reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• 15.04.2025 o 12:00 zapraszamy Cię serdecznie na live, który poprowadzi psycholożka i psychoterapeutka Agnieszka Dąbrowska (@zdrowo_i_purpurowo), a jej gościnią będzie Anna Ślusarczyk (@kawa_z_uwaznoscia) – dziennikarka, psycholożka zdrowia i jakości życia, trenerka umiejętności DBT, liderka Family Connections i redaktorka naczelna portalu @babyboom_pl. Porozmawiamy o tym: czym tak naprawdę jest uważność w codziennym życiu mamy, jak wspierać dziecko swoją obecnością, nie tylko działaniem, jak zatrzymać się choć na chwilę, nawet jeśli wszystko dookoła pędzi, i dlaczego uważność może być jednym z najpiękniejszych prezentów, jakie dajemy dziecku i sobie. To będzie ciepła, wspierająca rozmowa – bez oceniania, za to z dużą dawką otwartości i akceptacji. Zrób sobie kubek herbaty, usiądź wygodnie i bądź z nami 💛 Do zobaczenia na Instagramie Dołącz, obejrzyj LIVE
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Jaka stara jaka stara!!!!
Wypraszam sobie, u mnie jeszcze fiu bździu w głowie...

Agi fajnie ze do nas zajrzałas:-) i zostan juz z nami:-)

Edek super ze BECIA rośnie:-) bardzo sie ciesze!!!!!

jutro ja rosze o kciuki za wizyte u ginka:-)
Edek to co ten wiesiu nie dopieszcza cie?? no to my cie tu dopiescimy:-)

Wybacz :confused: ale młoda byłaś jak miałaś 17-naście :-D:tak:;-)
A że masz fju bździu w głowie... to "te typy tak mają" :-p

Gadaj co u Ciebie bo dawno nie gadałyśmy ;-):-)

Sylwia a o której masz wizytę? Pewnie że kciukasy będziemy trzymać.

Cześc Syluś wiesz że bardzo często o Tobie myslałam i bardzo sie cieszę że sie dobrze macie dziewczynki. Imię wybrane juz????

Wybacz :confused: ale młoda byłaś jak miałaś 17-naście :-D:tak:;-)
A że masz fju bździu w głowie... to "te typy tak mają" :-p

Gadaj co u Ciebie bo dawno nie gadałyśmy ;-):-)

Sylwia a o której masz wizytę? Pewnie że kciukasy będziemy trzymać.
No tak rzeczywiście bardzo dawno jakies 6 godzin temu :-D:-D:-D

Cześć ja na chwilę.
W skrócie co u nas.
Mamy:
-tatusia,który pracuje po 20 godz.(a jak jest w domu to się drze)
-kosmicznie zazdrosnego,zbuntowanego starszego brata z gilem do pasa (wrzaski,krzyki,kupa w majtki,pełen asortyment)
-bajzer:szok:
-siostrzyczkę,która ma:tendencję do kolek,katar,zatkany kanalik łzowy z mega infekcją (ropa się leje z oka), okropną wysypkę,odparzoną non stop dupkę i jeszcze dzisiaj doszło...dysplazję stawów biodrowych:angry:
-jedną biedną matkę Polkę do tego;-)
Pozdrawiamy serdecznie:sorry2:

reklama
Do góry