reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati my mamy wysoką tylko z tej strony gdzie siedziałam.... z drugiej jeszcze się nie dorobili.....

Toruń wiadomo pewnie ma dobrego sponsora.... w końcu takie sławne radio:-D

reklama
alicja opowiadaj ...

pati ja Ci zaraz dam ...przyszla mamusia oj dziewczynki moje kochane ja wierze !!! uda sie zobaczycie

alutka no fakt ;-) ojciec dyrektor czowa

alicja juz dostałam ;-) jutro ci wysle mam nadzieje ze dojda całe bo syla mowila ze miala zmasakrwana koprete :-(

marzenka to wierz wierz może i mi sie kiedys udzieli

karola a gdzie M był na rybach?

kochane bylo naprawde super mialyscie racje ze to jest najpiekniejszy dzien w zyciu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a reszta kiedy indziej
M chyba troche zmienia zdanie na dzidzie tak odczuwam :blink::blink::-D:-D

karola a gdzie M był na rybach?[/QUOTE]

Tym razem nie daleko,bo parę kilometrów od domu ale siadział tam dzień i noc i nawet do domu nie wracał,no i oczywiście to ja do niego dzwoniłam bo na jego telefon bym się nie doczekała.W czerwcu wybiera się na 3 dni do Wierzchosławic,nawet nie wiem gdzie to jest:-)

karola wspolczuje hahaha moj tata byl zagorzały wedkarz zawsze jak na działke jechal to kanał bydgoski musial odwiedzic :-) nic nie złowił ale kija pomoczyl

alicja wysłalam maila ;-)

ja juz sie żegnam zmykamy do domku bede pozniej buziolki papapapapap

reklama
Do góry