reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Ciąża Po Poronieniu

reklama
Cześć dziewczynki! Ja dzisiaj padnięta jestem, chyba się za dużo nałaziłam.

Scarlet, strasznie mi przykro. A to badanie na p to pewnie przeciwciała antyfosfolipidowe.

Anesto, śliczne córeczki! Gratuluję!

Gloria, każda z nas się bała zabiegu, ja nawet drugi raz się bałam, chociaż już wiedziałam, że to nie boli, bo jest robione pod narkozą. Trzymaj się dzielnie i pamiętaj, że jesteśmy z Tobą.

Gloria trzymaj się.....

Carri to choć na kawę do mnie u mnie nie pada...jeszcze ;-) Miałam jechać do Żor do mamy ale skoro pada posiedzę w domku.

Also witam

Aslo :angry:..... ty wypoczywaj a nie łaź..... !!!!

Danula dzieki za zaproszenie ale musze odmowic, mezus z pracy zaraz bedzie wracał takze obiadek mu trza przygotowac i dac ;-)

Deszcz narazie przestał padac,ciekawe na jak dlugo bo chmury nie zbyt miło wygladaja :crazy:

Witam po przerwie.

Zaraz zmykam trza cosik porobić w domku i poza nim.

Danula i Izunia(Carri) jak to czasem w życiu bywa że sąsiadkę się spotka na necie ;-):-D

Buziam wszystkie i Zmykam.

U nas jak powiedzialam w marcu jak w garncu... słońce, chmury granatowe i zaraz deszcz (choć póki co jeszcze nie pada):szok::-D

Gabi rozumiesz :-D:-D:-D a skąd z autopsji?:rofl2:

Sonita....rany 70 kg? To musiał być ciężki sen ;-)

Carri no trudno skoro mąż wraca obiad musi być, ja swojego właśnie nie dawno do pracy wyprawiłam i sama siedzę całe popołudnie :-)

reklama
Słodziutka no prawie sąsiadkę ja mieszkałam w Żorach 30 lat od roku mieszkam na Woli :-)

Też uciekam sprzątać, trzeba coś w domu porobić.

Do zobaczenia :-)

Do góry