reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
no to Gabi odpoczywaj;-);-);-);-)
Marzenko jak ciasto wyszło???Ja mam niedaleko do Gdyni, ochotę na świeze ciasto, ciężarnym się nie odmawia więc......??

dziewczynki jak ten czas na BB z Wami szybko leci dopiero co dziewczynki pisaly o dwoch kreseczkach a teraz juz tula maluszki albo czekaja na finisz

Gabi ;-):-D

Marzenko kochana jeśli nie jest dużo jabłek to 45 minut powinno wystarczyć. Bo jak jest dużo jabłek to (ja czasem robie prawie z 2 kg) to wtedy blisko godzinę trzymam w piekarniku. Ale jak sprawdziałaś i było ok.. smacznego.

hahahhaha najpierw allaa sie pyta czy dobre wyszło a jeśli tak to się delikatnie wprasza... dobry sposób.. hihihihihi
Alllaaaaa :-):-D;-);-);-)

Marzenko nie powiem że i MI nie narobiłaś ochoty na jabłecznika.. ostatnio miałam robić ale jakoś albo czasu brak albo weny..

alla cos tam uroslo i gora troszke popekala a ja robilam to ciasto zeby sprawdzic piekarnik hehe wiec specjalnie dla Ciebie posmakuje czy jest zjadliwe i oczywiscie zapraszam

reklama
Do góry