reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Marlenko no wiem co z tymi starankami,juz mi się nie chce walczyć,poza tym jajniki mnie bolą,skusiłam sie znowu na testy owu no i dziś rano były dwie kreski a to dopiero 6dc,wieczorem już była słabsza.Poddaje się,co będzie to będzie:tak:
A jak u ciebie?:-)

reklama
Marlenko no wiem co z tymi starankami,juz mi się nie chce walczyć,poza tym jajniki mnie bolą,skusiłam sie znowu na testy owu no i dziś rano były dwie kreski a to dopiero 6dc,wieczorem już była słabsza.Poddaje się,co będzie to będzie:tak:
A jak u ciebie?:-)
hmm u mnie tez nijak wydaje mi sie ze jest owulka ale nic nie wychodzi...juz nawet kupilam olej z wiesiolka 7 cykl starankowy i zero owocu

dziekuje Karolka:)
ja bym chciala zaczac staranka a z zdeugiej stronysie okrutnie boje:(

moja ciezarowke wczoraj na jej wesele brzuszek bolał u dołu :-( co o tym myslicie ???

Jestem nowa na forum i dzisiaj nie mam szczescia, bo znowu mnie odeslano w inne miejsce. Wiec ponownie troche o sobie:
Dolaczam do Waszego smutnego grona. Ja mialam operacje 15.12.2007, 6tc, stracilam jeden jajowod, a teraz staramy sie od 10 miesiecy i nic.
Czasem mysle, ze jakby miala byc kolejna pozamaciczna i stracic kolejny jajowod to moze i lepiej, ze nie zachodze...Juz sama nie wiem.
A teraz czekam na @. Powinna byc dzisiaj...

Jestem nowa na forum i dzisiaj nie mam szczescia, bo znowu mnie odeslano w inne miejsce. Wiec ponownie troche o sobie:
Dolaczam do Waszego smutnego grona. Ja mialam operacje 15.12.2007, 6tc, stracilam jeden jajowod, a teraz staramy sie od 10 miesiecy i nic.
Czasem mysle, ze jakby miala byc kolejna pozamaciczna i stracic kolejny jajowod to moze i lepiej, ze nie zachodze...Juz sama nie wiem.

witaj zostan zNami...
moim zdaniem nie wolno sie poddawac !!! trzeba walczyc chociaz nie raz traci sie nadzieje ....

Witaj Hope33:tak:NIe wolno ci mysleć że może znowu bedzie tak samo bo na pewno tak nie będzie,trzeba mieć nadzieję a zobaczysz że wkońcu przyjdzie czas kiedy będziesz tulic małe szczęście:tak::tak::tak::tak:

reklama
dziekuje Karolka:)
ja bym chciala zaczac staranka a z zdeugiej stronysie okrutnie boje:(

moja ciezarowke wczoraj na jej wesele brzuszek bolał u dołu :-( co o tym myslicie ???
alicjakazda z Nas sie boi ...to chyba normalne niby sie czeka na te 2 krechy a potem czy aby bedze dobrze ...Ja nawet nie bedac w ciazy juz mysle inczej a c to bedzie jak bede ...kurcze

a w ktorym tyg ciazy jest kolezanka?

Do góry