cześc dziewczynki dawno nie pisałamale brak okresu mi zawrócił w głowiepróbowałam dostać się do mojej pani gieniowej ale na 23kwietnia mi powiedzieli(nie skorzystam)!!!wyznaczyłam się u koleżanki gienia i w czwartek se ide,okres mi się spóżnia już 9dnipiersi zaczynają boleć i jakoś słabo się czuje,duszno mi i zawroty głowy mam,apetytu zero....dwa testy wyszły że nie jestem ale pierwsza ciąża po czwartym teście mi wyszlą(bardzo słabo widoczna ta druga kreska).na moim przykładzie testy nie bardzo działają
reklama
magdalenka38
Fanka BB :)
to czy widać obraz zależy od:
dnia cyklu
jakości sprzętu
oka gina
U mnie w zaszłym roku wiosną lekarz nie widział - a już jesienią inna gin zauważyła.Może dopiero się pojawil obraz po stracie ciąży... ciężko powiedzieć...
dnia cyklu
jakości sprzętu
oka gina
U mnie w zaszłym roku wiosną lekarz nie widział - a już jesienią inna gin zauważyła.Może dopiero się pojawil obraz po stracie ciąży... ciężko powiedzieć...
Ostatnia edycja:
magdalenka38
witam vikiviki:-)
co to znaczy słabe hcg?? gdzie zetknęłaś się z takim określeniem...
dla mnie nie może być słabe... przyrost bety HCG może być zbyt mały aby świadczył o dobrze rokującej ciąży...
poprawcie mnie jeśli się mylę...
co to znaczy słabe hcg?? gdzie zetknęłaś się z takim określeniem...
dla mnie nie może być słabe... przyrost bety HCG może być zbyt mały aby świadczył o dobrze rokującej ciąży...
poprawcie mnie jeśli się mylę...
aż tak się nie znam ale tak pomyślałam bo pierwsza ciąza na teście miałam ledwie widoczną tą drugą kreske a po wizycie u lekarza juz w 8tyg byłamniektórym koleżankom to intensywne kreski wychodzily a tez w tym samym tyg były....koleżance po 6 testach wyszło dopiero że jest w ciąży a okres jej się spóżniał dwa tygodnie....już głupia jestem
magdalenka38
vikiviki - najlepiej zrobić badanie beta HCG i następne po 48h - powinno przyrosnąć o 100% - (66% wg niektórych) polecam wizytę u gina, może USG da lepszą odpowidź. Kolorami testów się nie przejmuj - one nie informują o konkretach.
slodziutka_e
vikiviki nasza Madzia już Ci napisała co i jak.. poziom bety jest najwiaryugodniejszy nawet dla gina. Bo jak nic nie widac na obrazie usg.. to beta swoje wyjaśnia. Swoją drogą podziwiam za cierpliwosć
przyszłamamusia i oby tak dalej. Przygotuj się do ciąży jak najelpiej. To dobrze świadczy! Życzę powodzenia. Co do PCO Madzia napisała.. juz również. Zależy od sprzętu i wprawy gina. Jak dla mnie GOŁYM okiem widać... nie wiem moze inni ginkowie lekcewazą to?
Dobranoc dziewczynki. W nocy nie spałam w dzień też nie. A jutro muszę znów wstać przed 3 tym razem. Wiec padam na pyszczek.
Wszystkie Was pozdrawiam bez wyjątku. Życząc dobrej nocy.
paaaa
przyszłamamusia i oby tak dalej. Przygotuj się do ciąży jak najelpiej. To dobrze świadczy! Życzę powodzenia. Co do PCO Madzia napisała.. juz również. Zależy od sprzętu i wprawy gina. Jak dla mnie GOŁYM okiem widać... nie wiem moze inni ginkowie lekcewazą to?
Dobranoc dziewczynki. W nocy nie spałam w dzień też nie. A jutro muszę znów wstać przed 3 tym razem. Wiec padam na pyszczek.
Wszystkie Was pozdrawiam bez wyjątku. Życząc dobrej nocy.
paaaa
reklama
Witam wszystkie dziewczyny! A ja dopiero dzisiaj sobie poczytałam trochę zaległości i dobrze że Edytko odezwałaś się, bo ostatnio chyba przez to mało byłam na BB bo nie wyrabiałam z czytaniem - praca, dom, jakaś robota papierkowa w domu a tych stron stanowczo było za dużo. Jak się chciałam coś dowiedzieć to czytałam tylko wybiórczo a to za mało by być na bieżąco.
Jeszcze raz wszystkie pozdrawiam
Jeszcze raz wszystkie pozdrawiam