reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alicja
Niech ta nowa dla Was droga
życie Wasze wypogodzi!
W sercu ludzi, w łasce Boga,
niech Wam każda chwila schodzi.

105915d6-017c-4bad-8ad3-da87e1d75170_20090402010652_Normalshutterstock16812538.jpg

reklama
Alicja!!!!!

Dzisiaj jest twój szczególny dzień.... jedyny taki w życiu. życzę ci abyś w dbiu dzisiejszym czuła że jesteś najważniejszą osobą na całym świecie....
A na nowej drodze życia samych słonecznych chwil, łez tylko z radości i nawet mimo iż pojawią się ciężkie chwile to siły i optymizmu w lepsze jutro..... i miłości.... wiecznej cudownej miłości jaka zdarza się tylko raz w życiu....

Zresztą kochana bananiaro w razie czego masz nas!!!!!!!!!!

witajcie sobotnio

w domciu mam okropny bałagan więc zabieram się za sprzątanie... mam nadzieję że znajdę chwilkę na pogaduszki bo strasznie mi was brakuje.....

brzuchatki pogłaskać brzusia i proszę jeszcze o zapas fluidków.... od przybytku głowa nie boli:-)

Oleńka to dobrze że miałas udany dzień.

Alicja a dla WAs:

Na drodze życia są światła i mroki, raz szczęście jasne raz smutek głęboki,ale gdy razem się idzie we dwoje łatwiej sie znosi nawet ciężkie znoje.Niech ten cudowny Dzień na zawsze zostanie w waszej pamięci jako najszczęsliwsza chwila.A miłóść,radość i szczęście niech towarzyszy przez całe WASZE WSPÓLNE ŻYCIE

Witcie...
Kingus....Córcia sliczna......
Syluś.....gratuluję Córeczki.....
Gabi....modlitwą i myslami jestem z Wami....wierze ze wszystko bedzie dobrze....przytulaski...
Haniu...jak samopoczucie ,mam nadzieje ,ze M powolutku wraca do zdrowia....
Pozdrawiam Was cieplutko i zycze dobrych humorków...

Alicjo.....
Niechaj szlachetność celów związek Wasz opromieni! Niechaj po latach wielu nic szczęścia Waszego nie zmieni! Zdrowie, miłość, dostatek niech w domu Waszym panują!
A kiedy z wiosną miły bocianie przylecisz do nas niespodziewanie, nie omijaj domu Państwa Młodego, ale im przynieś synka małego, a może chętnie przyjęliby córeczkę, przynieś więc raczej zaraz pareczkę.
Wszystkiego najlepszego Alicjo na Nowej Drodze Życia.....

.

Załączniki

• 1_nor.jpg
    1_nor.jpg
    16,3 KB · Wyświetleń: 21
  • ricorrenza164.gif
    ricorrenza164.gif
    13,7 KB · Wyświetleń: 23
Gabi wiem ze przeżywasz teraz horror dla mnie ta koperta w skrzynce też była jak wyrok ale poczekaj na powtórne wyniki powinny one być szybciej niz poprzednie i naprawdę jest ogromna szansa na to że wyniki powtórne będą ok. Ja nawet czytając w Internecie już zaczynałam stwierdzać że Julka ma objawy mukowiscydozy ale to była moja paranoja. Czy oni dokladnie napisali Tobie w tym liście że istnieje prawdopodobieństwo mukowiscydozy?
Hej,Iławianka napisali to ogolnie (jej mam ten list przed oczami cały czas) ale ja tam zadzwoniłam i mi podali wyniki:no:
A Ty miałaś wyniki z Wawy czy z Gdańska? Robili od razu genetyczne
czy czekali na drugi wyniki?Bo naszą próbke poprzednią od razu na genetyczne wzięli,bez czekania i to mnie martwi.
Staram się jakoś trzymać,ale to prawie niemożliwe....
Buziaki.
Alicja,wszystkiego najlepszego na nowej drodze !!!

Może i macie rację, poczekam na wyniki i nie będę się stresować na zapas. Dzięki.
Alicja wszystkiego naj w tym dniu.
Tyle na dziś. Sprzątanie, gotowanie a potem na rower, może jak się zmęczę to nie będę myśleć o pierdołach.
Życzę miłego dzionka:-)

reklama
Do góry