reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Agi28- nie martw sie kochana, jeszcze troche i ty poczujesz koziołki swojego malucha:-)

Alla- ja własnie rok temu w gdansku oglądałam wózki, bo maja tam wielki wybór..
tez mielismy problem z kolorem, moja siostra ma niebieski, ale ładny jest taki zielony moze bardziej oliwkowy, z reszta wszytskie są superaśne:-)

a ja czekam na męzusia, na zewnątrz jest tak pięknie, chyba kupimy jakis lezak i niebawem będe mogla sie wylegiwac na balkonie:-)
najchętniej poszłabym jeszcze na dłuzszy spacerek, bo te 15 minut co dzis bylam to mało:eek:, no ale nie chce przeginac bo samo to ze obiada zrobiłam to było sporo wysiłku... więc teraz leze...wrrrr
ale jutro tez jest dzien i znowu wyjde na 15 minutek
a w piątek szpital, i zobacze moje cudeńko:-):tak::tak::tak::tak:
co do butów to w ciązy stopa moze urosnac nawet o pół nr, ja mialam problemy rok temu z wiosennymi butami, bo mam rozm.40 a w ciązy ledwo w 41 wchodzilam a takie kajaki to za fajne nie są..hihi
no ale teraz przebiegam chyba do lata w adidasach a potem przezuce sie na klapki a mam ich sporo:-)

Alutka- kciukasy zaciśnięte:-)

Ostatnia edycja:
reklama
przyszłamamusia to własnie o TEJ "wariatce" Agatce Ci pisałam :laugh2::rofl2: Ależ fajowo! Ziomalki jesteście :-D

Agatko no nareszcie się odezwałaś!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:rofl2::laugh2::rofl2::laugh2: Niech ta @ przylezie bo jesteś nie do ZNIESIENIA :eek::laugh2::rofl2::-D

Alinko najważniejsze ze butki Ci się podobaja!!! Pewnie są śliczne..
Z naszą Gabiną nieciekawie niestety, niech wkońcu zaświeci dla niech PIĘKNE SŁONECZKO i przegoni chmurki które coraz to zaczynają wychodzić..

Andzi zmykaj na bierzmowanie i czekam na zdjęcia TWEJ córuni... ehhh jaka to już dorosła pannica :eek::laugh2:
Ja najwyżej jestem złym duchem a nie dobrym. Widac ile zamieszania zrobiłam :baffled:

Sylwia leżak i balkon? :nerd: niezły sposób... a ja się nie moge doczekać założenia klapeczków.. ja chcę ciepło.. choć ta wiosna dzisiaj już napawa optymizmem..
Widziałam dzisiaj z Wiesiem DWA BOĆKI! Wróciły do nas :rofl2::laugh2:

mamasówka ja byłam z sukienki świetnie zadowolona! I wyglądałam ponoć pięknie :eek: będe nieskoromna ale czułam się w niej jak księżniczka :rofl2::laugh2::baffled:

Zmykam... buziam wszystkie
Marti, Anetkę, Danulkę też!

no to fajnie, ze w końcu na siebie trafiłyśmy :) Jeszcze raz powiem, miło mi Cię poznać.. :)

Dwa boćki? Czyżby jakiś znak?

Ja też już bardzo potrzebuję wiosny, ta zima momentami mnie dobija..

Dziewczynki od spacerków, pamietajcie że wszystko jest dla ludzi ale z umiarem - także ze spacarkami też nie przesadzać i dbać o siebie koniecznie!

Gabi mam nadzieje, ze dzisiaj masz juz lepsze samopoczucie..czekam juz od ciebie wiesci o narodzinkach..

Słodziutka, ale narobiłaś wczoraj zamieszania, ale dobrze i chyba wszystkim na dobre to wyszło:-D

Przyszła_mamusia rzeczywiście z tymi spacerkami trzeba teraz uważać, bo niby słoneczko, ale wcale nie jest jeszcze aż tak ciepło, więc nie rozbierajcie się za bardzo moje drogie:-p

Trzymam kciukasy za wszystki przyszłe mamusie, które niedługo będą się rozpakowywały:-) macie szczęście, że zdążycie przed upałami, jeśli takowe będą:-p a wcale bym się nie obraziła, bo już mam dość tej wstrętnej zimy:baffled:

Zazdroszczę wszystkim dziewczynom bliskim rozpakowania, u mnie też by tak było gdyby wszystko w grudniu sie dobrze ułożyło..
Ale teraz jest inaczej..Staram się o dzieciątko..Dziś pierwszy raz od grudnia wziełam kwas foliowy i poczułam się jak przyszła mama...

Zazdroszczę wszystkim dziewczynom bliskim rozpakowania, u mnie też by tak było gdyby wszystko w grudniu sie dobrze ułożyło..
Ale teraz jest inaczej..Staram się o dzieciątko..Dziś pierwszy raz od grudnia wziełam kwas foliowy i poczułam się jak przyszła mama...

Kochana jak już się czujesz mamą to połowa sukcesu:-) teraz musisz się brac do roboty i będzie dobrze, przecież jest wiosna wszystko się może zdarzyć:-D Maleństwo już na zawsze będzie z Tobą w Twoim serduszku, a teraz musisz patrzeć w przyszłość i postarać się o rodzeństwo dla niego, ale tym razem urodzisz ślicznego babaska:-D musisz w to wierzyć:tak:

Edycia no to łap sie na te BOĆKI na oba! a co tam;-)

męzus obiadkiem zachwycony:-) stwierdził,że żonka powoli wraca do zycia;-)
wczoraj dzwonili znajomi i chcą zebysmy całą paką pojechali na długi wekend majowy nad jeziorko 50km od poznania, ale ja nie chce i wcale nie dla tego ze sie boje bo to tylko 50 km a mogłabym sobie na leżaczku wypoczywac przy grilku ale to jest rocznica smierci naszej niuni a ja nie zamierzam imprezowac:-(
szczegolnie wszyscy będą wypii a ja bede sie męczyc.

reklama
Witam Was kolacyjną porą...

Edytko - w pracy było baardzo spokojnie:-) Dyr cały dzień nie było:-)

Syla - super, że wracasz do świata chodzących i gotujących. Mąż przeszczęśliwy, niech teraz po nogach całuje;-)

Agi - nie zazdroszczę bakteryjek... robiłaś wymaz z antybiogramem?? Leczenie tych paskudztw często jest bardzo uciążliwe i długotrwałe. Mam nadzieję, że Twoje zareagują na antybiotyki i tego życzę z głębi serduszka. Dla pocieszenia powiem, że ja wymaz miałam też na własną prośbę.

Ja nie czuję się w ciąży... :baffled: Jestem napompowana... chyba organizm zgromadził duuużo wody... mam wywalony brzuchol, że hej... juro pewnie zrobię betę ale raczej aby potwierdzić przerwanie duphastonu... jutro będzie 10 dni po teoretycznej owu.

U nas piękna pogoda... a M jeszcze w pracy... myslałam, że go chociaz na krótki spacerek wyciągnę... tu nici

Ostatnia edycja:
Do góry