reklama
syla28
Mama Aniołka 30.04.08
Gabi kochana jestem pewna ze wszytsko dobrze sie skończy!!! modlimy sie za was!
później zamieszcze modlitwe w intencji dzieci nienarodzionych oraz matek będących w sytuacjach kryzysowych...gdyby ktos chcial skorzystac.
a ja zdrzemnęłam sie chwilke, gorąco u nas i nie idzie wyrobic w chacie.
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAS Z WAS MIEWA BIAŁKO W MOCZU???
Kinia śliczna główka;-)
później zamieszcze modlitwe w intencji dzieci nienarodzionych oraz matek będących w sytuacjach kryzysowych...gdyby ktos chcial skorzystac.
a ja zdrzemnęłam sie chwilke, gorąco u nas i nie idzie wyrobic w chacie.
DZIEWCZYNY CZY KTÓRAS Z WAS MIEWA BIAŁKO W MOCZU???
Kinia śliczna główka;-)
Ostatnia edycja:
Witajcie
Gabi mocno trzymam kciuki za Was.
A ja juz po wizycie. Jest dobrze i źle. Dobrze bo zaśniad wykluczony. A źle bo cała reszta do d...y. Przypomnę że po zabiegu miałam infekcję i zebrał mi się tam płyn i brałam antybiotyk. Dziś po usg okazało się że ten płyn nadal się zbiera jak to okreslił na dole miednicy, trochę mniej ale jest(może dlatego bolało przy przytulaniu), zlecił posiew bo powiedział że w ciemno nie będzie mnie faszerował;do tego wynalazł mi małego mięśniaka
Pozatym kazał zrobic tsh, ft3,ft4, ob, toxo, cytomegalię, CRP i.......antygen Ca 125. Szukam co to ten antygen a to się okazuje że badanie na raka jajnika- i już mam wekend z głowy, nic dodać nic ująć.
Gabi mocno trzymam kciuki za Was.
A ja juz po wizycie. Jest dobrze i źle. Dobrze bo zaśniad wykluczony. A źle bo cała reszta do d...y. Przypomnę że po zabiegu miałam infekcję i zebrał mi się tam płyn i brałam antybiotyk. Dziś po usg okazało się że ten płyn nadal się zbiera jak to okreslił na dole miednicy, trochę mniej ale jest(może dlatego bolało przy przytulaniu), zlecił posiew bo powiedział że w ciemno nie będzie mnie faszerował;do tego wynalazł mi małego mięśniaka
Pozatym kazał zrobic tsh, ft3,ft4, ob, toxo, cytomegalię, CRP i.......antygen Ca 125. Szukam co to ten antygen a to się okazuje że badanie na raka jajnika- i już mam wekend z głowy, nic dodać nic ująć.
Gabi, modlitwe masz zagwarantowaną, oby to była pomyłka.
Kingus, piekny profil malutkiej.
Syla, cieszę się,że badanie wyszło dobrze, a ,że córeczka , to super!
gloria, ja też mam mięsniaka, ale ta infekcja.. nie znam się, ale może da się szybko wyleczyć odpowiednio dobranymi antybiotykami? Tego Ci życzę.
Wybaczcie, ale taka słaba jakaś jestem i nie do życia.
Szafirku.. remont jakoś idzie do przodu. Mało Cię, ale rozumiem.
Aguś AJ, Edi:-)
Dobrej nocy wszytkim.
Kingus, piekny profil malutkiej.
Syla, cieszę się,że badanie wyszło dobrze, a ,że córeczka , to super!
gloria, ja też mam mięsniaka, ale ta infekcja.. nie znam się, ale może da się szybko wyleczyć odpowiednio dobranymi antybiotykami? Tego Ci życzę.
Wybaczcie, ale taka słaba jakaś jestem i nie do życia.
Szafirku.. remont jakoś idzie do przodu. Mało Cię, ale rozumiem.
Aguś AJ, Edi:-)
Dobrej nocy wszytkim.
allaa
Fanka BB :)
Gloria mi po stracie Aniołka lekarz wykrył torbiel i też kazał robić badanie na ten antygen Ca 125. Tez zaczęłam panikowac ale wynik wyszedł w normie, nie stresuj się kochana, myślę, że to takie ich rutynowe działanie, aby niczego nie przegapić. Ważne, że zlecił badanka, na pewno wszystko będzie dobrze.
Syluś gratuluje dziewczynki. Ja tez stawiałam na chlopaka, moje przypuszczenia tym razem nie sprawdziły się;-);-);-)....
