reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Bardzo sie cieszę że tu trafiłam nie wiem jakbym dała sobie radę bez was
wyczytałam dziś w kilku sennikach że mój sen o ciąży wróży spełnienie marzenia i tego sie trzymam

A tak w ogóle to ja tez zaczynam schizować. Wizyta za 2 tygodnie, a mnie dalej boli i w ogóle jestem do niczego, juz zapomniałam co to przytulanie, juz sama nie wiem co by tu jeszcze zbadać żeby w końcu znaleźć przyczyne

Na razie lece bo jade po mojego, potem obiad i pewnie jak on siądzie do kompa to dopiero jutro się odezwe, życzę miłego dnia, papapa

Czesc
Ledwo żyję dopadł mnie chyba rota, kości mnie bolą głowa i mam rozwolnienie. Brzuch bolał okropnie ale nic już nie jem ( tylko obrzydliwą marchwiankę) to jest w miarę. Piję dużo bo podobno trzeba 3 litry zeby się nie odwodnić i trochę głód oszukuję. Ale tak mi się chce jeść!!! Jeszcze te placuszki Sonitki mmmm.... Odwołałam dziś usg bo nie dojadę tam z czystą bielizną :-D Ale do piątku muszę je zrobić. Ja to nikogo nie znam kto by ciążę normalnie przechodził, ale my to ciągle coś mamy. Mnie też mocno bolał brzuch i czasem boli.

No i smutny dzień dziś, bo właśnie bym tuliła moje dziecko w ramionach..... Buuuu.....

reklama
Dzięki Kasiula. Wiem, i uważam, że lżej mi z tym, że jestem w ciąży. To nie znaczy, że nie pamiętam BO ZAWSZE BĘDĘ tylko jakoś tak inaczej, czekam na dzidziusia i to trzyma mnie. Życzę tego każdej z nas, żeby w planowany dzień porodu miała już dzidzię w brzuszku...

Do góry