reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alla jeszcze 14 dni i normalnie sznur na szyje hahahahha boje sie coraz bardfziej masakra normalnie sni mi sie po nocach ze ide w kosciele i trach i upadam a wszyscy sie smieja buuu
nie mam nic na poprawiny normalnie tragedia moglam sie wczesniej zebrac to babka by mi cos uszyla a tera to za posno ;(

reklama
wow a Ty Alla Also i Guska nie dlugo sie rozpakujecie :-)
juz sie doczekac nie moge :-)
ja to nie wiem czy zdecyduje sie na porod rodzinny :-)
po tych wszystkich historiach co sie slyszy jak babki bluzgają swoich M to ja mojego mogłabbym udusić hihhiihih :-)
jeszcze nie odberałam badanek odbiore dopiero w środe wrrrr

cześć dziewczyny:tak:

Zdrowych pogodnych Świąt Wielkanocnych
pełnych wiary nadziei i miłości.
Radosnego, wiosennego nastroju,
serdecznych spotkań w gronie rodziny
i wśród przyjaciół
oraz wesołego "Alleluja".

Dziewczynki kochane mam zmartwienie:-( lekarz potwierdził 5 tydz ciąży. Od wczoraj strasznie boli mnie kręgoslup w odcinku krzyżowo-lędzwiowym, jeszcze nigdy mnie tak plecy nie bolały. Strasznie mnie to martwi. Czy któraś z Was może też tak miała? co to może znaczyć?

Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia
wiary, radości, miłości, spełnienia!

Dziewczynki kochane mam zmartwienie:-( lekarz potwierdził 5 tydz ciąży. Od wczoraj strasznie boli mnie kręgoslup w odcinku krzyżowo-lędzwiowym, jeszcze nigdy mnie tak plecy nie bolały. Strasznie mnie to martwi. Czy któraś z Was może też tak miała? co to może znaczyć?

Ja też tak miałam, ponoć to normalne. Przy @ też się zdarzaja takie bóle. Generalnie w dolnym odcinku kręgosłupa są nerwy które mają wpływ na dół brzucha i jak macica się kurczy lub rozkurcza to może boleć krzyż. Przy nastepnej wizycie powiedz to lekarzowi, ale moim zdaniem nic złego się nie dzieje:tak:

reklama
Dzień Dobry Kochane!
Życzę WAM Wszystkim...
Niech te święta Wielkiej Nocy
spłyną rzeką Boskiej mocy,
otuliwszy serce Wasze spokojem i radością.
Życzę Wam chwili refleksji
i chwil radości,
spędzonych wspólnie przy rodzinnym stole.

Gabi cały czas modlę się za Twoją malutką Anię, będzie dobrze kochana zobaczysz...

Do góry