reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Hej,byłam dziś u gina.Wsio ok (pierwszy raz).Dziecko waży 3200g:szok: (M w 41 tyg. 3300,a na usg przed porodem 2900 wychodziło).Pozwolenie na rodzenie mam.Tylko co z tego.Skurczy ZERO (miałam przez kilka miesięcy to po co mi teraz):dry: Dołu nie macał,bo to bez znaczenia juz i tak bez akcji skurczowej nie urodzę.A z paciorkowcem (bo mi wyszedł)mam głośno od progu szpitala krzyczeć,to dadzą antybiotyk na początku porodu.To co M chorował po urodzeniu to raczej nie ten paciorkowiec,bo przy tym dzieci nie chorują,tylko sepsa w drugiej dobie,zazwyczaj ze skutkiem śmiertelnym.
No i tyle.Powodzenia mi gin życzył.A jakby nie to za tydzień mam się zameldować (głupi uśmieszek w tym miejscu).
Nie mam siły kompletnie.Także przepraszam,ze tu na bieżąco nie jestem.
Pozdrawiam wszystkich serdecznie.Pa.

reklama
Witaj Carri to udanego i spokojnego, (o ile taki może byc), remontu Ci życzę. Wracaj do nas szybciutko, będziemy tęsknić.
Faaktycznie u nas dziś była ładna pogoda, a ja cały dzień w łózku:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y: przelezałam.:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:.

Już komunikuje że humorek u mnie lepszy!

Marzenko dziękuje. Osemka nie daje znaków już... i oby jak najdłużej.

Allaa dziękuje już mi lepiej! A co do Twego planu - czekamy na dalszy pozytwyny rozwój wypadków!
Kubuś napewno ma się dobrze. U mamusi pod serduszkiem? Gdzie mu będzie lepiej? Chyba tylko w JEJ ramionach!

Also miała być jeśli dobrze pamiętam gdzieś do ok 25 u taty i siostry.

Madzia modroklejka miała mi pisac co i jak. Tel milczy wiec chyba jeszcze nie?

gabi wiec czekamy na dzidzie supcio ze wszystko ok

carri wracaj szybko bedziemy czekac

danulka rano pogoda byla paskudna wialo i sypalo sniegiem teraz sie poprawila

Gabi to się cieszę i czekamy na maluszka i szczęśliwy finał nie "lekkiego" etapu jakim była Twa ciąża!
Dobrze że napisałaś bo już się martwiłam ale widziałam że byłaś na zielono.. więc myslałam że jest ok.

Marzenko możesz sprawdzić wykałaczką ... wbijając ją w srodek ciasta. jak ciasto się obierze na nią to jeszcze trzeba poczekać. (nie myl z jabłkami) a ile pieczesz ciastko i jaka temp i czy pieraknik był nagrzany jak wsadzałaś ciasto?

Gabi no to super, ahh te dzieciaczki jak nie mają to się spieszą , a jak juz im wolno to nie chcą wychodzic;-);-);-). Pewnie malutka czeka az z Olsztyna zima pójdzie;-);-);-);-).

Carri no to przyjemnego remontu,chocoaż czy remont może być przyjemny?:-DAle bądz z nami.:tak:
Edytka cieszę się ze u ciebie z humorkiem lepiej,nic nie pomogą nasze doły,trzeba się uśmiechac a będzie lżej:tak::tak:

reklama
Carri kochana aaaa zapomniałam przecież ze remont masz. Ehhh nie zazdroszczę... wiem co znaczy. Teraz drugi przechodze.. tyle że u siostry .. więc od grudnia tylko remont i remont i ten syf!

Do góry