kaska0201
najważniejsza jest Wercia
głupoty do głowy przychodza
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
MamaSówka - oj , oj może 7- raczki będą nie żartuję tego chyba raczej nie życzę , bo jak się spełni to za karę będę musiała pomagać a twoje 7 i moje 1 to już razem 8
na pewno ja tam wierze w takie rzeczy
poprosze wyslac te bociany do Grodziska
Piękna sesja
WSATAWIAM FOTKI Z DZISIAJ......28 tydz....
Ja poczekałam aż skończy się plamienie. Około 2 tygodnie.Dziewczynki mam może takie trochę głupie pytanie: ile czasu czekałyście po poronieniu na pierwsze figielki? Bo ja niby troche sie boje, ale tez mi brak przytulanka;-)
Kochany jak niespodzianka :-):-)Cześć miśki kolorowe
U mnie po staremu, leżę i wyje z nudów, ale mój kochany zrobił mi niespodzianke i upiekł mi szarlotke, zaserwował mi ją z lodami śmietankowymy i bitę śmietanką yyyyyyyyyyyy pycha
Cieszę się, że jest lepiejWITAM KOCHANE
u mnie bez zmian więc nie będę sie rozwijać ze zdrówkiem już lepiej ale dalej biorę jakieś tabletki ,
Oczywiście, że się pomodlę. Marti myślami jestem przy Tobie.zostawiam wiadomość na prośbę od Marti
martusia nadal krwawi i boli ja brzuch, wlasnie mi napisala ze juz jest po wizycie. pecherzyk urosl do 2,4 i lekarz kazal jej czekac do 30-tego i wtedy bedzie wiadomo co i jak..
a od siebie proszę, pomódlmy się za nią, żeby stał się cud, żeby wytrzymała..
Zaciśniętei prosimy jutro o kciukaski
KingaTeraz poproszę o imię żeby tak nie mówić do niej bezimiennie..
Witaj. O kurcze to rzeczywiście. Nie opłaca się mieć dywanu w domu ;-)U mnie dzień minął na sprzątaniu chaty, doszłam do wniosku, że to i tak nie ma sensu bo u nas co kilka dni burza piaskowa i pył wchodzi do domu nawet przez najmniejsze szczeliny
zostało prasowanie
Trzymaj się, na pewno dotrwacie.Marzenko, Edytko jestesmy jeszcze w dwupaczku. Przepraszam, że nie pisałam ale doły mnie ostatnio dopadły i nie chciałam wam smucić. Mam już dość mocne skurcze i najprawdopodobniej nie dotrwam do terminu. Na razie leże grzecznie w łóżku i modle się aby dotrwać do skończonych 37 tyg. Pozdrawiam i dziękuję za pamięć.
To może teraz jakaś owocowa dieta ;-)czuje sie jak leciwa starsza Pani ... glowa mi peka od dwoch dni. nawet dieta paczkowo-batonikowa nie pomaga
Przytulam.ale nad morzem będzie wśród "swoich" i będzie sie smiała i będzie szczesliwa
i ja też
no i się pobeczałam
To musi być znakWitam Kochane
My z Nrzeczonkiem widzieliśmy wczoraj siedem boćków naraz może to jakiś znak???