Marti 83 ja miałam puste jajo płodowe w lipcu, a teraz sama zobacz..... :-) juz 26tc leci, kingus miała w październiku i juz jje 10tc leci, to sie po prostu zdarza, czesto przyczyna jest bakteria w plemniku, jakis stan zapalny bezobjawowo przechodzony albo wirus... albo bład jajeczka, i zadko sie powtarza :-) na szczescie....
reklama
ja też zmykam...
Miłego dnia dziewczyny !!!
PA pa Anetko!
Marti 83 ja miałam puste jajo płodowe w lipcu, a teraz sama zobacz..... :-) juz 26tc leci, kingus miała w październiku i juz jje 10tc leci, to sie po prostu zdarza, czesto przyczyna jest bakteria w plemniku, jakis stan zapalny bezobjawowo przechodzony albo wirus... albo bład jajeczka, i zadko sie powtarza :-) na szczescie....
Pixella77 ale mnie podniosłaś na duchu
My właśnie zaczęliśmy starania i nie przeżyję jeśli historia się powtórzy:-(
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
syla dzięki ja w necie nie znalazłam
dlaczegotak dzięki za informacje, ja pognałam do lekarza 2 dni po terminie @ zrobilam hcg i wyszlo ze jestem w ciaży a 2 tyg później bylo już po wszystkim, czyli Marti pewnie miała rację że to było ciąża biochemiczna
Marti - mój ginek powiedział ze mam nie robić , ale i tak zrobiłam toxo - wyszło że miałam niedawno zrobiłam prolaktynę i progesteron i wyszły oki !
U mnie toxo mogło być przyczyną
Dlaczegotak ja te badania zrobilam o ktorych piszesz procz wlasnie progesteronu.
syla dzięki ja w necie nie znalazłam
dlaczegotak dzięki za informacje, ja pognałam do lekarza 2 dni po terminie @ zrobilam hcg i wyszlo ze jestem w ciaży a 2 tyg później bylo już po wszystkim, czyli Marti pewnie miała rację że to było ciąża biochemiczna
Madziu sprawdz może ten progesteron i myślę, że jak nie miałaś zabiegu to nie musisz czekać 3 miesiące
Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Madziu sprawdz może ten progesteron i myślę, że jak nie miałaś zabiegu to nie musisz czekać 3 miesiące
Lekarz mi powiedział że mogę się starać jeśli chcę jak tylko przestanę plamić ale według niego powinnam poczekać do pierwszej@ zrobić kontrolne USG a potem badania
reklama
aLekarz mi powiedział że mogę się starać jeśli chcę jak tylko przestanę plamić ale według niego powinnam poczekać do pierwszej@ zrobić kontrolne USG a potem badania
Ja tak właśnie sobie myślę żebyś poczekała do pierwszej @, sprawdziła progesteron i będzie dzidziuś jak nic