reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Remonty..... ja też się za nie zabieram. Dzis mojego nie ma w domu więc wziełam się za wywalanie starej kanapy. On cały czas twierdzi że kanapa jest ok, dobra i co ja się czepaim ,ale mi się zdaje że sknerstwo za nim przemawia więc korzystam z okazji że go nie ma i pozbędę się wreszcie tega 10-cioletniego grata. Huraaaaa, już z 2 lata z nim wojuję o tego złoma. Potem malowanie itp, uwielbiam remontować sama, jak mi nie siedzi nad głową i nie truje...

Życze miłego dzionka i pozdrowiam;-)

reklama
A tak w ogóle to jakoś nie mam ochoty zbytnio na przytulanie. Nie wiem czemu. Libido mi spadło czy co?? I boli mnie tam cos na końcu w trakcie przytulania. Może jeszcze się nie zagoiło do końca. Sama nie wiem, ale to frustrujące i jeszcze mój narzeka że ja ciągle nie i nie.

no i nadrobiłam,,,,,

Kinguś śliczny brzusio/////:tak::tak::-D:-D

Olcia witam, trzymam kciukaski,,~~~~~~~~~~~~~~~~ buziaki i miłego dnia,,,

Syla.....ja fotograf,,hehe, najgorszy na świecie,,heh ale co tam...:-D:-Dktos musi,,;) a co do ciuszków, mówisz ,że przeglądasz,,,kurcze wiesz ja tez tak mam.... wyciągam, przekładam,,,,,, oglądam,,,,, wszystko co kupiłam po 5 razy dziennie,,,,, tez sprawia mi to przyjemność....... jak przyjdzi ewózio,, to pewnie po domu potestuje,,heheh choć znam go na pamięć,,,,,,ale co jak to takie fajne,,,, także nie dziwię się,,,, jak sprawia CI to tyle radości to czemu nie,,,, trzymaj się kochana i odpoczywaj,,,,cieszę, się że u CIebie też lepiej z boleściami,.,,;)

Selenka,, super,że bierzesz położną,, ja jestem za tym,żeby kogośwziąsc do porodu,, zawsze to komfort,,,i bezpieczniej..:tak::tak::tak:pogłaskaj brzusio od ciotki,,:-D:-D:-DMatko madzi leci 30 tydz, superaśnie,,,,,

Słodziutka,,,,,kochana,,,,,,,:tak::tak::tak:dziś świeże dla CIEBIE,,,~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~i dl MAMUSI,,,,,********
*****************************niech pomogą,,,, z głebi serca szczere, to muszą....... a Ty jak sie czujesz?? chorubsko na dobre poszło????
MEGA BUZIOL................:-D:-D:-D:-D

Iławianka,,śliczna córeczka,,,, na fotce wygląda na dużo starszą......:tak::tak::tak:ale ślicznotka,,,

Pixelko,, mój Franio teraz tez tak kpie nisko,że mam wrażenie,,,że jest gdzięś przy wyjściu,,,,,,,tez się martwiłam,,ale ginka kazała się uspokoić,,,, mówi że ok,, no to ok,,,,,mojej koleżance tez tak kopie,,,,:tak::tak::tak:

Aga irl,, no ty to masz pawera,,,,, dom , 3 dzieci,,maz....... praca,, podziwiam,, i jeszce masz czas dla nas,,,,,;)

Aga AJ,, sorki,,ale jakoś tak między wierszami załozyłam,że to u CIBEI, ale masz acje dobrze u ciebie ok,,,, ciesze sie bardzo,,

Izunia,, gratuluje bardzo serduszka,, ciesze się bardzo,,,,,,

KAROLCIA.........co tam kochana.... coraz mniej CIę na BB, teraz ty wpadasz i znikasz,,,,~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~WIELKI BUZIOL...

SZAFIREK, MARLENKA,,,,,,ALUTKA...OLCIA, ...I STARACZKI<<~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ĄLicja,

ALicja już pewnie,,, stresior wielki,, buziol

PAti,, to do dzieła po@ trzymam kciuki...

Niusia ,,co u CIebie kochna,,,, jak tam jakieś postepy z pracą?? buziak

Alutka,,oj bidulko, chprobaa,,,, a kysz, ty zbieraj ~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~ bo wakacje tuż tuz, boćki rozesłane,,,,,:-D:-D:-D

Dilajla,, buziolki...:-D:-D:-D:-D

Cyniczna,,,,, jak sie czujecie??? imiona macie,,

DLaczegotak, anesto, Mircia, Mordoklejka, GAbi,, ucałujcie maluszki,,,

ALSo, ALLa.. czekamy, czekamy, matko w sumie za tydz, 2 możecie rodzić,,, ale będzi edzieciaczków,,,,,, trzymam kciuki,,,,

WSZYSTKIE STARACZKI,, dla WAs....~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\

kaśka. HAnia, scarlet,,, Koti i niewymienione dziewuszki pozdrawiam,,,,

HANiuu a wy jak się czujecie????????
:-D:-D:-D:-D

Ja idę jutro na pierwszą kontrolę i mam nadzieję, że będzie wszystko ok. Jak jutro wrócę od lekarza to napiszę co i jak. A tymczasem lecę rozwalac kanapę na kawałki, będzie mi łatwiej wynieść;-)

ale moje tez kopie bardzo nisko, zalezy jak sie ulozy czasem czuje kolo pempka, czasem z boku ale bardzo czesto prawie przy łonie, ale to nic złego po prostu nisko jest i tyle.

reklama
Do góry