reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!
koszyczkij.jpg

reklama
Ja także chcę wam życzyć spokojnych i pogodnych Świąt, aby Zmartwychwstanie Jezusa dodało nam wszystkim wiary w lepsze jutro i wiary w marzenia, które przecież czasami się spełniają....

Marti 5 tydzień więc może te bóle są związane z powiększaniem się macicy i gdzieś uciska.... ciężko mi powiedzieć:-(
ale gratuluję małego lokatora w brzuszku:-) i życzę wyprowadzki za 8 miesięcy.....

Alicja oczywiście że kciutasy zaciśnięte.... wyniki muszą być dobre bo wielki dzionek się zbliża i może tak zmajstrujecie cosik w noc poślubną??????

Nie wiecie co u malutkiej Ani?

Allaa no to Kubuś gotowy do wyjścia, jeszcze troszkę ciałka mu przybędzie i powitamy go hucznie!!!!!

Also widzę że ty też przygotowania do powitania Ignasia już rozpoczęłaś.... naciesz się rodzinką, buziaczki

Kasiek piękna mamusia z ciebie... ja we Wrocku w zoo byłam 3 lata temu, ależ moja córcia miała radochę bo po raz pierwszy zobaczyła słonia ( zresztą po to jechaliśmy tak daleko)

Pozdrawiam was wszystkie dziewczęta..... najdzielniejsze Aniołkowe Mamusie i życzę siły do walki z przeciwnościami losu

Dziewczynki kochane mam zmartwienie:-( lekarz potwierdził 5 tydz ciąży. Od wczoraj strasznie boli mnie kręgoslup w odcinku krzyżowo-lędzwiowym, jeszcze nigdy mnie tak plecy nie bolały. Strasznie mnie to martwi. Czy któraś z Was może też tak miała? co to może znaczyć?
Ja też miałam. To był jeden z pierwszych objawów jeszcze nawet przed terminem @. Pozdrawiam.

Witajcie kochane.....
Wybaczcie ze nie poodpisuje....ale brak czasu....może wieczorkiem bedzie więcej...
Pozdrawiam Was Wszystkie......

Wielkiej Nocy czas nadchodzi,
Cały dzień się każdy głodzi.
By móc jutro o poranku
Siąść za stołem przy śniadanku.
Zjeść kosz cały z jajeczkami,
Zającami i kaczkami.
A już następnego ranka
Wiadrem wody zlać baranka!

Załączniki

• 27615.jpg
    27615.jpg
    29,2 KB · Wyświetleń: 14
Kochane
Chciałabym Wam życzyć zdrowych, pogodnych a przede wszystkim rodzinnych Świąt Wielkanocy i aby za rok każda z nas spedzala kolejne świeta z Dzidziusiem tudzież z Fasolką!!!!!

witam się i ja:-)
melduje,że nie bedzie mnie przez pare dni bo mój mąż zapomniał przedłużyc umowe z operatorem:-)wyłaczyli nam telefon a dzisiaj wyłącza internet,załatwimy ro dopiero po świętach
a ja widze w tym jakiś pozytyw hihi
będzie miał więcej czasu dla zonki:-)
buziaki i jeszcze raz wesołych świat!

a ja musze sie pochwalic ze schudłam 4 kg :-)

juz traciłam wiare ze schudne i zaczelam podjadac dzisiaj staje na wage a tu 4 kg mniej :-) wiec znowu zaczynam katusze :-)

reklama
Witam sie z Wami drogie panie.
Po pracy i po świeceniu barana już.. i baranicy też ;-)

Alllaaaa cudnie ze z Kubusiem i Tobą wszystko oK. Tylko sie cieszyć i czekać na poród.. szybki i łatwy.

Marti83 gratuluję fasoleczki! I niech te pozostałe 8 miesięcy będzie dla Was szcześliwe. Bóle kręgosłupa "ponoć" normalne w ciąży.

gloria to fajnie ze już po pierwszej @. A robiłaś już jakieś badania? Kuruj się kochana za wszystkie czasy bo jak przyjdzie czas ciąży byś była juz zdrowa jak rydz!

Olcia PM jutro testujesz? Wiesz coś o tym? I jak się czujesz?

