slodziutka_e
Fanka BB :)
To znowu ja
Alicjo :*** słowa Alutki Twej imienniczki bardzo mi przypadły do gustu- dziś zapewne jesteś najpiękniejszą bananiarą Wielki buziak dla Was... Pewnie już gps o tej porze na dłoni hihihihihi masz czegóż chciałaś.
Alutka cieszę się że jesteś już z nami. Tak ponoć w "kupie" siła
Miłego imprezownia.
Asiu Angelko u mnie w miarę ok. Nic się nie dzieje szczególnego. Od półtorej roku to samo nie zamartwiaj się mną. A U Ciebie jak? Wszystko z M ok?
Haniu nocna... wierzę że bark czasu nie daje Ci do nas napisać. Całuje i myślami jestem z Wami.
Kusicielko ... nie da się ukryć że i Tobie swuczki pomykają... i ciążowy i ślubny. Będziesz przepiękną panną młodą z brzuszkiem...
Pati... daj znać co i jak. Jeśli tylko będziesz gotowa.
Gabi - ufam że jednak okaże się że to nieszczesna pomyłka albo "podejrzenie" i nic złego Twojej córeczce nie grozi.
iławianka - dobrze że jesteś..
Beatko udanego działkowania. Wracaj wypoczęta, opalona i uśmiechnięta.
Also i jak się czujesz? Lepiej?
Allaa a jak skurcze??? Hmmmm życzę Wam byście się spotkały (TY i Alinka) na porodówce w bardzo dobrym dla Was obydwojgu momencie...
Dilajla czekamy na Ciebie i Twego olbrzymka.. ale to jeszcze kilka tygodni...
Andzi i jak z katarkiem lepiej? Okna umyte?
Kasiu Szafirku pewnie dzisiaj impreza urodzinowa Kacperka.. jesio raz wszystkiego naj..
Kasiek Kasiu a Ty zapewne znów bardzo aktywnie spędzasz weeeeeekkkeeend..
Dlaczegotak i gdzie obiecane zdjęcia Oliego? Pozdrówka dla Was...
Mika, MAdzia, Anesto, Jeżyk.. wszystkie Was i Wasze dzieciaczki serdecznie pozdrawiam.
Sylwia czymżeś taka zajęta że dzisiaj Cię nie ma?
Agula Irl ładnie wyglądacie w dwu paku. I tak się przyjrzałam to już brzuszek mimo że bluzeczka ładnie tuszuje jest już mocno widoczny.. super.
Gratulacje dla koleżanki.
Marzenko dla Ciebie bardzo gorące buziaczki i przytulaski.
Enka super że plamienia przeszły. Czekamy na wizytę we wtorek i piękne zdjecia dzieciątka na usg.
Maja to bycz się ile wlezie.. ależ Ty masz dłuuuugiiii weekend kwietniowo majowy. Pozazdrościć. Jak dieta cukierkowa?
Lepiej się czujesz?
Wszystkie nie wymienione pozdrawiam i całuje
Alicjo :*** słowa Alutki Twej imienniczki bardzo mi przypadły do gustu- dziś zapewne jesteś najpiękniejszą bananiarą Wielki buziak dla Was... Pewnie już gps o tej porze na dłoni hihihihihi masz czegóż chciałaś.
Alutka cieszę się że jesteś już z nami. Tak ponoć w "kupie" siła
Miłego imprezownia.
Asiu Angelko u mnie w miarę ok. Nic się nie dzieje szczególnego. Od półtorej roku to samo nie zamartwiaj się mną. A U Ciebie jak? Wszystko z M ok?
Haniu nocna... wierzę że bark czasu nie daje Ci do nas napisać. Całuje i myślami jestem z Wami.
Kusicielko ... nie da się ukryć że i Tobie swuczki pomykają... i ciążowy i ślubny. Będziesz przepiękną panną młodą z brzuszkiem...
Pati... daj znać co i jak. Jeśli tylko będziesz gotowa.
Gabi - ufam że jednak okaże się że to nieszczesna pomyłka albo "podejrzenie" i nic złego Twojej córeczce nie grozi.
iławianka - dobrze że jesteś..
Beatko udanego działkowania. Wracaj wypoczęta, opalona i uśmiechnięta.
Also i jak się czujesz? Lepiej?
Allaa a jak skurcze??? Hmmmm życzę Wam byście się spotkały (TY i Alinka) na porodówce w bardzo dobrym dla Was obydwojgu momencie...
Dilajla czekamy na Ciebie i Twego olbrzymka.. ale to jeszcze kilka tygodni...
Andzi i jak z katarkiem lepiej? Okna umyte?
Kasiu Szafirku pewnie dzisiaj impreza urodzinowa Kacperka.. jesio raz wszystkiego naj..
Kasiek Kasiu a Ty zapewne znów bardzo aktywnie spędzasz weeeeeekkkeeend..
Dlaczegotak i gdzie obiecane zdjęcia Oliego? Pozdrówka dla Was...
Mika, MAdzia, Anesto, Jeżyk.. wszystkie Was i Wasze dzieciaczki serdecznie pozdrawiam.
Sylwia czymżeś taka zajęta że dzisiaj Cię nie ma?
Agula Irl ładnie wyglądacie w dwu paku. I tak się przyjrzałam to już brzuszek mimo że bluzeczka ładnie tuszuje jest już mocno widoczny.. super.
Gratulacje dla koleżanki.
Marzenko dla Ciebie bardzo gorące buziaczki i przytulaski.
Enka super że plamienia przeszły. Czekamy na wizytę we wtorek i piękne zdjecia dzieciątka na usg.
Maja to bycz się ile wlezie.. ależ Ty masz dłuuuugiiii weekend kwietniowo majowy. Pozazdrościć. Jak dieta cukierkowa?
Lepiej się czujesz?
Wszystkie nie wymienione pozdrawiam i całuje