aga_irlandia
MAMA PO RAZ PIATY:)
Zobacz załącznik 130096
Zobacz załącznik 130097
a to my dzis koniec 25 tygodnia
zdjecia takie sobie ale coz
Zobacz załącznik 130097
a to my dzis koniec 25 tygodnia
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Czekam na fotki
Ja wczoraj powycinałam dekoracje i dzisiaj pewnie je przykleimy (muszę iść kupić klej). Zrobiliśmy też taki blat obok łóżeczka, na którym jest przewijak. Wszystko sfotografuję i Wam wkleję jak będzie gotowe..
Kochana oczywiście, że się pomodlę. Trzymaj sięDziewczy,y dostałam informację,że wyniki badań
Nawet długo nie wybieraliśmy imienia ;-)Beatko piękne imię KINGA!! Jak na nie wpadłaś hihihihihi Gratuluję pięknej dziewczynki.
Super, gratulujęA u mnie tak jak juz pisała Edycia będzie CÓRECZKA!!!!
Trzymam kciuki żeby było dobrze.A ja juz po wizycie. Jest dobrze i źle.
;-);-)Kiedyś się pokaże cała ;-);-)Kinguś ślicznotka!!!! :-) Pewnie uroda po mamusi ;-)
Ja też chciałam mieć Julię ale za dużo jest już dziewczynek w gronie znajomych;-)Kinguś i Syluś gratuluję córeczek. Moja Julka też miała być Kingą ale M. w końcu wybrał Julię - umówilismy się wcześniej że on wybiera dla dziewczynki a ja dla chłopca - oczywiście z akceptacją drugiej strony.
Ślicznie wyglądasz. Mam nadzieje, że ja tez tak będę wyglądać zgrabniutkoa to my dzis koniec 25 tygodnia
Tylko chałupy nie puść z dymem.;-);-)
Śmieszne to, ale ja też zachowuję się jak sierota! Dziś przypaliłam krajalnice, nie garnek jak to mam czasem w zwyczaju. Nastawiłam patelnie żeby się tłuszcz podgrzał ( na cały gaz i to ten największy palnik) i nie przestawiłam krajalnicy i cały bok spalony... Ale byłam zła na siebie...