reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Witam się kochane dziewczynki po pracy.

Andzi - dziękuje. A Twojej koleżance gratulatki. Niedługo Ty nam będziesz rozsyłać mmeski z Madzią. Czekam na to.

Marzenko mam nadzieję że u chrześniaka już nic więcej nie wynajdą. A to co wynaleźli to tylko "przejściowe" Dużo sił dla Twej siostry.
A Twojemu Krystiankowi... 100 punktów na egzaminie.
Znalazłaś coś fajnego dla siebie?

Beatko kciuki zaciśnięte... będę czekać na wieści od Was.

Kasiu Kasiek pięknie wygladacie. Cudo.. jaka piękna z Ciebie i elegancka młoda mama... jejku tyko POZAZDROŚCIĆ!!! Franiu jak widzę dodaje Ci uroku..
Cieszę się że już nie boli.
U mnie ok, mama dzisiaj wyszła do domku!!! Własnie przed sekundką tato dzwonił z info.. więc chyba jest poprawa bo miała być conajmniej do jutra...

Alinko dokładnie - najważniejsze pierwsze wrażenie. Dobrze ze masz miłe wspomnienia teraz z porodówki.. i niech już tak zostanie.

Sylwia zoabczymy jak wyjdą Ci te wyniki moczu. Oby były dobre.
A co do ciuszków... ciesz się... a my razem z Wami.

Ola81 kiedy czujesz się gotowa i nie krwawisz .. możesz się poprzytulać. Ale najlepiej z zabezpieczniem jeszcze bo jesteś teraz bardzoooo płodna a na dodatek by uniknąć infekcji.

gloria jak Cię boli - może to być głównie psychika.. czasem lubi płatać figle. I potrzeba dużo czasu i cierpliwości męża by wszystko wróciło do normy. Ja tak miałam więc wiem o czym mówię.
Albo niestety tfu tfu jakieś zapalenie się przyplątało i potrzeba antybiotyku. Bedziesz na wizycie to koniecznie o tym powiedz.
Co do remontu.... ja mam dość na długiiii czas. Ale mam zajefajne mieszkanko..hiihiiii

Kaska0201 oby ginka się okazała własnie tym trafnym lekarzem, czasem warto się pofatygować te kilometry by pomogła i uspokoiła i ustawiła z lekami.

iławianka(Aguś) naprawdę urocza Twoja mała księżniczka. Wiem że się powtarzam.. i faktycznie wygląda na starszą.. hihiii

Emilko a co z Tobą? Mam nadzieję że wszystko w miarę ok. Że krwawienia się zmniejszyły a Ty dochodzisz do ... lepszego stanu psychicznego i fizycznego.

Iza Olcia ... mówisz remont.. jejku wszyscy cosik remontują. .... jak widać wiją gnizadko,, Jak się czujesz? Bez dołków już?

Izunia Carri a Ty pzepadłaś razem z roemontem nam.. niestety.. Ale ja czekam na Twój powrót..

Agula Kusicielka ... hormoniki buzują.. i dobrze. To dobry znak.A jeśli chce Cię się popłakać.. słuzę ramieniem.. i rycz mała rycz jesli tego potrzebujesz,

Pati.b jak widzę i u Ciebie remonty. A staranka? Czemu nie na łonie.... natury rzecz jasna hahahhaaa

Pati Zdechlunku nasz? Cichutko i malutko Cię? GDzie jesteś?

Haniu nocna mam nadzieję że operacja meża przebiegła sprawnie i z dnia na dzień będzie dochodził do zdrowia.. a Ty będziesz mogła cieszyć się swoim błogosławionym stanem.

Iza30? A Wy jak? Brzunio się powiększa? Powiedzieliście już rodzinie?

Aniu Pixelko.. nie zaszkodzi spytać lekarza co i jak. Ale jak dziewczynki też tak mają.. może to i normalne.

Agula Irl i jak pokupione jakieś ciuszki ciązowe? I bielizna?

