reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Teraz szybciutko wam napisze co tam u mnie sie działo przez ten czas:

wymusiłam na lekarzu test urogin i wynik wyszedł pozytywny na ureaplasmę, dostalismy z małżem antybiotyk i po 24 dniach od przyjęcia go zrobic jeszcze raz wymaz. Niestety wymaz nie wyszedł paniom w laboratorium więc musimy lecieć znowu za tydzień ( małż sie troszke wkur...ił)

Cisnienie na dzidziusia troszke opadło postanowiłam doprowadzic swoje wewnetrzne bakterie do odpowiedniego stanu i jak wyniki potwierddzą że wszystko ok to i staranka sie odbędą...

I to by było na tyle a tak poza tym to nic sie nie dzieję same nudyyyyyy:-):-)

reklama
Gabi - jasny gwint - co to się u Ciebie dzieje? Czy wyjdzie u Ciebie na prostą wszystko? Modlę się o to kochana. A tatuś zapomniał ze ma rodzinę nie tylko na utrzymaniu?
Trzymaj się Gabi.. nie wiem jak mogę Ci pomóc oprócz modlitwą...

Agatko... hmmmm dzisiaj mnie zdeczko jak i Twojego meza mocno zdenerwowały babeczki w tym laborat. wrrrr i znów czekać, robić badania..:wściekła/y::angry:

agi dziękuje:-)
super ze wyjasnila sie przyczyna, wyleczycie to cholerstwo i bedzie oki:-)
Edek wizyta ok.14.45:-)

Gabi trzymaj sie dzielnie:-)
Mordoklejka mi wlasnie pisala ze jadą z malym na podciecie języka bo ma kłopoty ze ssaniem i slabo przybiera na wadze.
trzymamy kciuki za nasze bbbomowe maluszki!!!

Edzia u mni ostatni seks był przed Bozym Narodzeniem:-) ale jakos staram sie "pocieszac męza" hihi cokolwiek to znaczy...

Nio to i Madzia jak widzę ma przeboje. Ale jak widać taki los matek, rodziców ogólnie.... i tak do śmierci..:shocked2::sorry2:

Sylwia i ja pocieszam jak mogę... hihihihhiiiii

Agi a imie wybrał mąż Wiktoria, i do tego zażyczył sobie przez V pisane hihi bo to po angielsku zwyciestwo!!! ;-)

No jakis czas temu mircia pisala ze maly ma ciągle kolki. takze niestety zawsze cos.... no ale to wszytsko do opanowania i wierze ze za pare miesiecy dzieciaczki będą zdrowe i uśmiechnięte:-)

Witajcie:)
A ja juz jutro mam wizyte u ginekologa(na 8.40).Dowiem sie z usg czy ciaza sie rozwija i czy bije serduszko...
Juz po malu zaczynam panikowac.maz niedlugo ze mna nie wytrzyma...
Nawet od wczoraj nie mam juz tych moich pobolewan brzucha i teraz sobie wkrecam sama,ze pewnie cos jest nie tak...
Aj...boje sie jutr jak nigdy-tego,ze znowu sie rozczaruje...:-(
ps.Ja to tu tylko Wam marudze...

Ale nasze brzuchatki na finishu jakoś mało się odzywają ostatnio!!

Also, Allaa, Dilajla(Ty masz wybaczone;-)), Guska.. już wiecie która z Was pierwsza ;-):tak::-D:-)Czekamy na Wasze szkraby.. Na Ignasia na Kubusia, bodajże Anię Guski i Synka Dilajli!!

reklama
Agnieszka0240 musimy wierzyć że wszystko ok. Zamartwianie się i pisanie czarnych scenariuszy nic Ci nie da.. a tylko nastawia źle psychicznie. Mów sobie - na przekór wszystkim że WSZYSTKO JEST OK i tak pozostanie już do końca.Tego Ci życze.

Sylwia przez V? Nie wiem czy się da w Polsce przez V

Do góry