reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
\Słodziutka kochanie ja juz od 2 tyg przyjmuję leki na wyciszenie skurczy......... Taka jestem nerwowa, że sobie nie wyobrazasz............... A Ty lepiej powiedz co u was

wróbelku za ciebie też trzymam kciuki... żeby jeszcze dzidzia posiedział grzecznie w środku, tym bardziej że mi sie twoj suwaczek podoba i musisz go jeszcze miec przez te 8 tygodni bo ja potem go zgapie od ciebie :-D

czekam właśnie na mojego M, edytka mówisz że on padnie qrcze może dam mu spokój za tydzień no ale jak on sam tak chce to przeciez mu nie odmówie :p:p potem i tak będzie post wiec trzeba sie jeszcze wyszalec troche

3maj sie wrobelku i czekamy na dobre wiesci odpoczywaj ladnie

ja zmykam bo net cosik muli buuu ide dalej lepic te poczwary z maki ;-) wczoraj 11 sztuk ulepiłam hihihi

Hej Edzia:-)
właśnie mam w planach jutro po pracy jechać na to nasze nowe mieszkanko i robic co sie da,tzn pomalowac 2 raz drzwi bejca ,ościeżnice,niestety pewne rzeczy mozna robić po wcześniejszych,a ze wcześniejsze musi zrobic fachowiec tak to sie p;rzeciaga
bo gdbym umiala ja z marcinem to bysmy zrobili,bo mi sie włączył taki napedzacz i ja juz nie odpuszcze-do celu i jeszcze raz do celu:-)
a zostało nam zamontowac piecyk kominkowy,połatac dziury,zagrunowac,pomalowac ,złozyc meble kuchenne i do jadalni i zamontowac brodzik ufff
i jeszcze inne drobne sprawy ale nie bede zanudzac wiecej:zawstydzona/y:

Jestem tak jak obiecałam.

Dziewczyny Wy moje kochane bardzo, bardzo wam dziekuję za zyczenia, to fajnie jak ktos o Tobie pamieta:-):-):-)

Aga AJ nie wiem czy poprawie Ci humor, ale może bedziesz miała przez to więcej nadzieji w serduszku. Mam koleżankę która jak zaszła w ciążę to na kazdym usg nie dawali szans na to że sie uda. Zarodek cały czas był za mały i to bardzo. W 14 tc wielkośc odpowiadała 8 tc. Po każdym usg kazali jej sie przygotowywać na zabieg, ale ona sie uparła i powiedziała że bedzie czekać aż sama poroni. Przez 3 m-ce trzymali ja w szpitalu i nic nie znaleźli dlaczego tak jest.
Dzieciatko dopiero w 6 miesiącu ciąży nadrobiło zaległosci i teraz ma cudna córeczkę.
Wiem, że może to jest ekstremalny przykład ale takie rzeczy się zdarzają i trzeba wierzyć ze z nami tez tak będzie.
Tule Cię mocno, bo wiem jak okropnie źle musisz sie teraz czuć

mój pies ciagle cos pod szafe wrzuci a potem piszczy i sapie ,zeby to wyciagnac a nie daje rady i prosi mnie,zeby mu to wyiagnac,mówie wam komedia a ja na kolanach sie czołgam potem

reklama
moje koty kiedys tak wszystkie piłeczki pochowały pod meble i chyba mama dalej je ma pod meblami bo kto by szafe przesuwał z powodu piłeczki a koty juz wyrosly z zabaw :), ide plusk i zmykam do wyrka mój niedlugo wroci wiec trzeba sie troche wypindrzyc - wystroic hihi dobranoc wszystkim

Do góry