reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Pati my mamy wysoką tylko z tej strony gdzie siedziałam.... z drugiej jeszcze się nie dorobili.....

Toruń wiadomo pewnie ma dobrego sponsora.... w końcu takie sławne radio:-D

reklama
alicja opowiadaj ...

pati ja Ci zaraz dam ...przyszla mamusia oj dziewczynki moje kochane ja wierze !!! uda sie zobaczycie

alutka no fakt ;-) ojciec dyrektor czowa

alicja juz dostałam ;-) jutro ci wysle mam nadzieje ze dojda całe bo syla mowila ze miala zmasakrwana koprete :-(

marzenka to wierz wierz może i mi sie kiedys udzieli

karola a gdzie M był na rybach?

kochane bylo naprawde super mialyscie racje ze to jest najpiekniejszy dzien w zyciu :-D:-D:-D:-D:-D:-D
a reszta kiedy indziej
M chyba troche zmienia zdanie na dzidzie tak odczuwam :blink::blink::-D:-D

karola a gdzie M był na rybach?[/QUOTE]

Tym razem nie daleko,bo parę kilometrów od domu ale siadział tam dzień i noc i nawet do domu nie wracał,no i oczywiście to ja do niego dzwoniłam bo na jego telefon bym się nie doczekała.W czerwcu wybiera się na 3 dni do Wierzchosławic,nawet nie wiem gdzie to jest:-)

karola wspolczuje hahaha moj tata byl zagorzały wedkarz zawsze jak na działke jechal to kanał bydgoski musial odwiedzic :-) nic nie złowił ale kija pomoczyl

alicja wysłalam maila ;-)

ja juz sie żegnam zmykamy do domku bede pozniej buziolki papapapapap

reklama
Do góry