Zmykam...Będę później..

reklama
edzia kupilam komplet( 5 par ) majteczek takich bawelnianych szortow:)szare ,czarne i biale w jakby panterke:) oczywiscie w wiekszym rozmiarze ....moglam w normalnym bo te troszke duze ale co tam.....z tygodnia na tydzien sie powiekszam wiec nic traconego hahahha
a co do ciuszkow...hmmm....dzis wlasnie mierzylam woje sprzed ciazy i coz./....niby wchodze ale siedzenie w takich spodniach nie jest zbyt komfortowe.....no i mam jeden wyjsciowe ciazowe spodnie i 2 pary dresowych....no i trzeba bedzie cosik kupic......bo wybor raczej marny.....bluzek troche mam nie ma co narzekac ale jak cos upoluje fajnego to kupie.....

Witam:-)

Kasiek brzusio juz ho!ho! ślicznie wyglądasz,dobrze że bóle zmalały,ja cały czas jestem i czytam na bieżąco tylko weny do pisania jakoś brak:tak::tak:czekam na bociana co do mnie od ciebie leci,mój ma łatwiej ale zastanawiam sie jak ten z kołyską w dziobie do Edytki doleci:-D:-D:-D:-D:-D:-D

Kinguś trzymam kciuki za dzisiejszą wizytę:tak:

Na razie spadam,będę póżniej:-)

witam

czy ktos wie co u ALLi ????ostatnio nic nie pisala moze to juz???
marti jak po wizycie???
ilawianka coreczka sliczniutka
kasiek ladnie wygladasz

edytko poczytalam i jestem przerazona zeby to nie byla prawda

dziewczynki wiecie moze jak przetransportowac mocz do Warszawy???

hejka juz po brzyduli;-)

u nas w chacie przy otwartych oknach jest 26 stopni, tak sie nagrzewa przez słonce bo akurat po południu nam daje prosto w okna, ja nie wiem co bedzie latem, chyba jkis klimatyzator se zakupimy bo se zdechniemy...
ide sie pakowac do szpitala bo rano to nietomna na bank bede,bo trzeba o 6 wstac:szok::szok::szok:

Witam dziewczynki..;):-D:-D:-D dziś znacznie lepiej z moimi bólami,,,,a wsumie przeszły mi jak troche pomogłam na działce ,, przy grabieniu, i rozsypywaniu kory,,,,, widocznie praca mi służy,,,

WSATAWIAM FOTKI Z DZISIAJ..;)....28 tydz....:-D:-D:-D:-D

troche nie wyraźne bo samemu i to w lustrze ,,ale co ma widać to widać:-D:-D...
rosnę, rosnę i rosnę,,,,,:tak::tak::-D:-D

Zobacz załącznik 129849Zobacz załącznik 129850Zobacz załącznik 129851Zobacz załącznik 129852Zobacz załącznik 129853

A TERAZ LECĘ NADROBIĆ ZALEGŁOŚCI .....:tak::tak::-D:-D:-Dbo jeszcze nie czytałam,,;):-D

slicznie wygladasz, az milo popatrzec na ten brzusio :)

Dziewczynki mam może takie trochę głupie pytanie: ile czasu czekałyście po poronieniu na pierwsze figielki?:zawstydzona/y: Bo ja niby troche sie boje, ale tez mi brak przytulanka;-)

mysmy czekali okolo miesiaca, ale to byly po tych 2 miesiacach bezpieczne figielki, bez mozliwosci finalu we mnie..takie rzeczy to dopiero po zielonym swiatelku od ginka

hejka juz po brzyduli;-)

u nas w chacie przy otwartych oknach jest 26 stopni, tak sie nagrzewa przez słonce bo akurat po południu nam daje prosto w okna, ja nie wiem co bedzie latem, chyba jkis klimatyzator se zakupimy bo se zdechniemy...
ide sie pakowac do szpitala bo rano to nietomna na bank bede,bo trzeba o 6 wstac:szok::szok::szok:

ja tez ogladalam brzydule z mezem, stwierdzilismy ze ula musiala sobie cos chlapnac ze sie taka namietna zrobila :p:-):-):-):-)

reklama
aaa zapomnialam wam napisac ze dostalam dzis list z Narodowego Funduszu Zdrowia imienny do mnie z zaproszeniem na bezplatne badanie cytologiczne, i tak sie zastanawiam czemu?
moze dlatego ze nigdy go nie robilam na NFZ tylko prywatnie.???

Do góry