reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

To znowu ja :szok::confused2::nerd::eek:

Alicjo :*** słowa Alutki Twej imienniczki bardzo mi przypadły do gustu- dziś zapewne jesteś najpiękniejszą bananiarą :laugh2::-p Wielki buziak dla Was... Pewnie już gps o tej porze na dłoni hihihihihi masz czegóż chciałaś.

Alutka cieszę się że jesteś już z nami. Tak ponoć w "kupie:eek::baffled:" siła :laugh2::rofl2:
Miłego imprezownia.

Asiu Angelko u mnie w miarę ok. Nic się nie dzieje szczególnego. Od półtorej roku to samo :sorry:nie zamartwiaj się mną. A U Ciebie jak? Wszystko z M ok?

Haniu nocna... wierzę że bark czasu nie daje Ci do nas napisać. Całuje i myślami jestem z Wami.

Kusicielko ... nie da się ukryć że i Tobie swuczki pomykają... i ciążowy i ślubny. Będziesz przepiękną panną młodą z brzuszkiem...

Pati... daj znać co i jak. Jeśli tylko będziesz gotowa.

Gabi - ufam że jednak okaże się że to nieszczesna pomyłka albo "podejrzenie" i nic złego Twojej córeczce nie grozi.

iławianka - dobrze że jesteś..

Beatko udanego działkowania. Wracaj wypoczęta, opalona i uśmiechnięta.

Also i jak się czujesz? Lepiej?

Allaa a jak skurcze??? Hmmmm życzę Wam byście się spotkały (TY i Alinka) na porodówce w bardzo dobrym dla Was obydwojgu momencie...

Dilajla czekamy na Ciebie i Twego olbrzymka.. ale to jeszcze kilka tygodni...

Andzi i jak z katarkiem lepiej? Okna umyte?

Kasiu Szafirku pewnie dzisiaj impreza urodzinowa Kacperka.. jesio raz wszystkiego naj..

Kasiek Kasiu a Ty zapewne znów bardzo aktywnie spędzasz weeeeeekkkeeend..

Dlaczegotak i gdzie obiecane zdjęcia Oliego? Pozdrówka dla Was...

Mika, MAdzia, Anesto, Jeżyk.. wszystkie Was i Wasze dzieciaczki serdecznie pozdrawiam.

Sylwia czymżeś taka zajęta że dzisiaj Cię nie ma?

Agula Irl ładnie wyglądacie w dwu paku. I tak się przyjrzałam to już brzuszek mimo że bluzeczka ładnie tuszuje jest już mocno widoczny.. super.
Gratulacje dla koleżanki.

Marzenko dla Ciebie bardzo gorące buziaczki i przytulaski.

Enka super że plamienia przeszły. Czekamy na wizytę we wtorek i piękne zdjecia dzieciątka na usg.

Maja to bycz się ile wlezie.. ależ Ty masz dłuuuugiiii weekend kwietniowo majowy. Pozazdrościć. Jak dieta cukierkowa?
Lepiej się czujesz?

Wszystkie nie wymienione pozdrawiam i całuje

reklama
Alicjo wyszystkiego co najlepsze na tej nowej drodze życia!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gabrysiu Trzymaj się i staraj się myśle pozytywnie (chociaż wiem jak bardzo to trudne)!!!!!!!!!!!!!!!!!! Jetem z Wami myślami!!!

hejka a my pojechalismy dzis do tesciowej na obiad i lezalam 2 godzinki na tarasie na lezaczu, troche sie dotleniłam, a teraz leze juz w łóżeczku wykąpana i wsuwam kanapeczke.
Alicja pewnie baluje juz na własnym weselichu:-)

u nas dzis pogoda przecudowna z resztą chyba w całej polsce, oby tak dalej:-)
pozdrawiam wszytskie serdecznie
Edek mam nadzije ze z mamusią ok!!!
Alutka no neistety leżonko ale mam pozwolenia na małe przepustki;-)

Czesc
Ja dziś tylko się pochwalę, że prawie upiekłam patelnię w piekarniku, bo zapomniałam ją wyjąć. Smród na całą chałupę. Dobrze, że nie mozna na mnie krzyczeć bo M. tak na mnie patrzył... Co się ze mną dzieje, chyba rozum tracę...

