Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
a
Ja tak właśnie sobie myślę żebyś poczekała do pierwszej @, sprawdziła progesteron i będzie dzidziuś jak nic
Troche się boję dlatego poczekam ze staraniami do przyszłego roku jak wróce na stałe do Polski
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a
Ja tak właśnie sobie myślę żebyś poczekała do pierwszej @, sprawdziła progesteron i będzie dzidziuś jak nic
Troche się boję dlatego poczekam ze staraniami do przyszłego roku jak wróce na stałe do Polski
Kochana podziwiam Cię, że masz tyle siły żeby czekać
ja odliczałam dni do momentu kiedy lekarz nam pozwoli.
idę robić obiadek.
W końcu doczytałam, a nie było mnie tylko 1 dzień. Taaaka produkcja;-)
Pozdrawiam elblążanki i byłe elblążanki(ja też chodziłam do ekonomika, mam 30 lat), no i oczywiście wszystkie pozostałe dziewczynki.
No, a ja się martwię, bo ostatnio żadnych objawów nie mam, i nie wiem, czy to dobrze.
Dobrze, ze słonko świeci, to troche humor lepszy.
Słodziutka, ale Ciebie brak, gdzie jesteś?
Jeszcze raz pozdrawiam Was wszystkie
U mnie w dniu kontrolnego usg przed zabiegiem wyszło puste jajo płodowe, ale tydzień wcześniej było widac zarodek tylko byl mały i nierozwinięty. Do czasu zabiegu sie wchłonął . Lekarz mówił że jeszcze 2-3 dni i bym sama poroniła, szyjka była rozwarta i własciwie dużej ingerencji nie było. Mama nadzieję że będę mogła wcześniej zacząć sie starać niż te 3 mce. Po pierwszej @ mam iść na kontrolę i porobic badania, a potem się okaże.