reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

dla mnie te kilka dni to wieczność zreszta wiecie jak to jest mąz mnie pociesza jak umie choć bardziej drażni niż pociesza
dziś rano przytuliłl się i mowi
-widocznie tak miało byc teraz znajdziemy lepszego gina przygotujemy sie jeszcze lepiej no i chyba juz na gwiazdkę zrobimy Werci prezent
starsznie mnie tym zdenerwował nie pożegnaliśmy jeszcze jednego a on mysli o drugim

Witaj i ślę Ci słowa otuchy. Ja tez czekałam na zabieg i to tydzień- strasznie to przeżywałam. Po zabiegu miałam straszny napad płaczu i jakos mi to pomogło, wyciszyłam się. Jestem juz miesiąc po zabiegu. Każda z nas to inaczej przeżywa. Teraz jestem na etapie pogodzenia się z losem i czekam co dalej.

Dziewczynki długo mnie tu nie było, ale jestem w miarę na bieżąco. Czytam ale nie piszę bo ciągle łapie jakies infekcje i ledwie zywa jestem. Właśnie skończyła mi się jelitówka i teraz sie zastanawiam co nastepne przylezie.
A i wczoraj dostałam pierwszą @ po zabiegu. Dziwnie jakoś, niby okres ale wygląda jak ciemnoczrewono-brązowy gęsty kisiel. Miała tak któraś z Was, bo nie wiem czy się zacząć martwić.
A tak w ogóle to życzę wszystkim zdrowych i wesołych Świąt. Smacznego jaja i oczywiście bogatego zająca:-)

reklama
gloria mysle ze macica sie oczyszcza i pierwsza @ to jak dla mnie normalne ja tez tak mialam az czarny

alla kubus juz gotowy wiec czekamy jeszcze troszke ...

ogarnelam troszke lazienke...ugotowalam warzywa na salatke teraz czekam na film "dzien,w ktorym umarl Chrystus"

Ostatnia edycja:
Witam wieczorkiem,, ja jak zwykle tylko na chwilkę,,,,,,dziś moi weny brak do pisania, ale nadrobiłam zaległosci,,,,:tak::tak::tak::tak:

Gabi,,,, wierzę,że będzie dobrze,,,,,,,modlę się za Anię.....:tak:

Słodziutka juz sie podpisuje na liście i świerza porcja fluidków....~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D:-D:-Dbuziolki,,,,

SWLENKA, ALicja, Marlenka, Szafirek, Pixelka, Wróbelek, Ona, Aga AJ i wszystkie niewymienione pozdrawia,.....m

Aga IRl,, GRATULUJĘ<,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

buziaki dla WSZYSTKICH,,,,,,,,,,,,,

nowe dziewczynki witam i tule,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:tak:

A my dziś znów intensywnie,,,,, bylismy na cmentarzu we Wrocku,,,,,matko te korki mnie wykańczają,,,,,masakra, jak ja nie lubie duzych miast...:no::no:
No ale posprzątane, pomyłam pomniki, ubrałam,,,,,,,,:-Di lepiej sie czuję jak jadę do dziadków,,,Igor dzielnie pomagał....... po drodze wstąpilismy do zoo,,,,, było sporo ludzi,,,,,ale mój Igor cykor bał sie dużych zwierząt,,:-D:-D załaczam fotkę,,,,,, rodzinki w kąplecie,, no Franio w brzusiu,,:-D:-D:-D
zoooooooooo.jpg

ok ja uciekam spać buziaki DLa wszystkich,, dobrej nocy,,,,,:-D:-D:-D

Witam wieczorkiem,, ja jak zwykle tylko na chwilkę,,,,,,dziś moi weny brak do pisania, ale nadrobiłam zaległosci,,,,:tak::tak::tak::tak:

Gabi,,,, wierzę,że będzie dobrze,,,,,,,modlę się za Anię.....:tak:

Słodziutka juz sie podpisuje na liście i świerza porcja fluidków....~~~~~~~~~~

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~\
~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~:-D:-D:-D:-Dbuziolki,,,,

SWLENKA, ALicja, Marlenka, Szafirek, Pixelka, Wróbelek, Ona, Aga AJ i wszystkie niewymienione pozdrawia,.....m

Aga IRl,, GRATULUJĘ<,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:-D:-D:-D

buziaki dla WSZYSTKICH,,,,,,,,,,,,,

nowe dziewczynki witam i tule,,,,,,,,,,,,,,,,,,,:tak:

A my dziś znów intensywnie,,,,, bylismy na cmentarzu we Wrocku,,,,,matko te korki mnie wykańczają,,,,,masakra, jak ja nie lubie duzych miast...:no::no:
No ale posprzątane, pomyłam pomniki, ubrałam,,,,,,,,:-Di lepiej sie czuję jak jadę do dziadków,,,Igor dzielnie pomagał....... po drodze wstąpilismy do zoo,,,,, było sporo ludzi,,,,,ale mój Igor cykor bał sie dużych zwierząt,,:-D:-D załaczam fotkę,,,,,, rodzinki w kąplecie,, no Franio w brzusiu,,:-D:-D:-D
Zobacz załącznik 127404

ok ja uciekam spać buziaki DLa wszystkich,, dobrej nocy,,,,,:-D:-D:-D

kasiu sliczne zdjatko Igorek widze szczesliwy ,a Ty wygladasz slicznie zgrabna mamusiu

DOBRANOC

Dziewczynki chciałam się tylko przywitać. Rodzinka dojechała i teraz przygotowania do Świąt pełną parą.

