reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

carri jeszcze się nie spóźnia ale coś czuje że się spóźni.. bo co dwa dni próby robiliśmy :) więc 4-5 razy w ciągu tych dni to chyba wystarczy, ostatnio nam sie udało za drugim razem ale aż tak sie nie seksilismy hihi

kaska 0201 ja na twoim miejscu szukałabym innej pracy-wiem łatwo się mówi ale ja bym nie wytrzymala; idz na staż już lepiej tak jak ja do jakiegos urzędu tam przynajmniej są jacys normalni ludzie przynajmniej u mnie większośc jest normalna szkoda tylko że nie mam szans na zatrudnienie bo jeszcze studiów nie skończyłam wrr jakbym miala ten papier to ponoc by mnie przyjeli a tak to marudza, zreszta ja mam w planach dziecko na pierwszym miejscu bo prace moge dostac zawsze a z dzieckiem czekac to dla mnie bezsensu... zanim ja skoncze studia a potem kariera to juz 30stke bede miala i na dziecko moze byc za późno. a tak jak zajde w ciąże teraz wychowam dwójke brzdąców to potem może i łatwiej mi będzie znaleźc prace...

reklama
PATI ja 30 mam na karku i prawie 8 letnia córkę nie poszłam na studia bo zaszłam w ciąże jak sie Wercia urodziła niestety o studiach mogłam marzyc więc jestem tylko po ogólniaku
szukam ale nie łatwo znaleźć cos w miare blisko i za normalne pieniądze
ach do d..y to życie

enka - niech dzidziulka ładnie rośnie :-) suwaczek ślicznie mknie do przodu :tak:

Agi - fajnie , że do nas wróciłaś :-) wszystkiego naj naj najlepszego i tej wymarzonej kruszynki :-)

Gabi - ło matko co sie u Ciebie kobito dziej tornado jakieś 3maj sie dzielnie matko Polko a tatus to niech se o rodzinie przypomni nie sama praca czlowiek żyje :angry::angry::angry: buzioli dla waszej trójeczki :happy2:

alicju - strasznie sie ciesze kochanie , że aniołki sie podobaja mam nadzieje ze dotarły bezpiecznie i w całości ;-) bziolki wielkie

Edi, Ola81, Alutka - dziękuję :zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

edytko słoneczko ja o Was cały czas myśle i 3mamkciuki :-) zreszta Ty wiesz co chcę Ci napisać

Andzi - jak tam madziulka kiedy jakąś fotke madzi zobaczę :-)

kasiekm - mam nadzieje, ze franio sie zlitował i zaczął sie prtzemieszczać bo nie wolno mamusi takiego kuku robic bzuioli sloneczko :tak::-)

Iza30 - zdjęcie potomka przesliczne GRATULACJE

matusionek - nie denerwuj sie @ ja zawsze miałam co 28 dni i na poczatku obfite a po poronieniach zaczeło sie chrzanić i anjpierw mam 2-3 dni brnatnych prawie czarnych plamien dopiero potem @ a potem znowu plamienia wiec spokojnie z czasem sie wynormuje

szafirku - byziaczki zagladaj do nas zagladaj bo mało Cie kochana oj mało

kaśka0201 - wiesz przykre to co pisałąs ale ludzie toświnie zrobią sensacje z wszystkeigo nie rozumiem takich osób lktóre szukaja tanich sensacji i mało tego budują kłamstwa na czyimś nieszczesciu pzrytulkam cie mocno

Agus Aj Ty wiesz ochanie co Ci chce napisać :-( ja tu jestem

reszte dziewczynek pozdrawiam serdecznie i mam nadzieje ze nikogo nie pominełam a jesli tak to psieplasiam:zawstydzona/y:

dziękuję :-) jak mnie cyce zaczną bolec to wam dam znac :) a testowac mam zamiar koło 17stego no chyba ze nie wytrzymie tak długo. carri ty może też tak pomolestuj męża? czytałam chyba że prawko robi? moja siostra właśnie zdała za 4 razem a teraz ma mature wiec widzisz da sie wiele rzeczy na raz robic...

kaska a na zaoczne studia nie możesz też iśc? bo to tylko w weekendy przecież, a córcią może sie wtedy mąż zając przecież da rade.. a przy niskich dochodach to dają ci takie stypendium że cię będzie stac na oplacenie czesnego...

kaska nie chce byc niedyskretna albo wscibska czy tez ciekawska ale jeśli moge wiedziec, na co choruje twoja córcia?

niestety na stypendium nie mam szans mamy za duze dochody juz pytalam
ale jestem na etapie przekonywania samej siebie ze dam rade znalazlam studia fajny kierunek wiec moze...
a weekendy Werci z tata odpadaja bo on pracuje nawet w weekendy

co do Werci to urodziła sie z przepukliną oponowo-rdzeniową wic wózek inwalidzki do końca życia
takie to moje zycie dziwne

witam :)

AgaAJ kochana .... ja wierze ze wszystko bedzie dobrze. Modle sie za Was, jestem z Toba calym sercem.

Edytko ciesze sie ze jestes spokojniejsza :tak:

Pati :-):-):-) niech II krechy sie pojawia !!

Moj ginek napisal do mnie :-) podal mi pierwsza liste badanek, ktore moge u siebie zrobic, na reszte skieruje mnie do laboratorium w krk. Mam czekac na 3 @ i wtedy po na wizyte do niego. Swoja droga jak ten czas leci.

heh wiem ze mozna kilka rzeczy naraz zrobic :) Ale nie wiem czy tym raezm by sie udało nie chce na sile meza namawiac ... Wiem ze sie on boi i czasu potrzebuje a ja musze w koncu zadecydowac od kiedy tabletki nie brac bo jak narazie biore novynette

reklama
kaska ja powiem ci tylko tyle że sprobowac mozesz zawsze iśc na studia a jak będzie za trudno to też zawsze możesz zrezygnowac i pisac do dziekana podanie o zwrot kosztów, opisac swoją sytuacje że chciałaś spróbowac ale ze względu na córcie nie dałas rade itd i może ci zrócą koszty ale ja uwazam że jak sie chce to wszystko można zrobic tylko nikt nie obiecuje że to jest łatwe ;-) a tak na marginesie to ja materiały zawsze udostępnie :) i pomoge jak będe mogła

Witaj koti81, masz racje czas szybko ucieka, u mnie już 5 miesiąc lecii bez aniołka :-( ale mam nadzieje że niedlugo go przywitam znowu

Carri nie wiem czy wiesz ale tabletki powinno się odstawic 3 miesiace przed starankami wiec wedlug mnie najwyzszy czas na ciebie chyba że twój suwaczek cygani hihi zawsze możesz zdac sie na los z mezem a jak on chce uważac to są gumki przeciez... u mnie to własnie tak wyszło powiedziałam że odstawiam tabletki a jak on chce uwazac to niech kupuje gumki bo bede go gwalcic hihi i nie kupił ani jednej. jak jeszcze chodzilismy ze soba to zawsze ja gumki kupowałam bo on niby nie mial czasu kupic :-D ciekawe czy sie wstydził czy nie miał czasu :-D

Do góry