U Agi Irl stawiam nadal na dziewczynkę...zobaczymy jak to będzie tym razem;-)
Kinga ale śliczna pannica....
Also masz do którejś z dziewczyn nr tel??Bo jak przekazemy nowiny jak jednocześnie będziemy na tej pięknej porodówce;-);-);-)??Wysłałam Ci mój nr na priv.
Dzis mi już lepiej, skurcze mniejsze, nawet na krótkim spacerku byłam. Pozdrawiam serdecznie
Syluś gratuluje dziewczynki. Ja tez stawiałam na chlopaka, moje przypuszczenia tym razem nie sprawdziły się;-);-);-)....
U Agi Irl stawiam nadal na dziewczynkę...zobaczymy jak to będzie tym razem;-)
Kinga ale śliczna pannica....
Also masz do którejś z dziewczyn nr tel??Bo jak przekazemy nowiny jak jednocześnie będziemy na tej pięknej porodówce;-);-);-)??Wysłałam Ci mój nr na priv.
Dzis mi już lepiej, skurcze mniejsze, nawet na krótkim spacerku byłam. Pozdrawiam serdecznie
reklama
angelka123
i tylko nadzieja......
kaska0201 chyba rozłaka z ukochanym wyjdzie Wam na dobre... wrocisz stęskniona i..... ;-)
Kinguś ślicznotka!!!! :-) Pewnie uroda po mamusi ;-)
Alutka u nas też wiecznie remont i od pol roku slysze ze D. wszystko zrobi sam... Szkoda tylko ze zamiast tego woli ogladac TV po pracy Czasami naprawde szlag mnie trafia j
Szafirku widzisz jaki rezolutny chlopczyk ;-)
Gabi kochana wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!
Pomodle się... ale wierze ze to pomylka i kolejne badania wyjdą prawidłowo
Syla28 gratuluję!!! Dziewczynka!!!! Super!!!
Ja w czasie ciąży mialam białko w moczu, dostalam wlasnie FURAGIN
Gloria spokojnie, wiem ze latwo powiedziec ale nie denerwuj sie na zapas, tule Cie mocno Kochana
Edytko całuje Cię kochana!!!!!!
Olcia PM jak przezylaś dzien w pracy? Nic sie nie odzywalas dzis :-(
Wszystkie niewymienione dziewczynki gorąco całuję!!!!!!!!
A ja dzis nareszcie po 2 miesiacach dowiedzialam sie jakie sa moje wyniki UROGINu, w sumie nie widzialam jeszcze wyników ze tak powiem "na ocznie" ale pani poinformowala mnie przez tel ze mi gratuluje poniewaz ryzyko jakiejkolwiek choroby wyszlo bardzo minimalne ;-) kurcze ciesze się
wszystkie badania juz za mna.... wszystko jest ok... dlaczego wiec moj Aniolek odszedł
Kinguś ślicznotka!!!! :-) Pewnie uroda po mamusi ;-)
Alutka u nas też wiecznie remont i od pol roku slysze ze D. wszystko zrobi sam... Szkoda tylko ze zamiast tego woli ogladac TV po pracy Czasami naprawde szlag mnie trafia j
Szafirku widzisz jaki rezolutny chlopczyk ;-)
Gabi kochana wszystko bedzie dobrze, zobaczysz!
Pomodle się... ale wierze ze to pomylka i kolejne badania wyjdą prawidłowo
Syla28 gratuluję!!! Dziewczynka!!!! Super!!!
Ja w czasie ciąży mialam białko w moczu, dostalam wlasnie FURAGIN
Gloria spokojnie, wiem ze latwo powiedziec ale nie denerwuj sie na zapas, tule Cie mocno Kochana
Edytko całuje Cię kochana!!!!!!
Olcia PM jak przezylaś dzien w pracy? Nic sie nie odzywalas dzis :-(
Wszystkie niewymienione dziewczynki gorąco całuję!!!!!!!!
A ja dzis nareszcie po 2 miesiacach dowiedzialam sie jakie sa moje wyniki UROGINu, w sumie nie widzialam jeszcze wyników ze tak powiem "na ocznie" ale pani poinformowala mnie przez tel ze mi gratuluje poniewaz ryzyko jakiejkolwiek choroby wyszlo bardzo minimalne ;-) kurcze ciesze się
wszystkie badania juz za mna.... wszystko jest ok... dlaczego wiec moj Aniolek odszedł