reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Marlenko no wiem co z tymi starankami,juz mi się nie chce walczyć,poza tym jajniki mnie bolą,skusiłam sie znowu na testy owu no i dziś rano były dwie kreski a to dopiero 6dc,wieczorem już była słabsza.Poddaje się,co będzie to będzie:tak:
A jak u ciebie?:-)

reklama
Marlenko no wiem co z tymi starankami,juz mi się nie chce walczyć,poza tym jajniki mnie bolą,skusiłam sie znowu na testy owu no i dziś rano były dwie kreski a to dopiero 6dc,wieczorem już była słabsza.Poddaje się,co będzie to będzie:tak:
A jak u ciebie?:-)
hmm u mnie tez nijak wydaje mi sie ze jest owulka ale nic nie wychodzi...juz nawet kupilam olej z wiesiolka 7 cykl starankowy i zero owocu

dziekuje Karolka:)
ja bym chciala zaczac staranka a z zdeugiej stronysie okrutnie boje:(

moja ciezarowke wczoraj na jej wesele brzuszek bolał u dołu :-( co o tym myslicie ???

Jestem nowa na forum i dzisiaj nie mam szczescia, bo znowu mnie odeslano w inne miejsce. Wiec ponownie troche o sobie:
Dolaczam do Waszego smutnego grona. Ja mialam operacje 15.12.2007, 6tc, stracilam jeden jajowod, a teraz staramy sie od 10 miesiecy i nic.
Czasem mysle, ze jakby miala byc kolejna pozamaciczna i stracic kolejny jajowod to moze i lepiej, ze nie zachodze...Juz sama nie wiem.
A teraz czekam na @. Powinna byc dzisiaj...

Jestem nowa na forum i dzisiaj nie mam szczescia, bo znowu mnie odeslano w inne miejsce. Wiec ponownie troche o sobie:
Dolaczam do Waszego smutnego grona. Ja mialam operacje 15.12.2007, 6tc, stracilam jeden jajowod, a teraz staramy sie od 10 miesiecy i nic.
Czasem mysle, ze jakby miala byc kolejna pozamaciczna i stracic kolejny jajowod to moze i lepiej, ze nie zachodze...Juz sama nie wiem.

witaj zostan zNami...
moim zdaniem nie wolno sie poddawac !!! trzeba walczyc chociaz nie raz traci sie nadzieje ....

Witaj Hope33:tak:NIe wolno ci mysleć że może znowu bedzie tak samo bo na pewno tak nie będzie,trzeba mieć nadzieję a zobaczysz że wkońcu przyjdzie czas kiedy będziesz tulic małe szczęście:tak::tak::tak::tak:

reklama
dziekuje Karolka:)
ja bym chciala zaczac staranka a z zdeugiej stronysie okrutnie boje:(

moja ciezarowke wczoraj na jej wesele brzuszek bolał u dołu :-( co o tym myslicie ???
alicjakazda z Nas sie boi ...to chyba normalne niby sie czeka na te 2 krechy a potem czy aby bedze dobrze ...Ja nawet nie bedac w ciazy juz mysle inczej a c to bedzie jak bede ...kurcze

a w ktorym tyg ciazy jest kolezanka?

Do góry