reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam :-)
Nadrobiłam zaleglosci .... wiec teraz moge spokojnie pisac :-)

Edytko przede wszystkim gratuluje ze tak betka Ci rośnie :)

Gabi oj chetnie bym Ci pomogła ....współczuje Ci ale mam nadzieje ze wytrzymasz jeszcze troche a Twoje dzieciaczki szybk wyzdrowieja :) PRAWDZIWA Z CIEBIE MATKA POLKA !

Syla jakie ty masz zachcianki nono az mi narobiłas smaka na krokiecika

Iza30 piekne zdjecie :) Gratuluje :)

Aga28 kope lat !!!!!!!!!!!!!!!! Milo ze odezwalas sie do Nas ! Mam nadzieje ze juz z Nami zostaniesz !
I ja tez sie dołaczam do zyczen..... wszytskiego naj naj naj lepszego i spelnienia wszystkich marzeń!

Agnieszka0240 TRZYMAM KCIUKI I CZEKAM na rewelacyjne jutrzejsze wiesci od lekarza :)

Sonitko ty sie odchudzasz ? Nie lepiej wziasc sie wgarsc i isc na silownie lub areobik i nie jesc po 18 ?
Spisałam sobie Twoj przepis brzmi apetycznie jutro bede próbować :) Mniam.....

Agnieszko - kusicielko gdzie jestes?

Sylwia' moze bedziesz sie czesciej do Nas odzywac ?

Emy mam nadzieje ze u Ciebie coraz lepiej tez mialam problem z pokarmem ale znalazlam sposoby na to :)

KasiekKm zycze Ci by ból szybciutko zniknał... a kysz !!!!

Zdrówka zdrowka jeszcze raz zdrówka zycze, kuruj sie !

Also widze ze synusiowi dobrze w brzusiu mamusi :)

Pyzuniagaj halo?????????

Pozdrawiam wszystkie niewymione dziewczyny

reklama
Carri raczej się nie odchudzam :-) po prostu chcę jeść zdrowiej, a biegam co dwa dni i przysiady robię :-D bo w sumie jedyny problem to mam z pupą... :sorry2:

Byłam dzisiaj w laboratorium, pani kazała przyjść rano, aby zbadać poziom prolaktyny, hormonu progresteronu i tarczycy. Mówiła, że tarczycy badania są trzy rodzaje... Jaki ja mam zrobić?

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Jestem............:-(...
Niestety nie mam dobrych wiesci.....pęcherzyk odpowiada 8 tyg czyli jest ok.....płód jest malenki...zbyt mały ma zaledwie 3 milimetry a powinien miec około 1,6cm do tego ledwo słyszalne serduszko.....
Ginek dał mi jeszcze tydzien....może jest cien nadzieji.....niestety ja juz jej nie mam,
Wybaczcie.....
Dziekuje Wam za wsparcie....i kciuki....
Edytko wybacz ze nie napisałam ci eska.....nie chciałam Cie kochana stresowac....

Aguś..... przepraszam nie wiem co mam Ci napisać... :-:)-:)-( Tak bardzo mi przykro... Trzeba wierzyc Aguś... :-(Proszę Cię nie poddawaj sie, musisz wierzyc!

Aga tak łatwo to ty się nam tu nie poddawaj pamiętaj nadzieją umiera ostatnia!!!! ja wierze że będzie dobrze , że twój maluszek zbiera dopiero siły i jeszcze urośnie....

Tak w ogóle to witam was!!!!

Z moim zdrówkiem już o wiele lepiej ale z rana to myslalam że na urlop pujde bo mi głowe rozrywało a teraz już nic nie boli jakby ktoś ręką odjął :-? wziełam w południe apap (myślę że to bezpieczny lek) i trochę zelżyło a po pracy to już całkiem przestało bolec, jedynie co mi pozostało to lekki kaszel bo mam podrażnione gardło ale mysle że jutro już będzie wsio ok i mam nadzieję ze ewentualnej dzidzi nic ten katar nie zrobił (ja to zawsze w najmniej odpowiednim momencie sie rozchoruje :-( )

Dobra już nie gadam o sobie, Aga Aj pamiętaj że my tu nadziei nie tracimy i sie modlimy za WAS DWOJE.

Edytko gratulacje bety !! super że tak urosła :)
Aga28 cieszę się że wróciłaś do nas, tak jak i ja wróciłam i mimo że mam już w ten weekend jakieś kartkówy czy kolokwia-wszystko jedno jak to nazwe i tak musze to zdac i nie dam się tak jak inni ja tam na żadne poprawki nie mam zamiaru chodzic moga mnie wykładowcy w d... pocałowac i robic co chcą ale ja i tak zdam wszystko w pierwszym terminie hihi uparta jestem i tyle a jak mi sie cos nie spodoba to im powiem prosto z mostu co mi nie pasuje :-D juz nie jedemu belfrowi uszy zwiędły jak mi za skóre zalazł :p

Agusia Aj nie poddawaj sie, musi byc dobrze , bo Ci sie to nalezy:-(
Tule Cie z calego serduszka wiem jak Ci teraz ciezko ale nie poddawaj sie i wierz ze jeszcze moze byc pieknie
Ten tydzien zapewne bedzie ciezki dla Ciebie takze choc daleko mieszkasz duchowo Cie wspieam i myslami jestem przy Was

Pati to trzymam kciuki by wszystkie egzaminy obyly sie bez poprawki ;-)
No i zdrówka zycze ;-)
A tak na marginesie , to ja o czyms nie wiem? Czyby sie miesiaczka spozniala u Ciebie?

reklama
AGA nie trać nadziei wiem że te słowa nie mają wielkiej mocy ale moc mają nasze modlitwy a tego na pewno przez ten tydzień nie zabraknie trzymam kciuki i wierze

a co do mojej pracy to nie dali kolezance dofinansowania na turnus rehabilitacyjny bo mnie polecila do pracy a ja "sobie"poszlam na zwolnienie
cuda na kiju normalnie

Do góry