Gabiii dzisiaj obiecałas postawić "kolejkę"
Stooo lat! Sto lat! Niech żyje żyje nam! Jak się z NAMI nie napije ;-):-) I szcześliwego rozwiązania!
Witam się z Wami dziewczynki!
Dziękuje za pamieć co poniektrórym. Bardzo mi miło.
Madziu(Modroklejko) czekam abyś wróciła juz z Junirokiem! Dziękuje za wieści! Mocno mocno trzymam kciuki i życze małego darcia a dużego rozwarcia!
Andzi przytulaski kochana! Pięknie wyglądasz z Madzią! Po prostu kwitnąco ale Ty dobrze o tym wiesz!
Alutka ojjj wiedzę że wkońcu miałaś chwilunię odetchnienia od pracki!Cieszę się że z tatą wszystko wraca do normy. Czekamy na wyniki histo.
Marzenko Ty wiesz co chcę Ci powiedzieć!
Kasiu Szafirku nie ładnie tak omijac komputer szerokim łukiem bo my zawsze jesteśmy w pobliżu i potrzebujemy Ciebie!Robisz jakieś badanka kochana?
Gabi solenizantko wiesz że czekamy teraz na Twój baaa na WASZ wielki dzień!(tuż zaraz po Madzi;-))
Maja(Koti) i jak kochana małżeństwo Ci służy? Dokumenty w trakcie wyrabiania?
Asiu Angelko Ty kochana same drugie zmiany bierzesz? A gdzie chwila dla Ciebie i dla Twego M? A Ty ząbki wyleczyłaś? Psiaki kochane!
Haniu nocna i jak "sparwdzian umiejetności" synka? Nic się nie chwalisz?
A jak Ty się czujesz? Lepiej choć ciuteńkę??
Karolka(Karina) dziękuje dziękuje. I poproszę o PM z numerem....!! Nie chcę mieć długów ;-)
Kasiu(Kasiek) jak jajeczka Filipka?Obijają się o brzuszek mamy? Igorek pewnie zniecierpliwiony kiedy będzie braciszek po drugiej stronie brzuszka! I jak się siedzi na L4?
Pixelko Aniu i wszyscy zdrowi u Was już? A Ty jak się czujesz?Ostatnio walczyłaś z przeziębieniem?
Sylwia coż za nowy suwaczek! I podpisuję się pod Twymi słowami!!!
Robić badania a nie zdawać się na lekarskie powiedzenie "że tak się zdarza" i ze puste jajo płodowe zdarza się tylko RAZ! Agatka nasza miała dwa razy i to pod rząd! Bzedtne gadania pseudo fachowców!
Najlepiej zgodnie ze swoim sumieniem zrobić wszystkie badania. A o tym że @ jest w terminie i regularnie nie oznacza nigdy w życiu że hormony są ok! Ja mam regularną miesiączke a hormony niestety nie wyglądają tak wzorcowo i np też bez progesteronu miałabym problem z zagnieżdżeniem się zarodka!!!!
Dziewczyny miejcie swoje zdanie i postępujcie zgodnie z WASZYM sumieniem, ale później też nie miejcie pretensji ..."że nie zrobiłyście wszystkiego...."
Nie straszę. Tylko stwierdzam suche fakty!
Sylwia to Ty stara dupa będziesz we wtorek...
Ehhh pamiętam jak dołączyłaś na BB :-( ale najważniejsze że przetrwałaś najgorszy okres choć i teraz nie jest Ci łatwo!Modlę się za WAS!
Agatko jestem jestem choć wiem że jak ja jestem to Ciebie nie ma
Jak idzie papierkowa robota? Humorek lepszy?
Aga Irl czekam już z niecierpliowścią na Twoją wizytę! A zdjęcia z dnia Patryka śliczne!
Emy dla Twoich Aniołków (*)(*) ohhh pamiętam ten dzien gdy dowiedziałaś się że będziesz podwójną mamą.. i ten proroczy sen Twego M... przykro mi.. dołącz do nas.. choć tak naprawdę wolałabym być nigdy nie musiała tutaj pisać.Chyba że jako "gość"
Alicja :* i jak podróż do Wawki? Jak pracka? Dziękuje Ci również!
Kusicielko Ty gdzie się podziewasz? Znów nie masz weny na pisanie? Przytulam jak bardzo mocno? Zależy tylko od Ciebie i Twego nastroju.
Zdechlunku kochany gdzie się Nam zgubiłas skarbie? Jak zdrowie lepiej wkońcu coś? Idzie ku dobremu? Jak praca? POjawiła się jakaś na choryznocie?
Sonita i jak egznamin poprawkowy? Udało się wkońcu zaliczyć?
Iza30 dziękuje za pamiec. Kiedy masz usg? Coś już niedaleko chyba do niego? Wierzę że Wam się uda . A brak objawów.. albo za wcześnie albo po porstu będziesz tą "szczęściarą" która przechodzi ciąże bezobjawowo! Tego Ci życzę!
Carri(Iza) A Ty gdzie się nam zapodziałaś? Malutko Cię ostatnio również!
Anetko widzię że przygotowania do staranek idą pełną parą! Obyś nie musiała długo czekać na II piękne kreseczki. Choć po anty naprawdę jest się płodnym!
Dlaczegotak człowiek bez twarzy mówisz... incognito... jak kto woli
pozdrówka dla Ciebie i Oliego!
Iza(Olcia) i jak atmosfera w pracy dalej taka napięta i niemiła?
Mikuś piękne.... baaaa przepiękne zdjecia na NK .aaa Adik śliczny cała mama ;-)
Allaa cieszę się że uspokoiła Cię pani odnoście płytkowości. Jak widzisz Ty i my zarazem nie zawsze wszystko złe musi okazać najgrosze! Będzie dobrze musimy w to wierzyć!
Also(Alinko) już niedługo wracasz do siebie! ale jak piszesz niedługo znów swięta wiec znów będziecie z rodzinką!
Cyniczna Asiu gratuluję WIELKOLUDA w Twym brzuszku. Wspaniałe wieści!
Wróbelku kiedy odbiór prawka? Będziesz teraz zmotoryzowaną mamuśką!
Iławianka jak się czujecie? Dawno nie było nic z Twego źródełka kawałów! Buziaczki ogromne dla Ciebei i Twej księżniczki!
Marta(Ona) i jak zakupy na allegro? Kupiłaś juz coś ładnego? Pochwal się!