Alicja ju.ż drugi dzień Wiesiu mówi ze śnią mu się WAMP BLONDI :eek::angry::rofl2:
Czekam na te wyniki choc czuję że już będą ok!
A co do ślubu... jejku ja też nie wiem w czym pójdę na Wasze wesele.. choć zaproszenia jeszcze oficjalnego nie dostaliśmy na BB :crazy::angry::no::no::no::wściekła/y:

Kusicielko więc czekamy na wieczorek... i jak się czujecie?

Alutka piękne życzenia wytrwałości nam napisałaś. I Tobie równiez... tej wytrawałości... i byście nie odsuneli na bok myśli o powiększeniu rodziny!
A jak Twój M? Znalazł coś?

Andzi .... Ty wiesz co...

Iza Olcia no pięknie i święta bez netu? i BB... pewnie to specjalenie ukantował byście mieli czas TYLKO dla siebie! Pewnie będziemy podziwiać tego efekty już niedługo..

Kasiu (Kasiekkk) piekna wyprawa.. ale Ty kobieto powinnaś się oszczedzać a nie pracować! Piekne zdjęcia tych wszystkich zwierzątek małych i dużych oraz WASZE.. piękne ujęcia. Igorek jak widać z Tatą szczęśliwy.. a Franiu brykał z mamą...
Dziękuje za podpisanie listy i świeze fluidki.

Karinko kochana dla Twojego wujka (*) .. święta dla najbliżeszej rodziny faktycznie nie będą wesołe...
Tulę mimo tych przykrych przeżyć... i naprawdę zrobiłas mi ogromną niespodziankę. Jak to miło na Was liczyć.
Ja już mogę powidzieć że mam święta.. choć padam na pyszczek...hihi
ale odpoczywać będę jutro i w poniedzialek.

Also (Alinko) Twa siostra jest naprawdę bardzo odpowiedzialna! Tylko pozazdrościć tak mądrej siostry. Musiałaś się bardzo wzruszyć. Piękne.
Niech dla Was te święta mimo że bez najbliżeszej Wam osoby będą najwspanialesze. Pamiętajcie ze MAMA patrzy na Was z góry i uśmiecha się do Was!

Martusionek jak to mówią świeta .święta i po świetach... szybko zlecą..

Gabi.... tulę Was..

Asiu Angelko.. dziękujemy za życzonka. Wam również... a powiedz jak wyszedł Twojemu M sufit? hihii

Sonita pozdrawiam Was bardzo serdecznie.

Anka0201 witaj wśród grona Aniołkowych mam! Również mi przykro ze dołączyłaś do naszego grona. WIem że jest Ci ciężko. Każdej z nas było i jest ciężko po stracie maleństwa. Ale musiałyśmy wstać, podnieść się, i iśc dalej. Bo nikt za nas życia nie przeżyje. Wiem że myślisz że to co teraz do Was pisze jest brutalne i niesprawiedliwe. Ale nie powiem Ci ze ból minie. Bo tak nie jest. On już na zawsze pozostanie w Waszych sercach tylko Wy nauczycie się z nim żyć.
Musicie sobie dać czas na żalobę, opłakanie straty, regenerację psychiczną i fizyczną. Ważne jak widzę u Was sa BADANIA które warto zrobić. Pomyśl tak ze czasem włąsnie lepiej ze na tak wczesnym etapie ciazy następuje "natrulana" selekcja. Wybacz ... wiem ze to brzmi okrutnie.. ale czasem warto pocierpieć by później... móc cieszyć się w pełni zdrowym dzieckiem. Dla Was i dla Tego dziecka będzie lepiej. Naprawdę poróbcie WAŻNE badania. Odczekajcie kilka cykli i jak nie bedzie przeciwskazań... znów sprobujcie..
Tulę do serduszka i uwierz mi na słowo.. że jeszcze dla WAS zaświeci pełne słońce.. i opromnieni Wasze życie!

Haniu nocna.. kochana nic do mnie nie piszesz :laugh2::rofl2: Kochana tulę Was cieplutko i wytrwałości życzę!

dorotkasoch.... i jak "święta" na obczyźnie? Dajecie sobie radę? Mam nadzieję że w te dla nas ważne dni nie musicie choć pracować i macie wolne..

Wszystkie Was kochane pozdrawiam bez wyjątku...

Do góry