reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Teraz szybciutko wam napisze co tam u mnie sie działo przez ten czas:

wymusiłam na lekarzu test urogin i wynik wyszedł pozytywny na ureaplasmę, dostalismy z małżem antybiotyk i po 24 dniach od przyjęcia go zrobic jeszcze raz wymaz. Niestety wymaz nie wyszedł paniom w laboratorium więc musimy lecieć znowu za tydzień ( małż sie troszke wkur...ił)

Cisnienie na dzidziusia troszke opadło postanowiłam doprowadzic swoje wewnetrzne bakterie do odpowiedniego stanu i jak wyniki potwierddzą że wszystko ok to i staranka sie odbędą...

I to by było na tyle a tak poza tym to nic sie nie dzieję same nudyyyyyy:-):-)

reklama
Gabi - jasny gwint - co to się u Ciebie dzieje? Czy wyjdzie u Ciebie na prostą wszystko? Modlę się o to kochana. A tatuś zapomniał ze ma rodzinę nie tylko na utrzymaniu?
Trzymaj się Gabi.. nie wiem jak mogę Ci pomóc oprócz modlitwą...

Agatko... hmmmm dzisiaj mnie zdeczko jak i Twojego meza mocno zdenerwowały babeczki w tym laborat. wrrrr i znów czekać, robić badania..:wściekła/y::angry:

agi dziękuje:-)
super ze wyjasnila sie przyczyna, wyleczycie to cholerstwo i bedzie oki:-)
Edek wizyta ok.14.45:-)

Gabi trzymaj sie dzielnie:-)
Mordoklejka mi wlasnie pisala ze jadą z malym na podciecie języka bo ma kłopoty ze ssaniem i slabo przybiera na wadze.
trzymamy kciuki za nasze bbbomowe maluszki!!!

Edzia u mni ostatni seks był przed Bozym Narodzeniem:-) ale jakos staram sie "pocieszac męza" hihi cokolwiek to znaczy...

Nio to i Madzia jak widzę ma przeboje. Ale jak widać taki los matek, rodziców ogólnie.... i tak do śmierci..:shocked2::sorry2:

Sylwia i ja pocieszam jak mogę... hihihihhiiiii

Agi a imie wybrał mąż Wiktoria, i do tego zażyczył sobie przez V pisane hihi bo to po angielsku zwyciestwo!!! ;-)

No jakis czas temu mircia pisala ze maly ma ciągle kolki. takze niestety zawsze cos.... no ale to wszytsko do opanowania i wierze ze za pare miesiecy dzieciaczki będą zdrowe i uśmiechnięte:-)

Witajcie:)
A ja juz jutro mam wizyte u ginekologa(na 8.40).Dowiem sie z usg czy ciaza sie rozwija i czy bije serduszko...
Juz po malu zaczynam panikowac.maz niedlugo ze mna nie wytrzyma...
Nawet od wczoraj nie mam juz tych moich pobolewan brzucha i teraz sobie wkrecam sama,ze pewnie cos jest nie tak...
Aj...boje sie jutr jak nigdy-tego,ze znowu sie rozczaruje...:-(
ps.Ja to tu tylko Wam marudze...

Ale nasze brzuchatki na finishu jakoś mało się odzywają ostatnio!!

Also, Allaa, Dilajla(Ty masz wybaczone;-)), Guska.. już wiecie która z Was pierwsza ;-):tak::-D:-)Czekamy na Wasze szkraby.. Na Ignasia na Kubusia, bodajże Anię Guski i Synka Dilajli!!

reklama
Agnieszka0240 musimy wierzyć że wszystko ok. Zamartwianie się i pisanie czarnych scenariuszy nic Ci nie da.. a tylko nastawia źle psychicznie. Mów sobie - na przekór wszystkim że WSZYSTKO JEST OK i tak pozostanie już do końca.Tego Ci życze.

Sylwia przez V? Nie wiem czy się da w Polsce przez V

Do góry