reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
a ja mieszkałam w Elblągu 3 lata,rok temu sprzedałam tam mieszkanie, no i chodziłam do ekonomika w elblągu

i rodziłam w wojewódzkim, pracowalam tez tam kiedys
wrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
nigdy wiecej moja noga tam nie postanie!!!!!!!!!!

Kochana ja uważam, że dobrze. Mi lekarz mówił że takie rzeczy zdarzają się kobietom bardzo często tylko że nie każda jest tego świadoma, po prostu traktuje to jak opóźnioną miesiączkę.
A wynika to po prostu z tego, że jajeczko się po prostu nie zagnieżdża.

Czyli teraz musze znaleźć przyczynę dlaczego jajeczko sie nie zagniezdża:confused::zawstydzona/y:
Marti ty robiłaś tylko podstawowe badania?

Nie ma co. Bez pozytywnego nastawienia nie da rady. Trzymam za Was wszystkie bardzo bardzo mocno kciuki, bo nawet jeśli było się przez małą chwilkę w ciąży, to już nie zapomni się tego cudownego uczucia dopełnienia i chcę się doświadczyć go znowu i wpełnym wymiarze. A powiedzcie mi jak wy radziłyście sobie lub wciąż musicie sobie radzić w widokiem malutkich dzieci czy z radowaniem się z powodu ciąży przyjaciółek, w ogóle bliskich. Ja z jednej strony cieszę się bardzo, ale w sercu pojawia się złość, że mi się nie udało. Taka złość jest zupełnie dla mnie obca. Całusy!

Marti no zgadza się :tak: a czy liczba w Twoim nicku to moze rok urodzenia...? bo jak tak to nawet w tym samym wieku jestesmy :tak:

Gin powiedzial mi jeszcze ze cykl po odstawieniu anty- jest najbardziej płodny. I jak chcemy sie starac to zeby dzialac... a jak sie uda to pędem do niego i da mi cos na podtrzymanie ciąży...
dzisiaj dzwonilam sie zarejestrowac i teramin na 12 maja :szok: jak cos to i tak sie ewcisne bez terminu :-D

Ostatnia edycja:
reklama
Cześć gaduły. Ja tylko na chwile, bo smutki mnie dopadły.
Gabi nasza Kochana wszystkiego najlepszego, zdrowej, pięknej córeczki, kochanego M i m, dużooo zdrówka, pozytywnych myśli i jak najwięcej Słońca w sercu!!!!!!

Do góry