reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć miśki kolorowe
U mnie po staremu, leżę i wyje z nudów, ale mój kochany zrobił mi niespodzianke i upiekł mi szarlotke, zaserwował mi ją z lodami śmietankowymy i bitę śmietanką yyyyyyyyyyyy pycha

Syluś kochana co za wyróżnienie <lol>, może rzeczywiście przez to, że nie robiłaś na NFZ,

Słodziutka (Edytko) Cieszę się, że z mamcią już lepiej, życzę dużó zdrówka!!!!!!!!

Kasiek supcio wyglądasz

Wszystkie pozostałe dziewczyny pozdsrawiam i sorki, że nie imiennie do każdej z was, ale nie pamiętam już wszystkich, a poza tym nie doczytałam jeszcze wszystkiego <zawstydzony>

Witaj wróbelek.Kochany ten twój M,najważniejsze że wszystko z maluszkiem w porządku a taką szarlotkę to bym zjadła:tak::-D

WITAM KOCHANE
u mnie bez zmian więc nie będę sie rozwijać ze zdrówkiem już lepiej ale dalej biorę jakieś tabletki :sorry:, mało mnie ostatnio bo z humorkiem nie dobrze ale cóż takie życie niestety. Wczoraj byliśmy z M u znajomych co im się dzidzia urodziła i tak mnie ściskało coś w środku :-:)-:)-(
Ja dziś byłam na działce polakierowałam ławkę, pomalowałam pergole, posprzątałam kuchnie, okno umyłam i jeszcze mi szafki do mycia zostały i pokój uffff padam na ryjek
A tak w ogóle to stwierdziłam, że jestem wredna podjechałam wczoraj pod blok bo szwagro miał mi coś znieść a tam stała taka "gówniara"(góra17lat) w zaawansowanej ciąży i taka zazdrość mnie wzięła, wiem , że tak nie wolno ale dlaczego tak jest , żetam gdzie sie chce to nie ma ach. . . . nie będę juz marudzić

ola - wysłałam priva :-)

jeśli ktoś jeszcze jest zainteresowany aniołkami to prosze o kontakt bo jak będę lepić to najlepiej kilka od razu .

Andzi - dziękuję kochana :-) buziaczki dla Was:-)

Edi cały czas myślami jestem z Toba :-):tak:

Bananiaro - kochanie Ty to juz sie bój sobota juz tuż tuż:laugh2::rofl2::szok: , mam tylko nadzieję, że sukienka już jest :-)

kasiek - śliczny brzusio oj rośniesz , rośniesz nie ma co ukrywać ;-):tak::tak:

AgusAJ - mam nadzieję, że humorek juz lepszy :-)

Gabi, Miruś co tam u Was i u dzidziolków ???

resztę dziewczynek gorąco pozdrawaim, i przepraszam jeśli o kimś zapomniałam wybaczcie ale czytam zawsze wieczorkiem i nie zawsze wszystko zostaje w mej główce ;-) bzuziaki słodziaki dla WAS

Ostatnia edycja:
Wróbelek witaj w klubie leżących hihhhi
Gabi juz nas opuściła i lata przy dzieciaczkach
ale uwierz im dłuzej sie lezy tym szybciej czas lecia hahah co za bzdura ale tak sobie wmawiam
mi juz konczy sie 4 miesiąc jak leze i przez te 4 miesiące nie zrobilam nic pozytecznego, a obiecywalam sobie ze bede duzo czytac, uczyc sie języka i inne rzeczy a nie zrobilam nic.no ale za to ile serial i filmów obejrzalam az wstyd;-)

ola 81- niusi robi piękne aniołki z masy solnej, mozna u niej kupic! po prostu cudowne, do powieszenia na ścianie! takich ładnych nawet w galeriach nie widziałam, gorąco polecam, mam 2 :-) mojemu męzowi sie strasznie podobają i juz ma na nie miejsce :-)

reklama
Sylu ja od jutra zaczynam z serialami!!!!!!! Do tej pory nie oglądałam bo moja kanapa smierdzialam wilgocia, ale przyjechal dzisiaj bardzo mily pan ktory ja wypral i powiedzial, ze jutro juz bedzie ok i ja tyrzymam go za slowo.............

Do góry