reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
MamaSówka - oj , oj może 7- raczki będą :szok: nie żartuję tego chyba raczej nie życzę , bo jak się spełni to za karę będę musiała pomagać :-D a twoje 7 i moje 1 to już razem 8 :szok:

Hehe trzymam Cię za słowo:-D żebyś nie wykrakała:-p

na pewno ja tam wierze w takie rzeczy
poprosze wyslac te bociany do Grodziska

Jak je dziś zaś spotkam to powiem gdzie mają lecieć:-)

Witajcie :-)

WSATAWIAM FOTKI Z DZISIAJ..;)....28 tydz....:-D:-D:-D:-D
Piękna sesja :tak::tak:

Dziewczynki mam może takie trochę głupie pytanie: ile czasu czekałyście po poronieniu na pierwsze figielki?:zawstydzona/y: Bo ja niby troche sie boje, ale tez mi brak przytulanka;-)
Ja poczekałam aż skończy się plamienie. Około 2 tygodnie.

Cześć miśki kolorowe
U mnie po staremu, leżę i wyje z nudów, ale mój kochany zrobił mi niespodzianke i upiekł mi szarlotke, zaserwował mi ją z lodami śmietankowymy i bitę śmietanką yyyyyyyyyyyy pycha
Kochany jak niespodzianka :-):-)

WITAM KOCHANE
u mnie bez zmian więc nie będę sie rozwijać ze zdrówkiem już lepiej ale dalej biorę jakieś tabletki :sorry:,
Cieszę się, że jest lepiej :tak::tak:

zostawiam wiadomość na prośbę od Marti
martusia nadal krwawi i boli ja brzuch, wlasnie mi napisala ze juz jest po wizycie. pecherzyk urosl do 2,4 i lekarz kazal jej czekac do 30-tego i wtedy bedzie wiadomo co i jak..
a od siebie proszę, pomódlmy się za nią, żeby stał się cud, żeby wytrzymała..
Oczywiście, że się pomodlę. Marti myślami jestem przy Tobie.

i prosimy jutro o kciukaski
Zaciśnięte :tak:

Teraz poproszę o imię żeby tak nie mówić do niej bezimiennie..
Kinga :-D:-D:-D:-D:-D

U mnie dzień minął na sprzątaniu chaty, doszłam do wniosku, że to i tak nie ma sensu bo u nas co kilka dni burza piaskowa i pył wchodzi do domu nawet przez najmniejsze szczeliny
zostało prasowanie:baffled:
Witaj. O kurcze to rzeczywiście. Nie opłaca się mieć dywanu w domu ;-)

Marzenko, Edytko jestesmy jeszcze w dwupaczku. Przepraszam, że nie pisałam ale doły mnie ostatnio dopadły i nie chciałam wam smucić. Mam już dość mocne skurcze i najprawdopodobniej nie dotrwam do terminu. Na razie leże grzecznie w łóżku i modle się aby dotrwać do skończonych 37 tyg. Pozdrawiam i dziękuję za pamięć.
Trzymaj się, na pewno dotrwacie.

czuje sie jak leciwa starsza Pani ... :baffled: glowa mi peka od dwoch dni. nawet dieta paczkowo-batonikowa nie pomaga :baffled:
To może teraz jakaś owocowa dieta ;-)

ale nad morzem będzie wśród "swoich" i będzie sie smiała i będzie szczesliwa
i ja też
no i się pobeczałam
Przytulam.

Witam Kochane:-D

My z Nrzeczonkiem widzieliśmy wczoraj siedem boćków naraz:-D może to jakiś znak???:-p
To musi być znak:tak::tak:

Mam tylko jedno zdjęcie twarzyczki, reszta to zdjęcia kręgosłupa, kości ramieniowej, piszczelowej i miejsce intymne mojej niuni (którego nie będę pokazywać) ;-)

Ostatnia edycja:
Witam się i spadam kończyć obiadek i do pracki.....
Czytam ale nie mam czasu ani weny na pisanie..... w domu remont który idzie jakoś pod górkę:-(..... ale M stwierdził że wszystko zrobi sam:no:

buziaczki dla wszystkich
pamiętam o was i bardzo mi was brakuje......

Witam dziewczynki!

Niusi, przytulam, wiem co czujesz. Ja miałam i często mam to samo. Niestety nie mamy na to wpływu, tak się po prostu dzieje i już. Nasze dzieci za to będą wyczekane, chciane i kochane. Ja jak pierwszy raz czekałam na izbie przyjęć (przed pierwszym zabiegiem) to też była taka gdzieś 17-letnia przyszła mama, która jeszcze takie głupoty gadała, że nie mogłam wytrzymać, mając świadomość co mnie czeka...

Marti, trzymam kciuki!

Kinguś, śliczna fotka!

Kaśka, sesja świetny pomysł! Za tydzień przyjeżdża mój tata i siostry i ma być piękna pogoda, więc jak dotrwam to sobie nad morzem fotki porobimy.

Ja wczoraj powycinałam dekoracje i dzisiaj pewnie je przykleimy (muszę iść kupić klej). Zrobiliśmy też taki blat obok łóżeczka, na którym jest przewijak. Wszystko sfotografuję i Wam wkleję jak będzie gotowe.

Buziaczki, teraz zmykam na króciutki spacer. Wczoraj przedobrzyłam i miałam płetwy zamiast stóp, a dzisiaj też jeszcze są opuchnięte więc nie chcę przeginać.

Witam dziewczynki,
Edi moj mały mądrala ostatnio stwierdził że on jest już dorosły ale jak powiedziałam ze to koniec buziaków i przytulania to stwierdził że jest jeszcze troszkę mały :) Wczoraj skończył 4 latka ... ech ale leci ten czas.
Kinguś śliczne zdjęcie....
Selenka a jak postępy w nowym domku...
pozdraiwam do napisania

reklama
Dziewczy,y dostałam informację,że wyniki badań przesiewowych noworodków na mukowiscydozę Anulki są złe:no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no::no:
Musimy powtórzyć jutro.Poprzednia próbka już jest w zakładzie genetyki.
Błagam,pomódlcie się czy coś...................

Do góry