Magdalena26
Nadzieja umiera ostatnia.
Madziu mówiłam,że pewnie miałaś ciążę biochemiczna
Miałaś rację Marti tylko teraz nie wiem czy to dobrze czy źle?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madziu mówiłam,że pewnie miałaś ciążę biochemiczna
Malutka80 ja czekałam 7 tygodni na okres więc spokojnie przyjdzie i Twój, daj czas organizmowi na regenracje
ech wiosna... już się nie mogę doczekać
Ja też nie a u mnie właśnie zima wróciła śnieg sypie, że świata nie widać już się wszędzie biało robi
Miałaś rację Marti tylko teraz nie wiem czy to dobrze czy źle?
O tak, słoneczko czyni cuda. Nie wiem jak u Was ale u mnie w Elblągu dzisiaj momentami mocno świeci. Chowa się za chmurki i za chwilę znowu się pokazuje. Aż chce się żyć
Anetko poza tokso robiłaś jeszcze jakieś badania?
Trzymam Cię za słowo ;-)
U mnie tez biało i zimno, wrrrr
U mnie tez biało i zimno, wrrrr
nie... zdaje sie na lekarza do ktorego trafilam po poronieniu...ja tez mialam puste jajo płodowe... inne wyniki badan ktore robilam w czasie ciazy byly książkowe... dlatego tez powiedzial ze nie bedziemy teraz szalec z badaniami... mam nadzieje ze mial racje.