reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

Danula tak czytałam o witrynce i o tym że panu nie chciało się czekać 15 minut. Dojechała już?

Marzenko miałam molestować ale humoru brak wiec nie chciałam wqrwi**

reklama
Danula tak czytałam o witrynce i o tym że panu nie chciało się czekać 15 minut. Dojechała już?

Marzenko miałam molestować ale humoru brak wiec nie chciałam wqrwi**

Tak pan nas ukarał i przyjechał przed 16 a nie jak bylismy umówieni o 14, ale nic to ważne, że już mam ją w domu :-)

Danula ja bym mu pokazała gdzie raki zimują :baffled:zwłasza dzisiaj.. hihihihi
Ale najważniejsze ze humorek poprawiony. A w parcy jednak lepiej czas leci. Wiem sama po sobie. Że jednak wrócić jest znacznie lepiej niż całymi dniami w domu siedzieć.

Marzenko... już czytam ;-)

Ostatnia edycja:
Danula ja bym mu pokazała gdzie taki zimują :baffled:zwłasza dzisiaj.. hihihihi
Ale najważniejsze ze humorek poprawiony. A w parcy jednak lepiej czas leci. Wiem sama po sobie. Że jednak wrócić jest znacznie lepiej niż całymi dniami w domu siedzieć.

Marzenko... już czytam ;-)

Tak zgadzam się w pracy lepiej czas mija dlatego chce już wrócić a nie siedzieć w domu. A pan swoje odsłuchał i jeszcze usłyszy jak sie do sklepu wybiore nie lubie jak się z ludzi głupków robi :wściekła/y:

Edytko Kochana, jak Ci pomóc???Ty zawsze nas dobrym słowem pocieszysz a sama ze swoimi troskami się męczysz.....Tulę Cię mocno. Slonca w sercu życzę.
Dzisiaj jednak nie dowiem się jak tam moje wyniki, bo M musi zostac dluzej w pracy i nie zdąży ich odebrać. Edi plan jest taki, że jak te płytki spadną to kładę się do szpitala w przyszły poniedziałek-dopiero na taki termin mnie zapisali.....jesli urosły to idę do gina w piątek i bedziemy się zastanawiać co dalej.
Wiecie co u Also, dawno się nie odzywała......Do kiedy miała być u taty???

Ja tylko na chwilke weszłam by dac o sobie znac i zeby zakomunikowac ze bede teraz rzadko na BB ze wzgledu na remont.....
Wszystkich pozdrawiam ....bede tesknic:-( ale no cóz remont to remont papap:-)

Ja tylko na chwilke weszłam by dac o sobie znac i zeby zakomunikowac ze bede teraz rzadko na BB ze wzgledu na remont.....
Wszystkich pozdrawiam ....bede tesknic:-( ale no cóz remont to remont papap:-)

Mnie to czeka dopiero ;-) to szybkiego remontu i mało sprzątania :-)

reklama
Edytko na poprawe humorku to napisze tylko jak osemka????
alla alasnie also nie odzywala sie dlugo
a mordoklejka ktos cos wie co u niej ?

Do góry