reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Ola81 niech te Aniołki Niusi przyniosą NAM i JEJ szczęście! Ma dziewczynka talenta!

Agatko mam nadzieję że napiję się dzisiaj :zawstydzona/y:;-)

Sylwia poprzytulać do torsa mego męża... nic poza tym co nie zabronione :no:;-):tak:

reklama
Ola - :tak::tak::tak::tak:

Zmykam.. plany się zmieniły i po odbiór betki.. niech nacieszę swój wzrok jej widokiem :sorry2: i po witaminki.

Paaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Całusów 102.

Witam Was,

jestem nieprzytomna - znów nie mogę się wyspać - wczoraj padłam po 22 a dzisiaj po pracy spałam prawie 2 godzinki - swędzą mnie piersi - i mimo diety - zabiłabym za słodycze dzisiaj - gdyby nie normalna @ to pomyslałabym, żeto dzidzia;)

Naprodukowałyście tyle od mojej ostatniej wizyty, że nie mam siły odpowiadać...

Confi - ja mam hashimoto - problem w tym, że to choroba nie do końca poznana - z grupy chorób autoiimmunologicznych - tak jak napisała Edytka - to nie jest wyrok - są kobiety, które mają dzieci - co do niemożliwościa zajścia w ciążę to polecam zbadanie cyklu pod wzlędem hormonalnym - LH, FSH estriadiol od 2-4 dc,
ok 7 dni po owu progesteron, testosteron i prolaktynę po obciążeniu obojętnie w jakim dniu oraz hormony tarczycy - TSH (mimo norm najlepiej w okolicach 1), ft4 - lepiej w górnej granicy normy. Życzę powodzenia koleżance:-D

Edytko - nie zazdroszczę wczorajszych emocji... dobrze, że obyło się na strachu...

Gabi - nie masz wesoło ale uśmiech dzieci na pewno wynagradza wszystkie złe chwile... niech mała Ania szybciutko wyzdrowieje:-) i da mamie w pełni docenić macierzyństwo:)

Kasiek - współczuję bólu ale dla maleństwa wytrzymasz wszystko...

AGI - wszystkeigo najlepszego - spełnienia marzeń:-)

Nie wiem jak się wkleja zdjęcia, spróbowałam jako załącznik, ale czy wskoczył?
niunia2a.JPG

magdalenka taka pogaoda, ja tez bym spala i spała, i jadla i jadła, mąz własnie polecial po karpatkę:-) hihihhi
iza super focia dzidziolka:-)

reklama
Do góry