Gabi, dopiero dzisiaj przeczytałam co się dzieje. Pomodlę się za Twoją córeczkę. Przytulam Cię mocno kochana, jesteś i tak dzielną babką, ciągle coś. Mam nadzieję, że kryzys minie bezpowrotnie i w końcu wszystko będzie dobrze.

Kaśka, przykro mi, że Twój dzidziuś odszedł i że musisz czekać na zabieg. To będą na pewno trudne Święta dla Ciebie. Ja straciłam 2 razy dzidzię, rok temu całe święta przeleżałam, bo plamiłam a i tak się niestety nie udało i niedługo po Świętach miałam zabieg. Wiem, że teraz męczy Cię to czekanie, ale potem też będzie Ci ciężko. Zostań tutaj a na pewno pomożemy Ci przez to przejść. Tak jak piszą dziewczyny, chociaż teraz trudno w to uwierzyć to w końcu i dla Ciebie zaświeci słońce. Przytulam Cię mocno.

Aga_Irl, no gratuluję licencji!

Alla, cieszę się, że Kubuś już ułożony główką w dół. Ja idę do gina za tydzień w czwartek. Chodzę już prawie jak kaczka. Dzisiaj jak szłam do kościoła to musiałam przystawać, bo tak mi mały napierał na nie wiem w sumie co, chyba na pęcherz, że szok normalnie. Poza tym to zaczynam mieć lęki innego rodzaju, boję się, żeby wszystko było dobrze z moim synkiem. W ogóle ostatnio mi się śniło, że zaczęłma rodzić.

Poza tym to wczoraj odebraliśmy łóżeczko i M z moją siostrą je rozłożyli. Celowo zamówiliśmy na ten termin, bo to moja mała siostra zbierała na to łóżeczko. I tak naprawdę to ze swojej kasy, by je mogła kupić (bo nazbierała), ale tata i druga siostra się dołożyli. Idę spać. Nogi mam opuchnięte, a szczególnie jedną w kostce.

Selenko, po to jesteśmy tutaj, żeby słuchać. Rozumiem, że Ci ciężko. Z rodzicami tak jest, że jednak ta różnica pokoleń istnieje i czasami brak sił. Przytulam Cię mocno.

Życzę Wam wszystkim spokojnych Świąt!

Na Wielkanoc od króliczka,
niech Ci wpadną do koszyczka
niezła kasa i kiełbasa,
radość życia, coś do picia
i na miłość chęci tyle,
by mieć wszystko inne w tyle.

Witam przedswiątecznie:-)

Gabi całym sercem jestem z wami i modlę sie o małą Anię,w głębi serca coś mi mówi że wszystko będzie dobrze i tego wam serdecznie życzę.

Selena przytulam mocno,po to jesteśmy by każda z nas mogła się wyżalić,posmucić,cieszyć,nie zazdroszczę sytuacji z tatą,mam nadzieję że czas rozwiąze te problemy:tak:

AgaIrl gratuluję licencji,widzisz wszystko sie układa:tak:

Kaska0201 mocno przytulam,będą to dla was cięzkie i smutne święta,nie obrażaj się na M on też to przeżywa i stara sie pomóc jak potrafi.Chyba rozumiem jak ciężkie jest to czekanie na zabieg,mi Bóg tego oszczędził,do szpitala przyjechałam z poronieniem w toku i nawet nie miałam czasu pomysleć co się tak na prawdę dzieje a już było po wszystkim.Pamiętaj jesteśmy tu wszystkie z tobą i we wtorek też będziemy:tak:

Alla.Kinguś jak to dobrze kiedy są dobre wieści,cieszę się że wizyty u was okey:tak:

Also jaką masz kochaną siostrzyczkę,nazbierała na łóżeczko,aż mi łezka poszła:tak:

Kasiek rodzinka w komplecie,świetne zdjęcie,cieszę się ze wszystko u was jest w porządku:tak:

Edytko cieszę się jeśli mogłam ci choć troszeczkę umilić nadchodzące święta:-)a jak mama jest już w domu?jak się czuje?

A ja dziś jeszcze na 14-tą na pogrzeg,przedwczoraj zmarł mój wujek.Prosto z pogrzebu do pracy i około 22.30 moge dopiero powiedzieć że są święta,choć jakoś mało radosne.

Wszystkim wam życzę radosnych,spokojnych Swiąt,nadziei i wiary płynącej z krzyża Pana Jezusa i Jego Zmartwychwstania.Słoneczka takiego jak dziś u nas za oknem i spełnienia tego o czym marzycie

Ostatnia edycja:
kochane moje pozdrawiam z Zamoscia :rofl2:
wczoraj w nocy przyjechalismy z M aftobusem myslam ze normaLNIE padne buuuuu jechalismy ponad 5 h :zawstydzona/y::wściekła/y:
buziam Was wszystkie :*****
Slodziutka to napewno ja sie sniłam Wiesiowi :-D:sorry:;-)

reklama
◊............,-.,-.
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
W E S O Ł E G O
A L L E L U J A
(`*•.¸ (`*•.¸ ¸.•*´) ¸.•*´)
◊............(..(..(
◊.............\..)..)._..-.._
◊............__)/.,','.......`.
◊..........,".....`......,--...`.
◊........,"...@.........'....`...\
◊.......(Y.............(...........;''.
◊........`--.____,.....\..........,..;
◊........((_.,----'.,---'......_,'_,'
◊............(((_,-.(((______,-'
Z okazji świąt Wielkanocnych życzymy radości, której moc przysłoni troski codzienności, miłej atmosfery oraz mokrego dyngusa
>>>>>>,<<<<<<<
Wesołych Świąt

Do góry