reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Alicja gratuluję diety cud :laugh2::rofl2: no pięknie musisz i kusząco wyglądac bez zbędnych kg...

Maja kochana..dziś jak najbardziej wskazany batonik Pawełek toffi? Dobrze pamiętam?

Olcia nio to gratulatki moze jakies fotki?

Marzenko kochana! Wiesz jaka leniwa jestem :zawstydzona/y: z tymi zdjeciami. Nie chce mi się komórki podłączyć by wysałać zdjecia...:zawstydzona/y: a nie dostałaś eska że możesz je oglądnąć na stronie?

Mikuś i jak WASZE pierwsze wspaniałe święta?

Jeżyk kochana dziękujemy za pamieć... byliscie dzisiaj na spacerku i święceniu ze swymi mężczyznami?

Madziu Modroklejko kochana i jak święta z Adasiem? Ojjj zapewne ubierasz małego i stroisz we wszytkie ciuszki.. te malućkie jeansy które kupowałaś..

Anesto Aniu a jak święta z dwoma pannicami?

reklama
Kochane moje... nie będe owijać w bawełnę..
Smacznego JAJA i udanego kicania na zajączku Wam życzę. By po świętach te "mogące" pochwaliły się II kreseczkami a te które by chciały a nie mogą :eek: niech pomyślą jak będzie fajnie gdy będą mogły :baffled::sorry::szok::-D:laugh2::rofl2:
Wsiśkiego NAJ!

Rozkicanych zajączków
009.gif
005.gif
009.gif

038.gif
ogromnej ilości JAJEK ...

007.gif
niech ten zając będzie owocnie JAJKAMI dzielić..

iiiiii

Kurczaczków na stole
001.gif

Niech wam jajeczko dobrze smakuje
bogaty zajączek uśmiechem czaruje
Mały króliczek spełni marzenia,
wiary, radości, miłości, spełnienia!

a po swietach dwoch kreseczek ...

Edytko leniuszku ....nie moge !!!

martii GRATULACJE!!!!

Ostatnia edycja:
Dziewczynki kochane mam zmartwienie:-( lekarz potwierdził 5 tydz ciąży. Od wczoraj strasznie boli mnie kręgoslup w odcinku krzyżowo-lędzwiowym, jeszcze nigdy mnie tak plecy nie bolały. Strasznie mnie to martwi. Czy któraś z Was może też tak miała? co to może znaczyć?
Marti ja miałam straszne bóle krzyzowe od 4tc do 6tc...lekarz stwierdził, że to korzonki w 4tc hehe ... na szczescie przeszło samoistnie, stad chyba moge cie pocieszyć, ze nic to groźnego na tym etapie ciąży, weź no-spę i przejdż sie jeszcze raz do lekarza moze luteinke ci przepisze bo to bardzo pomaga...

Niech króliczek przyniesie Wam w prezencie to, czego najbardziej pragniecie. To "coś" nie musi być ani widoczne ani dotykalne. Może nawet nie pachnieć, ale niech będzie czymś, bez czego nie można i nie warto żyć. A dla starających się niech będą to bardzo ale to bardzo widoczne II.

baby.gif

Ano właśnie dziewczynki, i przyszły te upragnione święta...wiem wiem, dla wielu z nas miały to być święta z dzidziusiem u boku albo w dwupaku....ale musimy wierzyć, że dla każdej z nas przyjdzie jeszcze ten dzień, gdy utulimy nasze maleństwa i każde następne święta będą już dla nas lepsze, szczęśliwsze bo trzeba mieć nadzieję.
Pomodliłam sie dziś za każdą z Was, by spełniły się wasze marzenia i byście osiągneły ten mały cel.

Marzenko :zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Iławianko i jak dzisiaj mniejsze zmęczenie? chyba w te dni każda z nas jest ogromnie zaganiana...

Pixelko Aniu... jutro nowe zdjęcia brzuszka? Dziękuje za modlitwę.

Zmykam chyba do rodziców..

KOCHANE WY MOJE GIRLS JA MYŚLAŁAM ZE TO NORMALNE DLA wAS ZE NIE MUSZE OFIACJALNIE WAS ZAPRASZAC NA SLUB :eek::eek::eek::eek:
ALEEEE ŻE NIE KTORE NIE CZUJA SIE ZAPROSZONE WIEC TERAZ OFICJALNIE WAS WSZYSTKIE ZAPRASZAM :rofl2::rofl2::rofl2::rofl2::rofl2:

:-D:-D:-D:-D:-D

reklama
ja to nie wiem czy zdecyduje sie na porod rodzinny :-)
po tych wszystkich historiach co sie slyszy jak babki bluzgają swoich M to ja mojego mogłabbym udusić hihhiihih :-)
jeszcze nie odberałam badanek odbiore dopiero w środe wrrrr

mi moj g powiedzial ze on sie boi ze zaczne na niego krzyczec cos w stylu:to Ty mi to zrobiles:) hihihi widzial to na jakims filmie :-)
3 majata kochane kciukasy zeby byly oki ;-)
a pewnie dopiero po slubie uda mi sie isc do ginka bo tera to nawet nima jak :/

trzymam kciuki ja tez sie stresuje swoim a to dopiero-albo juz-pod koniec maja...

Dziewczynki kochane mam zmartwienie:-( lekarz potwierdził 5 tydz ciąży. Od wczoraj strasznie boli mnie kręgoslup w odcinku krzyżowo-lędzwiowym, jeszcze nigdy mnie tak plecy nie bolały. Strasznie mnie to martwi. Czy któraś z Was może też tak miała? co to może znaczyć?

ja tez tak mialam kochana,wiec sie nie martw, powiedz lekarzowi na wizycie i glowa do gory:-)

slodziutka co do "swiat" na obczyznie to nie jest za wesolo, ja nie pracuje bo ciezko znalesc teraz prace a moj Narzeczony niestety musi isc na popoludnie..pojedziemy rano do kosciolka,sniaanko i do pracy a ja chyba zwariuje...
Kochane moje... nie będe owijać w bawełnę..
Smacznego JAJA i udanego kicania na zajączku Wam życzę. By po świętach te "mogące" pochwaliły się II kreseczkami a te które by chciały a nie mogą :eek: niech pomyślą jak będzie fajnie gdy będą mogły :baffled::sorry::szok::-D:laugh2::rofl2:
Wsiśkiego NAJ!

chyba najlepsze zyczenia swiateczne jakie slyszalam;-);-)

Życzenia Radosnych Świąt Wielkanocnych
wypełnionych nadzieją budzącej się do życia wiosny
i wiarą w sens życia.
Pogody w sercu i radości płynącęj z faktu
Zmartwychwstania Pańskiego oraz smacznego
Święconego w gronie najbliższych osób szczerze życzy
wszystkim forumowiczka Dorota

Do góry