reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

gabi wiec czekamy na dzidzie supcio ze wszystko ok

carri wracaj szybko bedziemy czekac

danulka rano pogoda byla paskudna wialo i sypalo sniegiem teraz sie poprawila

No to pewnie teraz ta pogoda od Was i do nas dotarła bo u nas w tej chwili jest podobnie jak u Ciebie było rano :-)

reklama
No fakt,zima u nas jest:wściekła/y: Chociaż wczoraj ukatrupiliśmy specjalnie marzannę...a dzisiaj śnieg walił,że nic nie było widać:zawstydzona/y:

Gabi a jesteś u siebie czy u rodziców? I jak tam Twoje chodzenie? Wprawiłaś się już?
U nas dzisiaj wyjątkowo śnieg nie padał ale deszcz, słonko, grad owszem i do tego zimnisty wiatr!

Gabi dobre wieści to teraz spokojnie poczekaj aż dzidzia będzie łaskawa wyjśc z cieplutkiego brzuszka mamusi:-):-):-)

Dzięki dziewczynki.Trzymajcie się.Nie mam siły czytać/pisać,tylko się zazwyczaj wszędzie melduję.Ale myślę o Was i za wszystkie trzymam kciuki:tak:

Gabi a My za Was! Dajcie znać co i jak... a tak na marginesie? Masz z którąś Aniołkową mamą kontakt? Ze coś gdyby zaczeło się dziać poinformowała nas? Chyba że z kwietniówek coś do nas napiszą?

Słodziutka.U siebie już jestem.chodzenie całkiem,całkiem,tzn. człapanie raczej:sorry2:
Bajzer w domu itp.,trzeba wrócić do obowiązków,a siły niet.Czy ja kiedyś narzekałam na leżenie:confused:;-)
Buźki.

edytko dziekuje wlasnie tak zrobilam i ciasto na wykalaczce nie zostawalo wiec wylaczylam piekarnik a pieklam 45 min na 180 stopni

reklama
Do góry