reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Ciąża Po Poronieniu

Marti 83 ja miałam puste jajo płodowe w lipcu, a teraz sama zobacz..... :-) juz 26tc leci, kingus miała w październiku i juz jje 10tc leci, to sie po prostu zdarza, czesto przyczyna jest bakteria w plemniku, jakis stan zapalny bezobjawowo przechodzony albo wirus... albo bład jajeczka, i zadko sie powtarza :-) na szczescie....

reklama
Marti 83 ja miałam puste jajo płodowe w lipcu, a teraz sama zobacz..... :-) juz 26tc leci, kingus miała w październiku i juz jje 10tc leci, to sie po prostu zdarza, czesto przyczyna jest bakteria w plemniku, jakis stan zapalny bezobjawowo przechodzony albo wirus... albo bład jajeczka, i zadko sie powtarza :-) na szczescie....

Pixella77 ale mnie podniosłaś na duchu:-D
My właśnie zaczęliśmy starania i nie przeżyję jeśli historia się powtórzy:-(

syla dzięki ja w necie nie znalazłam:tak:
dlaczegotak dzięki za informacje, ja pognałam do lekarza 2 dni po terminie @ zrobilam hcg i wyszlo ze jestem w ciaży a 2 tyg później bylo już po wszystkim, czyli Marti pewnie miała rację że to było ciąża biochemiczna:tak:

Madziu sprawdz może ten progesteron i myślę, że jak nie miałaś zabiegu to nie musisz czekać 3 miesiące:tak:

reklama
Do góry