Alicja pogoda śliczna, ale ty pewnie śliczniejsza. Zdjątka prosimy jak najszybciej!

pisze poraz trzeci bo mi niechciało wysyłac wiadomosci dziewczyny mam pytanie porobili mi takie badania genetyke , toxoplazmoze ,cytomegalie, HSG, prolaktyne, htsH-hormon tyreotrypowy, tyroksyna wolnamaz terz robił badania te wyniki sa ok czekam na wyniki z ACA pytam czy wiecie moze czy mozna porobic jakies badania na własna reke bo mi lekarz nic nie mówił tylko ze jak ten ostatni wynik przyjdzie to mamy podjac probe a ja bardzo sie boje co bedzie mam marzenie by przy kolejnej ciazy było ok a na dodatek teraz wyjerzdzam zmezem zagranice do pracy . pozdrawiam i czekam na wiadomosci:angry: papa:-)

Witam kochane

Enka poć kobieta w ciaży traci na inteligencji ;-) kiedys mowili w tv bidulko jeszcze chałupe z dymem puścisz ;-)h

a ja dziś mam "wspaniały dzień " M o 3 wnocy jechał do wrocka na turniej w piłkę nie dość ,że przez niego nie spałam bo sobie kompiele przy radiu o 2giej w nocy urzadzał to jeszcze go prosiłam aby nie zakluczał drzwi jak bedzie wychodził ( mamy zamek gerdy i jak mnie zamknie od zewnatrz to ja nie moge wyjsc z domu) no i oczywiście mnie zamknął , jakby tego było mało wczoraj rozwaliła mi sie łądowarka od tel. i tel. padł więc nawet nie mogłam nigdzie zadzwonić całe szcześćie mieszkamy na parterze ( ale niestety od ulicy) i musiałm wyłazić przez okno KINO !!! potem pojechałam po teściowa na dorzec , po no9wą ładowarke i wrociłam do domu z mega bolem głowy zasnełam, Wstałam zrobiłam sobie musli z jogurtem i tak jem i coś michrzęści mówie sobie " co oni kamienie tam po wrzucali " wrrrr okazało sie , ,że odpadła mi ścina zęba, który kiedys był leczony kanałowo ząb nr 5 ale ak sie uśmiecham to widac, że nie ma połowy pękł soie na pół i odpadł od zewnętrzenej strony . . . ma ktoś żyletki bo już chyba tylko pocoiąć sie zostało. Miałąm iść do mamy aniołki wypiekać ale nie ide bo jeszce gaz wybuchnie krw mnie zaleje normalnie buuuuu to se ponarzekałam

Gabi kochanie cały czas myslami jestem z Wami będzie dobrze, musi być !!!

Witajcie kochane:-)

Alicja życzę Wam by na Waszej współnej drodze spotykały was tylko radości i szczęście,niech Wam zawsze świeci słońce a Bóg obdarzy tym co najlepsze i o czym wspólnie marzycie.Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia:tak::tak::tak::tak::tak:

JA tylko na chwilkę,,,, bo znów boli okrutnie.........:wściekła/y::wściekła/y::szok::szok::no::no::no: umieram z bólu,,,,,:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::szok::szok::szok::szok::szok:cały dzień,,,

Agus IR piękny brzusio..
:tak::tak::-D:-D:-Dładnie wyglądasz,,,,:tak::tak::tak:

Syla gratuluje córeczki, jednak te lody coś zdradzały i te grześki.... no Aga IRl to ty faktycznie może chłopca,,,,,,wędlinki,,hehh:-D:-D

Gabi...... trzymam kciuki ,, i modlę się za małą.....:tak:

ALICJA<,, kochana,, Ty wiesz czego ci życzę, pisałam, już,,,,wszystkiego naj, naj,,,,,:tak::tak::tak::-D:-D:-D

Słodziutka, Selenka, MARTA, KAROLKa,,,Syla,,Pixelka,,,Marlenka, sZAfirek,,,, buziole,,

WSZYSTKIE dziewczynki pozdrawiam,, uciekam spać bo zaraz umre z bólu,,,

nie mam siły napisacdo wszystkich wybaczcie,,, uciekam,,,,;-):-D

Dlaczego tak.....piękny synuś,,,,,

reklama
alicja - kochajcie się i szanujcie reszta sama sie ułoży
no i owocnej nocy poślubnej

gabi jestem myślami przy tobie i anulce

a ja dziś po oficjalnej kawce z przyszłymi teściami mojego braciszka
troszkę zrelaksowana
sesja zrobiona zaraz biorę się za wklejanie
miłego wieczorku

Do góry