście. Bo predzej Twój M padnie :zawstydzona/y:
hihihihihii

Sylwia zachciwajki masz. Ale dobrze. Dzisiaj ja też cały dzień głodna chodzę. A zbędnymi kg będziesz się martwić po.

martusionek dlatego może Ty i Twój organizm potrzebujecie wiecej czasu niżeli tylko do pierwszej @. Poczekaj .. moze się rozkręci...

Iza30 piękne zdjęcie... urocze... cóż wiecej mogę powiedzieć?

Enka cieszę się że częściej piszesz. A mam nadzieję że teb wirus już sobie od Ciebie pojdzie.
Ja do picia jestem ostatnia. Ale wirtualnie czemu nie?

Andzi myślami jestem z Wami.

gloria gdzie jestes?

Olcia PM i jak w pracy? Jak samopoczucie? I jak drukowanie CV?

Iza Olcia jak remoncik cieszy? Co teraz macie w planach.

Asiu Angelko i jak piękną twarzycze masz już po tych zabiegach? Twój już się CIebie nie boi? Mama pozdrowiona?

Haniu nocna pamiętamy. Nie wiem kiedy miałaś mieć komunię.. czy już jesteś po czy dalej przed.. ale myślami jestem razem z Wami.. i przy Was.

Maja fajnie jakiś krok do przodu... poźniej następny i ani sie obejrzysz jak będziecie starac się znowu o swój mały cud.

Emilko spać nie możesz po nocach? Przytulam i przesyłam masę energi.

Ola81 a Ty jaki masz plan działania? WIem że mówiłaś coś że zapomnieliście się z M... czy faktycznie masz dni płodne?Uważacie już czy jednak położyliście wszystko na jedną szalę?

Agatko i co? Jak ze świętowaniem?

reklama
Witaj Asiu wróbelku. Uważaj na Was. Nospa pomogła coś? Zażyłaś? Może jednak udaj się do szpitala dadzą Wam coś na wyciszenie skurczy????

Aguś AJ.... jestem z Wami........

Do góry