reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Danula tak czytałam o witrynce i o tym że panu nie chciało się czekać 15 minut. Dojechała już?

Marzenko miałam molestować ale humoru brak wiec nie chciałam wqrwi**

reklama
Danula tak czytałam o witrynce i o tym że panu nie chciało się czekać 15 minut. Dojechała już?

Marzenko miałam molestować ale humoru brak wiec nie chciałam wqrwi**

Tak pan nas ukarał i przyjechał przed 16 a nie jak bylismy umówieni o 14, ale nic to ważne, że już mam ją w domu :-)

Danula ja bym mu pokazała gdzie raki zimują :baffled:zwłasza dzisiaj.. hihihihi
Ale najważniejsze ze humorek poprawiony. A w parcy jednak lepiej czas leci. Wiem sama po sobie. Że jednak wrócić jest znacznie lepiej niż całymi dniami w domu siedzieć.

Marzenko... już czytam ;-)

Ostatnia edycja:
Danula ja bym mu pokazała gdzie taki zimują :baffled:zwłasza dzisiaj.. hihihihi
Ale najważniejsze ze humorek poprawiony. A w parcy jednak lepiej czas leci. Wiem sama po sobie. Że jednak wrócić jest znacznie lepiej niż całymi dniami w domu siedzieć.

Marzenko... już czytam ;-)

Tak zgadzam się w pracy lepiej czas mija dlatego chce już wrócić a nie siedzieć w domu. A pan swoje odsłuchał i jeszcze usłyszy jak sie do sklepu wybiore nie lubie jak się z ludzi głupków robi :wściekła/y:

Edytko Kochana, jak Ci pomóc???Ty zawsze nas dobrym słowem pocieszysz a sama ze swoimi troskami się męczysz.....Tulę Cię mocno. Slonca w sercu życzę.
Dzisiaj jednak nie dowiem się jak tam moje wyniki, bo M musi zostac dluzej w pracy i nie zdąży ich odebrać. Edi plan jest taki, że jak te płytki spadną to kładę się do szpitala w przyszły poniedziałek-dopiero na taki termin mnie zapisali.....jesli urosły to idę do gina w piątek i bedziemy się zastanawiać co dalej.
Wiecie co u Also, dawno się nie odzywała......Do kiedy miała być u taty???

Ja tylko na chwilke weszłam by dac o sobie znac i zeby zakomunikowac ze bede teraz rzadko na BB ze wzgledu na remont.....
Wszystkich pozdrawiam ....bede tesknic:-( ale no cóz remont to remont papap:-)

Ja tylko na chwilke weszłam by dac o sobie znac i zeby zakomunikowac ze bede teraz rzadko na BB ze wzgledu na remont.....
Wszystkich pozdrawiam ....bede tesknic:-( ale no cóz remont to remont papap:-)

Mnie to czeka dopiero ;-) to szybkiego remontu i mało sprzątania :-)

reklama
Edytko na poprawe humorku to napisze tylko jak osemka????
alla alasnie also nie odzywala sie dlugo
a mordoklejka ktos cos wie co u niej ?

Do góry