reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
O tak, słoneczko czyni cuda. Nie wiem jak u Was ale u mnie w Elblągu dzisiaj momentami mocno świeci. Chowa się za chmurki i za chwilę znowu się pokazuje. Aż chce się żyć :tak:

Malutka80 ja czekałam 7 tygodni na okres więc spokojnie przyjdzie i Twój, daj czas organizmowi na regenracje:tak:

ech wiosna... już się nie mogę doczekać:-D

Ja też nie a u mnie właśnie zima wróciła śnieg sypie, że świata nie widać już się wszędzie biało robi :baffled:

Miałaś rację Marti:tak: tylko teraz nie wiem czy to dobrze czy źle?

Kochana ja uważam, że dobrze. Mi lekarz mówił że takie rzeczy zdarzają się kobietom bardzo często tylko że nie każda jest tego świadoma, po prostu traktuje to jak opóźnioną miesiączkę.
A wynika to po prostu z tego, że jajeczko się po prostu nie zagnieżdża.

Anetko poza tokso robiłaś jeszcze jakieś badania?

nie... zdaje sie na lekarza do ktorego trafilam po poronieniu...ja tez mialam puste jajo płodowe... inne wyniki badan ktore robilam w czasie ciazy byly książkowe... dlatego tez powiedzial ze nie bedziemy teraz szalec z badaniami... mam nadzieje ze mial racje.

Trzymam Cię za słowo ;-)

:-D:-D:-D

reklama
nie... zdaje sie na lekarza do ktorego trafilam po poronieniu...ja tez mialam puste jajo płodowe... inne wyniki badan ktore robilam w czasie ciazy byly książkowe... dlatego tez powiedzial ze nie bedziemy teraz szalec z badaniami... mam nadzieje ze mial racje.

:-D:-D:-D

Anetko to widze, że faktycznie stoimy na tym samym! dokładnie taka sama historia i do tego w podobnym czasie:tak:

Do góry